Дългото чакане след трансфер - 49

• 49 525
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Та.ра, а защо инжекция прогестерон? Аз съм на Кринон. Който ме притесни обаче тази вечер- сложих го в 18.00 часа, а като отидох в 20.00 да пишкам, падна в тоалетната чиния, примесен със синичко от естрофема Sad Дано да е бил от стария, то такова задръстване става чеее.... Sad
Беби, ти на кой ден си?
Така решихме с док  Peace
Не мога да кажа за Кринона, но за Утрогестана е нужно много по-малко от 2 часа, за да се усвои  Peace
Естрофем вагинално?  Shocked

# 91
И аз това не го разбрах за естрофема newsm78

# 92
Ами доста често естрофема го прилагат и вагинално,поне в Селена е така.Едновременно и с орален прием де.

# 93
За първи път го чувам Rolling Eyes

# 94
  • София/Стара Загора
И в Малинов съм чувала да предписват естрофема вагинално, явно смятат, че така по-добре подпомага лигавицата за имплантацията, знам ли, но и за мен беше доста странно, като го прочетох преди месеци

# 95
От 2 месеца и половина по два пъти на ден пъхам по 3 глобула утрогестан. Свикнах вече да ми изтича постоянно и по превръзки и в тоалетната.. но за естрофем също чувам за първи път да се прилага и вагинално, но не се учудвам вече на нищо.

# 96
Аз също слагам естрофема вагинално заедно с утрогестана  Peace  Калчев ми каза, че най вероятно естерофема ще ми го спре на следващият преглед 01.06, но ще прецени тогава. Орално не съм го приемала  Peace До сега не са ми падали частички от естрофема, само от утрогестана  Rolling Eyes

Успех на всички чакащи, само положителни тестове  Hug Heart Eyes Praynig

# 97
Да, момичета, естрофема ми е 2×3 вагинално  baby_neutral Освен 5х1 през устата. А Кринона не е като устрогестана - по-гъст е и не изтича, ама пада на топчета.И ситуацията отдолу е ... страшна работа Sick

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 14:33 от МИСТИКА

# 98
Още малко чакане остана, момичета. Стискайте кълки и си мътете яйчицата.  Laughing И всички да се похвалите с добри новини до няколко дни.  kyllmg kyllmg kyllmg

Малко предродилен прашец от мен:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 99
Момичета, слагайте кринона в леглото преди лягане. След тоалет и т.н. Така няма изтичания и вие ще сте спокойни. То каквото има за изтичане е сутринта в тоалета. Стискам палци и успех на всички  Heart Eyes

# 100
Здравейте момичета! да се цопна и аз в новата темичка.Трети ден съм след трансфер на 5 дневни сладолетчета.
Пожелавам Ви успех и търпение до тестовете Simple Smile

# 101
Още малко чакане остана, момичета. Стискайте кълки и си мътете яйчицата.  Laughing И всички да се похвалите с добри новини до няколко дни.  kyllmg kyllmg kyllmg

Малко предродилен прашец от мен:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28
Кити, леко раждане, кога се очертава събитието  Hug
Вивияна, добре дошла и успех  Peace
Момичета, боря се със себе си за датата на теста- утре ми е 10 ден от първия трансфер и 7 ден от втория, рано е за втория, а и няма как да го повторя до сряда. Ако успея да се сдържа утре, остава за сряда, а дотогава има цял век   Crazy

# 102
та.ра Останаха десетина дни при мен. Щом има 7 дни от единия ти трансфер, по-добре изчакай. Ранните тестове са нож с 2 остриета.  Peace

# 103
От патила и препатила съвета ми е да чакаш сряда.
Намери си твоя начин да не мислиш за това и по възможност начина да е нещо приятно.
Направи си филмов маратон, наготви 2 супи 3 манджи и 4 десерта, може да свиеш 3 дози кифлички големи колкото хапка. Хвани най-хубавата и най-дебела книга. Пътуване до дестинация, където няма нито лаборатория, нито продават тестове ..примерно..
Търпението е както за твое добро, така и за доброто на бебето.

Успех и спокойствие  Praynig babydust7

# 104
  • София
Тара, и аз те съветвам да заложиш на сигурното и да си изчакаш срядата  Peace че на такъв филм може да се натресеш и предвид почивните дни, още по-трудно и дълго да стане чакането  Hug

Kitty, то наистина дошло при теб! Леко да ти е раждането и бързо възстановяване, че после почва веселбата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт