КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 186 597
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Цедено  кисело мляко "Бор Чвор". Вчера вечерта направих млечна салата, днес на обяд беше като таратор.
Това може и да е от краставиците. Изцедихте ли ги хубаво преди да сложите млякото? На мен ми се е получавало с цедено мляко на друга марка.
Може от тях да е, но с друг вид кисело цедено мляко не ми се е случвало така.
Благодаря за споделеното.
Не, че "Бор Чвор" е прекрасно мляко, но често и краставиците не струват, а в комбинация резултатът е трагичен.

# 661
В последно време попадам на пресни краставици с дъх на рибешко или нещо подобно.

# 662
  • София
Аз попадам на краставици, които са като замръзнали и на другия ден в хладилника са изгнили. newsm78

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 17:17 от Amiamo

# 663
Тези са супер  Wink Има и големи.От Lidl  Party А за цеденото мляко на Лазарова е 6+  Sunglasses

# 664
  • София
Аз говоря за пресни краставици. Снежанка с кисели краставици не правя, защото не обичаме.

# 665
Аз говоря за пресни краставици. Снежанка с кисели краставици не правя, защото не обичаме.
Ааа моя грешка.Аз я правя с тези  Laughing chef

# 666
  • София
Аз попадам на краставици, които са като замръзнали и на другия ден в хладилника са изгнили. newsm78

Коментарът ми е за пресните краставици. И нямат никакъв вкус на краставица. Sad   Mr. Green

# 667
Абсолютно, откъде ли не съм взимала и са като пластмасови.

RayaRot, свържете се с Делимано и дано имате успех.

# 668
   През зимния период не купувам пресни краставици, домати, марули и подобни работи, за които сезонът не е сега. Оставете това, че нямат никакъв вкус, но са пълни с пестициди!!! Сега се ядат предимно консервирани неща.

# 669
  • Пловдив
   През зимния период не купувам пресни краставици, домати, марули и подобни работи, за които сезонът не е сега. Оставете това, че нямат никакъв вкус, но са пълни с пестициди!!! Сега се ядат предимно консервирани неща.
Не съм съгласна с последното. Сега е сезонът на доста други зеленчуци - зеле, моркови, червено цвекло, ряпа.

По темата - никога повече консервиран червен боб на Heinz. Ужасно солен и със странен вкус!  Sick

# 670

По темата - никога повече консервиран червен боб на Heinz. Ужасно солен и със странен вкус!  Sick
Изкисна ли го преди консумация?

# 671
  • Пловдив
Отцедих водата. Никога не изкисвам консервираните продукти. Peace

# 672
Ама нали за да се запазят продуктите, слагат сол. Grinning От толкова стоене във водата със сол, и в продукта се е просмукала солта. Затова малко трябва да се поизкиснат. Или поне да се изплакнат (но това е недостатъчно).

# 673
  • София
Ааа моя грешка.Аз я правя с тези  Laughing chef
Аз само уточних, за да няма недоразумение.

Принципно избягвам консервирани неща.

# 674
  • Пловдив
Ама нали за да се запазят продуктите, слагат сол. Grinning От толкова стоене във водата със сол, и в продукта се е просмукала солта. Затова малко трябва да се поизкиснат. Или поне да се изплакнат (но това е недостатъчно).
Според мен консервираните продукти са за улеснение и би трябвало да се произвеждат с мисъл, т.е. не е нормално да създават неудобство за потребителя. Червен боб и белени домати са единствените консервирани продукти, които купувам. До този момент не съм попаднала на толкова лош боб. По-малко количество сол няма да попречи на запазване на продукта. Peace

Общи условия

Активация на акаунт