Дългото чакане след трансфер - 49

• 49 486
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Странно ми е, че при мен не му обърнаха много внимание на тсх при положение, че беше 3 😕

# 31
Странно ми е, че при мен не му обърнаха много внимание на тсх при положение, че беше 3 😕

Консултирала ли си се с ендокринолог до сега ? Кой ще те следи през бременноста  Thinking  Според мен е хубаво да отидеш и ако трябва от сега да ти вдигне дозата  Peace При забременяване ТСХ скача рязко и понякога стойностите му стават до 3-4 пъти по-високи от тези преди забременяването  Peace Моя съвет е да отидеш при добър ендокринолог или имунолог с който да се консултираш и който да те следи през бременността  Peace

# 32
Да-пациентка съм на д-р Начев.50 дни някъде преди процедурата тсх ми беше 3,5 и Начев ми изписа л тироксин по половин таблетка за 45 дни.Изпих ги и пуснах контрола, при което резултата вече беше 3.13, но въпреки това почнахме с инвитрото.Сега пия по цяло хапче по препоръка на Начев и не знам дали няма да се отрази зле, поради факта, че не падна под 2 🤔

# 33
Да-пациентка съм на д-р Начев.50 дни някъде преди процедурата тсх ми беше 3,5 и Начев ми изписа л тироксин по половин таблетка за 45 дни.Изпих ги и пуснах контрола, при което резултата вече беше 3.13, но въпреки това почнахме с инвитрото.Сега пия по цяло хапче по препоръка на Начев и не знам дали няма да се отрази зле, поради факта, че не падна под 2 🤔

Защо не му се обадиш за твое спокойствие, може да ти вдигне дозата  newsm78 Какъв милиграм пиеш, може да ти е малко дозата  Thinking

# 34
Ами първоначалната доза беше най-малката 25мг сега ми я вдигна на 50.Аз му звънях да му кажа какво е станало и той каза, че е малко рисковано да се почва инвитро, но...в Надежда явно не смятат така и не знам и аз вече на кой да вярвам-нали са лекари все пак  newsm78

# 35
Цоп и аз да ви следя, и да ви нагуша всички за успех!  Hug
Внимавайте с дуфалаци, хускове, ева кю... И аз на първи ЗЕТ бях на зор, и прибегнах до свещичките. Да, обаче всичко дето по някъв начин дразни дебелото черво, причинява и контракции. Та дори и безобидните свещички ми се сториха тогава като детеубийци!
Пробвайте с по лека храна като цяло. Повече плодове и зеленчуци. Не винаги се получава, но до свещи, прахове, капки и други магии прибягвайте в краен случай.

# 36
  • София
Шоши, как си ти, мамче? Заформи ли вече коремче pregnant

# 37
Фрида, растем. Най-вече аз, де. Ама няма да се оплаквам, екстра съм си като за 4ти месец. Ей сега се напъхах в спортния ми клин, цвърча като наденица.
Идвам тука да надзиравам бъдещите мамчета, и да им кажа, да си пестят нервите за по напред, че ще имат нужда от яка нервна система Simple Smile

# 38
  • София
Браво, Шоши  Hug Радвам се, че нещата вървят добре!
Това е единствения момент, когато жената с радост дебелее.
А за нервите - като се появи човечето страховете и тревогите стават още по-големи, растат пропорционално с голямото щастие. Но... това е да си мама...

# 39
Здравейте, момичета, дочаках и аз да пиша в тази тема Simple Smile Трансферът ми беше преди два дни, на две тридневни буболечки. Миналата година май и юни пробвах на ест. цикъл, но не се получи. Тогава реших до нова година да почивам и да пробвам стимулиран. За този период промених всичко - хранене, двигателна активност, мислене... Януари имах само 5 фоликула на 2-ри ден и пропуснахме. Февруари бяха 8 и стартирахме с фемара, после менопур и гонал. Извадихме 7 я от 7 фоликула, 6 се оплодиха, 5 се развиха  в отлични ембриони. Замразихме 1х2 и 1х3, защото прогестерона ми беше на границата. Подготовката за Зет-а ми беше с брутални дози естрофем (5х1 през устата и 2х3 вагинално) плюс обичайните заподозрени - дуфастон, преднизолон, тромбо ас, климара, кринон...Зета мина перфектно и сега втори ден мързелувам и броя дните...

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 13:06 от МИСТИКА

# 40
Мистика, успех и скоро да ни се похвалиш с много хубаво ЧХГ  Praynig Hug

# 41
  • София
Успех, МИСТИКА  bouquet
Верно страшни дози естрофем  Shocked Не съм чувала досега за толкова много, че и климара. Проблеми с лигавицата ли имаш?

# 42
Благодаря, Фрида, Магнетична Simple Smile Дано всички успеем. Никога не съм имала проблеми с лигавицата, просто док така практикува. Преди трансфера ми беше 10.1, а на деня 9.1, да не говорим, че това са ми най-ниските размери, напук естрофема. Иначе си правя 12-13, ама когато не ми трябва Sad

# 43
  • София
Благодаря, Фрида, Магнетична Simple Smile Дано всички успеем. Никога не съм имала проблеми с лигавицата, просто док така практикува. Преди трансфера ми беше 10.1, а на деня 9.1, да не говорим, че това са ми най-ниските размери, напук естрофема. Иначе си правя 12-13, ама когато не ми трябва Sad
Е, така е понякога за съжаление, не сме часовници. И при мен в деня на ЗЕТ беше спаднала с 0.5, може би е нормално. Важното е да е била добра структурата и 9 мм ще са достатъчни  Peace

# 44
Да, нормално било да спадне малко, надявам се за сметка на структурата Wink Нея така и не разбрах как я определят..

Общи условия

Активация на акаунт