Искам да кажа ... (78)

• 76 177
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Жармен, не знам на какви лекарства си но си много променена....
Даун, ти голяма защитничка на добрия тон... преди няколко седмици тръбеше, без да те питат, че няма да пишеш вече в тази тема Wink
Естел беше Peace.
Не те разбрах защото ме няма в цитирания пост. Би ли ми обяснила?  Peace Grinning

# 646
Благодаря, а твоето как е, почива ли вече. Видях, че се е прибрала.

# 647
Почти на единайсет е моята, но е редно да я кръстим. Не се набожни, но не сме  и заклети атеисти. Считаме кръщенето за традиция, и мислим да я спазим, макар и късно.

# 648
Първо срещи със цялата чета приятели . Сега търчи по балове . Половината й приятели и приятелки са абитуриенти тази година .
 На 1 - ви започва работа и така . Почти няма време да се прибере в къщи Grinning
  Тук пък се изсипа точно един дъжд в часа на бала днес.

# 649
  • В Космоса
Заминаваме ние утре за Врачанския балкан. Вече и два дена не изтрайвам вкъщи без да се депресирам. Малката е здрава вече, днес почти не е кашляла. Мислим преди лятната ваканция да стреляме още един път с детската. Не знам какво си мислим, за рождения ми ден бях 100% сигурна, че ще ми поднесе "подарък", пуснахме я. Сега пак съм наясно какво ще последва, ама...

# 650
  • София
Тони, намерихте ли купувач на апартамента. Дано бързо се развият нещата при вас  Peace
Руми, аз вчера си уволних брокерката, така че до никъде не сме.
От днес имам нов брокер, който е много нахъсан да продаде жилището. Днес мина и първият оглед, утре пак, после в неделя и т.н. Идеята ми е, ако се намери купувач, да действаме паралелно с купуването на другото жилище. В един ден например да се остави стоп капаро, после в един ден да се направят предварителните договори. В най-лошия случай отиваме на квартира, но брокерът ми категорично отхвърли този вариант - няма да ни остави да ходим по чуждите къщи. Ще продаваме и купуваме. Пълен купон.  Crazy

# 651
  • Ямбол
Лиляна, де са свате, да си сипем и ние по едно newsm08
Аз може да си сипя една Кралица лидълска.

За вечеря - патешко с ориз на фурна.

За лятото нямаме планове. Ще ходим и ще се връщаме, когато искаме. За морето приключих с резервации и търсене на подслон с месеци напред.

# 652
  • Sofia
Тонка, прав е брокерът...как на квартира  Naughty.Стабилни хора,ще се спазарите бързо  Peace
Тъйййййййй,много ги 'раня моите,те ме поят  Mr. Green.Суджук със спаначено пюре и салата им сгласих.Доволно примляскваха  Crazy,и аз,де...не е като да гладувам  Embarassed.
Светалчо,  Hug.
Аз се опитвам да бъда любимата леля, но понеже съм единствена...не е трудно  Laughing.Оня ден като дойдоха сестра ми и семейство, с племеницата ми се скатахме да ми разказва как върви тийн животът.И "пушихме" солети  Mr. Greenи се кискахме. Синът ми с леля си има закачка,така че сме квит.
Естел ме замисли.Аз съм от подгъзуващите майки  newsm78 bowuu.Дали защото не работя....Сигурна съм,че съвсем скоро ще ме отсвири младежът,така че не се къхъря много,че го обгрижвам. Снахата да му мисли  Mr. Green.
Жармен, не бъди докачлива и заядлива  Naughty!  Добронамерени сме  Peace.
Май имах и друго за казване...ама го забравих  hahaha.

# 653
  • До морето
В Св.Константин и Елена има малък манастир, в самия курорт, ние там кръщавахве синът ми. Много сме доволни.

# 654
Лили, да не си купихте къщичка на морето Grinning

# 655
  • София
Добър вечер,след две седмци гръцкото море ни зове живи и здрави  Laughing
Детето на градина няма баби да го гледат,а август една Румъния с мотора ще направим и то ще мине.
Ние пък не сме кръстили детето,избора на кръстник ни затруднява някак  newsm78

# 656
  • Варна
Днес и моята дивакиня върна учебниците
и аз се чудя какви ще ги дялкат до 31-ви?!

Голяма драма имах със записването на първолака.  ooooh!
Има ел.записване, което и предпочетох пред висенето
в училището, е не ми било писано... Оказа се, че системата
не е предвидила нашия частен случай по отношение на точките.
Та ходих да се разправям с директора, който пък ме свърза с
програмистите и изобщо... си изпилих нервите. В крайна сметка
седнах в кабинета му и казах : "Съпруга ми е завършил това
училище, големият ми син също, дъщеря ми учи тук, така че
няма начин! Това дете ще учи тук!" И той милия каза " Добре г-жо".
После още 2 пъти се чувах с програмистите, докато намерят начин
да ми трупнат заветните 15 точки за прием. Щото пък не могат и да
променят системата, която ще е отворена само 3 -дни.
Всичко приключи успешно, сега ще се боря за целодневно обучение.

малките ще са по занимални, дневни градски лагери и баба си .
Големия се гласи да започва работа на Златните пак, ама след 30.06.
Казах си. Наздраве  Wink

# 657
  • Ямбол
Лили, да не си купихте къщичка на морето Grinning
Не точно, но си имаме място вече, където можем да си почиваме.

# 658
  • София
Искам да кажа, че ме ухапа куче, за пръв път в живота ми. Нищо сериозно, е, потече доста кръв (от пръста на ръката) , но само това Laughing. Кучето е домашно, френски булдог, бебе, та предполагам има ваксини, обезпаразитявания и каквото там трябва.
Та в тази връзка искам да питам, ако има някой запознат - промих с кислородна вода, нужно ли е да правя нещо повече - тетанус или не знам и аз какво?

# 659
Искам да кажа, че ме ухапа куче, за пръв път в живота ми. Нищо сериозно, е, потече доста кръв (от пръста на ръката) , но само това Laughing. Кучето е домашно, френски булдог, бебе, та предполагам има ваксини, обезпаразитявания и каквото там трябва.
Та в тази връзка искам да питам, ако има някой запознат - промих с кислородна вода, нужно ли е да правя нещо повече - тетанус или не знам и аз какво?
Не искам да те плаша, но ако е бебе още няма ваксини или поне не всичките Confused Вероятно няма да имаш проблеми,но за свое спокойствие се консултирай с лекар Peace

Общи условия

Активация на акаунт