Искам да кажа ... (78)

• 76 184
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • някъде ... тук ...
Да се опитам да публикувам все пак, че от 5 минути - Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.  Бавно пиша явно Laughing
Скрит текст:
Лятото още не е много ясно, защото и моят голям изяви желание да бачка. Предложили са на него и съквартиранта му - хардуерна фирма е, но още нищо повече не знаем. Днес замина за Враца, а утре потеглят за Козлодуй. Дреб е на спортен лагер в началото на юли. Обикновено юли и август изкарват при бабите и дядовците. Ще видим тази година с тази работа как ще е.
Морето е ясно, макар да нямаме резервация още - в началото на септември на западния бряг на Пелион, Гърция. Междувременно летните уикенди почти се запълниха.
Много бързо ще свърши лятото Simple Smile

# 616
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
... да не те упреква и поправя постоянно и домът му винаги да е отворен за теб, дори когато звъннеш посред нощ в пияно състояние, стъпил в лайно, което се е размазало и по палтото ти.

Янечек, яко ме развесели с това лайно Joy Joy

А иначе - каквото дойде. Не съм от хората, които съдят, а освен това никога не забравям, че и аз съм била малка и млада. Joy

Радвам се, че си имала такава леля.
Не всеки има.

Подкрепям мнението ти за лагерите. Моята ходи от 4-годишна по лагери. Ние може и да сме си треперили вкъщи и да сме се притеснявали, но на нея й се отразиха много добре - стана самостоятелна, организирана, отговорна, научи се да се справя в ситуации без подкрепа от семейството. На 9 години я пратиха на лагер в Австрия и тогава малко се беше поуплашила, че отива сама в друга страна, без мама и тате. Обаче баща й казал - спокойно, ако се наложи, за 5 часа съм при теб и се беше успокоила.
Сега и малкият върви по нейния път - зимата беше на ски-лагер от ДГ, 5-годишен е.

По принцип смятам, че родителите не трябва да държат децата си до полата си, защото се притесняват за тях. Работата на родителите е да се притесняват, а работата на децата - да се учат да живеят. Спомням си, когато нашите деца бяха тийнове и аз пусках моите на дискотеки, на купони, зълва ми не пускаше нейния син, защото се притеснява. Как спиш, ме питаше. Аз не мога да заспя, докато не се върне. Ами не спя, казвам й. Лежа си и си чета книга. Ама не мога да го вържа вкъщи, щото ме е страх да не му се случи нещо. Кога ще отиде на дискотека, като стане на 40 ли?
Особено момчетата - трябва да можем да ги отвържем от себе си, дори с риск да си направят необходимите грешки, защото утре ще бъдат мъже и някоя жена ще разчита на тях. Ще трябва да могат сами да взимат решения, да се справят с трудности, да са опора на жена и деца.
Не е лесно за майките, никак.
Обаче такъв е животът.

# 617
  • София
Я който не си е пил хапчетата да го направи незабавно!
Никой не е длъжен да търпи неуравновесени и истерични индивиди.
Бърди  Hug Дай да си сипем по едно винце, а?

# 618
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 18:54 от Анонимен

# 619
сандо, аз в Рилския манастир кръщене не бих направила. Изберете си някое друго място.

Бърди, не е само до "уважаване" понякога. Simple Smile

# 620
Я който не си е пил хапчетата да го направи незабавно!
Никой не е длъжен да търпи неуравновесени и истерични индивиди.
Бърди  Hug Дай да си сипем по едно винце, а?

Сватя, нищо без теб не пия  Grinning.

# 621
За три дни, два пъти едно и също. Аре стига вече. Не видях нищо лошо в поста на Бърди.

Няма бюджет за почивка, а и мъжът ми няма отпуска. Та ще си седим в Бургас.

# 622
 Жармен, не знам на какви лекарства си но си много променена....
Даун, ти голяма защитничка на добрия тон... преди няколко седмици тръбеше, без да те питат, че няма да пишеш вече в тази тема Wink

# 623
Даун, ти голяма защитничка на добрия тон... преди няколко седмици тръбеше, без да те питат, че няма да пишеш вече в тази тема Wink

Може ли да цитираш?

# 624
По принцип не взимам отношение към споровете, ама този път не мога да се сдържа. Държа да кажа, че Бърди помоли доста учтиво.
И я разбирам. Влизала съм през телефона и има ли клип в страницата, става почти невъзможно за четене.

Мисля, че Даун зададе темата с почивките  Laughing
Та, ние ще сме на Свети Влас. Надявам се повече от веднъж.
И аз да те попитам - как се развиват нещата с проекто гаджето  Wink
(извинявам се предварително, ако въпроса ми е неуместен  Blush )

Тони, намерихте ли купувач на апартамента. Дано бързо се развият нещата при вас  Peace

# 625
  • София
Сватя, сипи и ти нещо твърдичко и после ще има - ти мен уважааш ли ма?  Laughing  Като почна и клипчета да ви пускам, да знаете, че много съм му отпуснала края. Наздраве!

# 626
Сесиле, аргументирай се, друг път кръщене не съм правил. Може и някой манастир по морето, но не ги знам, къде може, къде става.

# 627

Може ли да цитираш?

Ей сега, веднага Crazy Аз нямам свободно време  като теб да търся щуротии....

# 628
Сватя, сипи и ти нещо твърдичко и после ще има - ти мен уважааш ли ма?  Laughing  Като почна и клипчета да ви пускам, да знаете, че много съм му отпуснала края. Наздраве!

Днес зет ти така ме ядоса, че верно съм зяа твърдо. Да си го оправяте със снахата. Аз повече няма да се занимавам, но внуци ще гледам!

# 629

Може ли да цитираш?

което показва, че просто се заяждаш, защото не съм казвала подобно нещо.

Ей сега, веднага Crazy Аз нямам свободно време  като теб да търся щуротии....

Общи условия

Активация на акаунт