Искам да кажа ... (78)

• 76 210
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Лиляна, де са свате, да си сипем и ние по едно newsm08

# 631
Ех, Светалчо ...
Как ми се иска повечето майки да са като теб ...
Отглеждана съм от майка, която ме пазеше като цвете в саксия. Израстнах като пълен емоционален инвалид. Сега на дърти години се уча да чувствам.
Около мен има една майка, която е на път да допусне същата грешка като моята. Как да й обясня, че бърка и то супер много?

# 632
 Сандо, аз мисля да кръщавам моите в манастир Св. Георги в Поморие. Ето ти една идея. Чувала съм, че има хубав манастир и във Варвара, но не съм ходила.
Даун, Тонка, присъединявам се. Наздраве!

# 633
Ванини, важното е да ви е удобно.
Аз харесвам скалните, но не са подходящи за кръщене на бебета.

# 634
  • Sofia
 ShockedАз се объркАх от толкова разнородни теми накуп  Crossing Arms.
Ще си турям манджата и после, на пълен стомах и почерпена, ще дойда да си кажа, каквото исках  Mr. Green

# 635
сандо, там правят общи кръщенета в повечето случаи. Първо за да вземат повече пари и после, за да не се занимават поповете с всеки поотделно.
Едно, че в самият храм има поне 5-10 и повече деца за кръщаване, другото е, че водата не си правят труда да я сменят.
Същото е и в Троянския манастир до нас, с тази разлика че там поне ги редуват.
Харесайте си по-добре някоя църква в приятно малко градче или не толкова туристически-атрактивен манастир.

# 636
Сесил, тя сандовата е голяма, не вярвам да я потапят във водата  Wink

# 637
Планове не обичам да правя, че повечето пъти се объркват. Със сигурност ще отидем до нашето море юли месец.

От час мисля за чушките, дето станаха така вкусни и ме чакат да ги уважа. Та няма да ги карам да ме чакат дълго. Laughing

Какво ще вечеряте тази вечер? Тъкмо ще събера идеи за утрешното меню.

# 638
  • някъде ... тук ...
Още по-зле - стъпИ в легена, сега излез, мац от водата от легена върху главата и т.н.

# 639
Жармен, не знам на какви лекарства си но си много променена....
Даун, ти голяма защитничка на добрия тон... преди няколко седмици тръбеше, без да те питат, че няма да пишеш вече в тази тема Wink
Естел беше Peace.

# 640
Кристин, аз останах с впечатление, че друго дете ще кръщават. Simple Smile

Тогава съвсем не става, пък и какво ще кръщават дете на 13-14г., първо да го питат иска ли.

Аз не знам какво да правя за вечеря...то си стана и 19ч. де.

# 641
И аз искам да кажа  Mr. Green

Светалчо, адски много ми харесва да те чета!  Hug
На лагери ходех от първи клас. Имам уникални спомени, ходех си до последно. Майка ми вероятно и тя не е спяла, но съм и благодарна, че ми е дала свобода.

Бърди съвсем уместна молба написа, наистина се разтегля гадно когато се чете през мобилната версия. Не разбрах последвалата реакция...

Ще почиваме на Обзор само двамата, както всяка година. Нямам търпение да се размажа на плажа ...

Ще вечеряме багети със салата, мързи ме да готвя.

И да се наредя в групата с питиетата. Имам рязка нужда, много ме вбесиха на работа, виках, ще ги бия.

# 642
 Пия си редовно лекарствата и съм на схеми за спиране .Благодаря  bouquet

# 643
На около 20 години със студентска компания бяхме в Орешака, и няколко човека решихме да се кръстим в манастира. Аз нещо се замотах при влизането, вероятно стана течение, и вратата се хлопна под носа ми. Приех го като знак, че още съм махмурлия и бог не ме иска и отложих кръщенето.  Simple Smile
Малката миналата година на 7 беше за пръв път ходи на китарна академия, хотела е на 2 километра от нас, в парк. Баща и не искаше да я пускаме, тя също беше малко притеснена, но като мина седмицата и я прибрахме се разплака. Тя беше най-малката, но не е имало проблеми. Само дето времето беше доста хладно, а тя е искала да ходи само с рокли, и на почти всички снимки е с рокля, дънки и суитчер  Simple Smile  
Скрит текст:
 Тази година пак ще ходи, като за 7 дни предвиждат 2 нощи на палатки с ловене на риба, и едно посещение в Казанлък, в завода за китари.
Синът ми започна работа, във Варна, барман, в заведение на плажа.  Много нахъсан и пораснал звучи. Дано се е освестил, че преди месец и нещо скъса с гаджето, и беше доста увисил нос.
Семейна почивка не знам още кога и къде, ама вече много ми се ходи на море.

# 644
Силве имаш много красиво момиченце .

Общи условия

Активация на акаунт