Дългото чакане след трансфер - 49

• 49 490
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • София
като минала през много процедури на ец ще ти кажа, че точно това се прави, премерила е жената, обаче за да определи дали сряда или четвъртък те е изпратила за изследване на хормони.

# 61
Другото, което е Шефкетова от деня на прегледа(преди овулацията) при който се видя, че имам фоликул не съм я виждала.Преди пункцията ме прегледа някаква друга-пункцията ми я прави Цветков-трансфера Персенска.  Thinking

# 62
Мистика, добре дошла и успех Peace
Колко ти беше прогестеронът? В коя клиника си, Селена може би?

# 63
като минала през много процедури на ец ще ти кажа, че точно това се прави, премерила е жената, обаче за да определи дали сряда или четвъртък те е изпратила за изследване на хормони.

А добре де, имам още един въпрос, понеже вече се информирах(то след дъжд качулка, ама...) като се изписват тези хормони (естрадиол и прогестерон) преди пункцията, не се ли вземат точно поради тази причина да подготвят лигавицата?Те без да ме прегледат преди трансфера от къде са сигурни, че всичко е наред?

# 64
  • София
Prozerpina, мерено ти е всичко, гаранция Peace Какво мислиш, че гледат на ефографа? Тя няма да съобщи тържествено - а сега да премерим фоликула, за тях е рутина, по цял ден само това правят, става за секунди. Майката му е в питането, лекарите много, много не обичат да ги разпитват, но никой няма да ти откаже информация и обяснение защо така. Аз винаги съм ходила с листче с предварително обмислени въпроси и всичко записвам, щото като влезна и всичко забравям, може да им е смешно, но за мен е важно, а не после в къщи да се чудя.

# 65
  • София
те се изписват след пункция, и не подготвят лигавицата, тя си е готова.
това са го видели в понеделника. на трансфера също гледат, ама не те уведомяват.

# 66
prozerpina Щом са те гледали на узи, няма как да не са ти мерили фолукул и лигавица - в това именно се състои прегледа, иначе какво друго да гледат ? Щом Шефкетова ти е казала ден, в който да дойдеш за пункция, значи е сметнала, че тогава фоликула ще е достатъчно узрял и няма да се е пукнал. Това става с мерене, а не с гадаене. Моят съвет е да питаш, щом нещата не са ти ясни. Не се притеснявай, длъжни са да ти обяснят, но е вярно, че понякога минаваме на конвейер особено, когато е натоварен деня на доки.

# 67
Prozerpina, прави са момичетата, като походиш повече (не ти го пожелавам) всичко ще научиш ... Само като видех екрана, преди да премери, знаех кое колко ще е приблизително, хаха...
Та.ра, прогестерена ми беше 1.49. В Селена съм, да.

# 68
Взе ми думите от устата-точно като на конвейр сме според мен.Надявам се нито аз, нито някоя от вас да и се налага да ходи повече по такива процедури, но ме гложди един въпрос...в деня на трансфера отиваш и плащаш преди да са те гледали наред ли ти е лигавицата, не ти ли е?!И какво-ще ми кажете, че ако я мерят преди трансфера и нещо не е наред ще ти кажат и ще го замразят примерно и тн?И ще ти върнат и парите ли?Айде моля ви се-за единствения ми път (засега-надявам се и за последно) видях и усетих, че лекарите не са това, което БИ ТРЯБВАЛО да са.Мое мнение-не го натрапвам на никой.Желая от сърце успех на всички и скоро положителни тестове.

# 69
  • гр.София
Запис и от мен и успех на всички момичета след трансфер Hug

# 70
Да-пациентка съм на д-р Начев.50 дни някъде преди процедурата тсх ми беше 3,5 и Начев ми изписа л тироксин по половин таблетка за 45 дни.Изпих ги и пуснах контрола, при което резултата вече беше 3.13, но въпреки това почнахме с инвитрото.Сега пия по цяло хапче по препоръка на Начев и не знам дали няма да се отрази зле, поради факта, че не падна под 2 🤔

Здравей
Аз не успях да изследвам тсх точно преди опита. След неуспеха на чист ден показа 5. Веднага ми коригираха дозата на Еутирокс от 25 мг на 50 мг и след 2 седмици вече е 2,90.  По принцип със Стаменов се бяхме разбрали да стартираме този месец, но предвид това ТСХ го отложи за Юни. Обясни ми, че освен за имплантацията отговаря и за качеството на яйцеклетките.
Може би трябва да обсъдиш с док какво следва и дали не е по добре да отложиш
Стаменов държи да съм близо до 1.  
Пожелавам ти наистина да не се налага повече да правиш опити, но повярвай и в друга клиника не ти пожелавам да ходиш.
Ние също сме без установен медицински проблем но факт вече 3 години не става.
Успех

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 20:58 от irenaz

# 71
Ами, вече е късно да отлагам, защото съм 3 ден след трансфер 🙁 само се надявам всичко да е наред.Не знам защо, но не се взе в предвид резултата ми и почнахме инвитрото.

# 72
Ами, вече е късно да отлагам, защото съм 3 ден след трансфер 🙁 само се надявам всичко да е наред.Не знам защо, но не се взе в предвид резултата ми и почнахме инвитрото.

Има много забременели и с ТСХ доста над твоят резултат.  Каквото е писано ще стане. Сега повярвай не са ти необходими тези мрачни мисли

# 73

Има много забременели и с ТСХ доста над твоят резултат.  Ако е писано ще стане
И аз вярвам в това 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 74
Момичета, понеже и аз съм минала през темата си ви чета, но въпреки че се въздържам от писане ви стискам палци и съм емоционално съпричастна с всяка от вас.  Hug

Вчера бях на БХС и всичко изглежда добре. Няма да влизам в подробности, но беше много емоционален момент, а и ден  Laughing за първи път го видях да мърда и оформено като човече.

Невероятно щастлива съм и идвам да ви ръся  с най-топлите и свидни чувства, които някога съм изпитвала в живота си до този момент. Успех на всички!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
 Flowers Four Leaf Clover newsm30 newsm32 ylinfant pregnant newsm76

Общи условия

Активация на акаунт