Искам да кажа ... (78)

• 76 242
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В училището на дъщеря ми видеонаблюдението е на почит. Изобщо не ме вълнува, че някой може да има някакви странни претенции да не бъде сниман. Ми да не ходи на училище тогава.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 12:35 от Тонка*

# 91
 Crossing Arms Ядосана съм на Уиз еър, уж днес имат рожден ден...от кога чакам да накупя билети с намаление и накрая нищо! Че и по-високи цени. Като цяло с месеци напред имаме програма, няма някаде конкретно където да ми се ходи, иначе щях да си купя нормален билет, но има някаква тръпка в това да е нещо евтино и до приятна дестинация. Ама..няма днес!

Жармен, пожелавам ти едно щастливо ново начало! Не се бръсни, спокойно! Simple Smile

И честито на рождениците със закъснение!  bouquet

# 92
Честит рожден ден на всичи рожденици, които съм пропуснала. Прибрах се от работа и съм скапана, а ще имам гости. Искам само да си полегна. Добре че утре е петък и в събота ще се наспя като хората.

# 93
  • София
Честито на рождениците, много здраве любов и усмивки от щастие ви желая  bouquet
Акаша, ако можеш запиши малката на плуване, може да има много положителен ефект върху имунитета й.
Жармен, много спокойствие вече  Grinning

# 94
  • София
Crossing Arms Ядосана съм на Уиз еър, уж днес имат рожден ден...от кога чакам да накупя билети с намаление и накрая нищо!
Точно с молба за помощ идвах, защото ми казаха, че Уиз имат рожден ден, а цените за датите, които гледам, са същите каквито бяха и преди!
Миналата година Жаки беше много доволна, защото купила няколко билета супер изгодно, обаче сега я няма и не мога да й помоля за съдействие. От друга страна не мога да разбера аз ли съм мега малоумна или търсачката на Уиз.  Crazy

# 95
  • Mediterraneo
Аз от месеци дебна билети за нашите за август( хем топ сезон, хем туристическа дестинация) и чаках днес да купим 2 на цената на 1 билет, ама нъцки  Confused Бг еър излизат с около 100 евро отгоре за двамата, но пък с включен багаж... Чудим се какво да ги правим, та да дойдат за ваканцията на децата малко.

# 96
Аз от месеци дебна билети за нашите за август( хем топ сезон, хем туристическа дестинация) и чаках днес да купим 2 на цената на 1 билет, ама нъцки  Confused Бг еър излизат с около 100 евро отгоре за двамата, но пък с включен багаж... Чудим се какво да ги правим, та да дойдат за ваканцията на децата малко.
[/quotehttps:https://www.facebook.com/aviobilet/

# 97
Жармен, пожелавам ти щастливо ново начало, всичко да бъде точно както го искаш!
Бръснала съм се веднъж, но открих че промяната идва отвътре, когато си готов. Тоест тогава не ми се получи. Но пък много добре се чувствах и ми отива бъсната глава или съвсем мъничко коса.

Днеска беше лудница в Лидл. Още преди да отворят се бяхме събрали най-малко 50 човека! Купих каквото си бях наумила (детски дрешки и сандалки) и вече съм с едната ръка готвя, с другата чистя, с третата пия кафе, в четвъртата държа телефона..  Дейна съм днес, не ще и дума Simple Smile

# 98
Много е драстично бръсната глава или прическа първи номер за жена. За мен. Съгласна съм, че има къси прически, които отиват на определени жени, но бръсната глава... не се заяждам. Peace
Веднъж съм била с къса коса, малко след като завърших училище. Исках промяна, но не се възприех. Добре, че косата ми расте бързо.

Честито на рождениците! bouquet

# 99
  • София
Бръснатата глава освен да ми докара жестока депресия и перманентни истерии, с друго няма да ми помогне. Аз дори с къса коса (до раменете) изглеждам като идиот.

Съвсем случайно попаднах на новата песен-шедьовър на Икебаната. Просто не мога да й напиша заглавието. За първи път в живота си съм безмълвна!

# 100
  • Пловдив
Новата песен на Икебаната е със заглавие "Ферма за сперма". Не я пускайте с децата наоколо. Аз мога да напиша всичко. Включително и точните имена на интимните части.

# 101
Бръснатата глава освен да ми докара жестока депресия и перманентни истерии, с друго няма да ми помогне. Аз дори с къса коса (до раменете) изглеждам като идиот.

Съвсем случайно попаднах на новата песен-шедьовър на Икебаната. Просто не мога да й напиша заглавието. За първи път в живота си съм безмълвна!

Тонке, аз пък вчера чух песента за съчките. После си припявах "пръчки събирааааааам, съчки намирааааааааам" с часове.  Joy

# 102
  • София
Жармен да покажеш после. Любопитно ми е да видя как ще ти стои Wink

Тонка* а питаш ли ме като 2 дни преди да замина МП ми я пусна на големия телевизор, да не остана непросветена за творчеството на оня ненормалник  Laughing Laughing ЩЯх да го изкорубя с клечка за зъби

# 103
  • Пловдив
sophiemmaspencer , пусни си "ферма за сперма" тогава, да видим смееш ли да припяваш  hahaha hahaha hahaha

# 104
sophiemmaspencer , пусни си "ферма за сперма" тогава, да видим смееш ли да припяваш  hahaha hahaha hahaha

О, аз нея я гледах преди два дни и дори и направих промоцийка в една друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт