Дългото чакане след трансфер - 49

• 49 497
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Соулче, много хубаво  Hug
Дай Боже всички да усетим тези прекрасни емоции  Praynig
Събирам си прашец  Heart Eyes

# 76
Момичета, понеже и аз съм минала през темата си ви чета, но въпреки че се въздържам от писане ви стискам палци и съм емоционално съпричастна с всяка от вас.  Hug

Вчера бях на БХС и всичко изглежда добре. Няма да влизам в подробности, но беше много емоционален момент, а и ден  Laughing за първи път го видях да мърда и оформено като човече.

Невероятно щастлива съм и идвам да ви ръся  с най-топлите и свидни чувства, които някога съм изпитвала в живота си до този момент. Успех на всички!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
 Flowers Four Leaf Clover newsm30 newsm32 ylinfant pregnant newsm76
Честито. newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 77
Соул, страхотно!!! Много се радвам за теб, дай Боже на всички нас такава радост Wink.

# 78
Хайде, официално се настаняваме в темичката,поемам от прашеца и започвам голямото чакане.Три тридневни вече са в мен.Като за трети трансфер съм изключително спокойна:)Стискам палци за мен,за всички чакащи,за тези,на които скоро им предстои Simple Smile

# 79
Успех на всички чакащи. Пожелавам ви  EFP

# 80
Успех на чакащите мами,пожелавам тлъсти ЧХГ-та babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 81
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Как сте, момичета след трансфер?  Hug

# 82
Змийче, да ти е последен този трансфер,  с голямо ЧХГ да приключи  Heart Eyes
Та.ра,  аз се търкалям по диваните вкъщи трети ден, дремя като котка на топло, в паузите гледам филми и свалям Прегнанси приложения  Mr. Green Иначе днес ме болеше на няколко пъти вдясно,  гърдите са ми бетонирани още от първия ден,  ааа и се опитва да ме наболява главата.  Ама то с това лежане  Crazy

# 83
Ох, Мистика, разбирам те- аз пазя дивана още от преди пункция, че яйчниците ми бяха доста уголемени и имаше опасност от усукване.
От снощи ме боли ниско долу, все едно имам някаква тежест, снощи имах инжекция прогестерон, може и от нея да е, въпреки че от деня след трансфера все си имам болки, само дето днес са по-концентрирани.
От бездействие се чудя какво да ям- вече 5-и ден правя палачинки, първите две мажа с мед и тахан директно в тигана и си ги натъпквам в устата като невидяла Shocked Досега отслабвах след трансфер, сега няма да е така, дано поне има защо  Wink

# 84
Дръжте се,момичета!Аз много позитивно гледам на нещата,дори след отрицателните тестове,а сега съм с много надежди.Какво да се прави,не ни е лесно,но пък все ще успеем.Гладът мен ме мъчи много още преди трансфера,пък да видим как ще е...

# 85
  • България
Успех, момичета!  Hug

# 86
Соул, много хубаво! Честито!  Hug Дано и ние скоро усетим тези най- прекрасни емоции!
Змийче, хайде успех и стиснати палчета от мен! bouquet
Тара, Мистика  Hug Hug
Аз като цяло се чувствам добре, в сравнение с адското неразположение след пункцията, почивам си, но и излизам напред - назад, че изперквам иначе вкъщи. Между другото също имам апетит и най-странното е, че не ми се яде нищо сладко Shocked Иначе единственото гърдите ме болят, но това е още от пункцията..И днес сутринта нещо като пробождане имах ниско долу Confused Да видим какво ще излезе накрая Praynig

# 87
Уф,тръпки ме побиват като се сетя как бях три дена след пункция...кошмар.Абе - все нещо чакаш,все за нещо се вслушваш...хайде поне с тестовете да сме късметлийки че за други неща да почнем да мислим Simple Smile

# 88
Та.ра, а защо инжекция прогестерон? Аз съм на Кринон. Който ме притесни обаче тази вечер- сложих го в 18.00 часа, а като отидох в 20.00 да пишкам, падна в тоалетната чиния, примесен със синичко от естрофема Sad Дано да е бил от стария, то такова задръстване става чеее.... Sad
Беби, ти на кой ден си?

# 89
5-ти ден съм Rolling Eyes
И на мен ми се случва от Утрогестана да паднат някакви частици.

Общи условия

Активация на акаунт