КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 187 754
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
запис  Peace

За втори път ми се развали на втория ден шунка на Еко Мес
Вече не купувам техни продукти..

# 91
Роле шунка и кашкавал на Тетевен. Една лоеста купчинка, боядисана в жълто. 3 лв за една шепа неясна мазнина  Crossing Arms

# 92
запис  Peace

За втори път ми се развали на втория ден шунка на Еко Мес
Вече не купувам техни продукти..
+1 Сухите им колбаси бяха хубави, но вече НЕ !

# 93
Аз от години не го купувам това плодово мляко . Повече от 3 май са . Не помня какво точно беше - но вкуса беше точно като на сапун или шампоан .

# 94
  • оттам, откъдето започва България
Жармен, да, вкуса е на сапун, шампоан, пък даже и на ароматизатор, но все неща, които не са за ядене. Е, няма да повторя.

# 95
Ами май точно круша беше и тогава го отписах . Даже бях спряла и други марки да купувам - така ме отврати . Щом го помня още смятай Simple Smile
В Лидл има големи кофички плодово мляко и е хубаво . Сега пък има ягоди в градините - едно обикновено мляко и готово .

# 96
Купуваме всякакви млечни продукти на Домлян. Не го видях в списъка по-горе.
Прясното мляко се вкисва ако не го сваря повече от ден. Не знам за транспорта.

# 97
Аз не купувам прясно мляко на Домлян, защото не ми се рискува да го взема и после още като се прибера да се наложи да го хвърля заради неправилно транспортиране. Иначе съм съгласна, че това показва, че млякото е истинско, но предпочитам все пак да мога да го консумирам.

# 98
  • София
На Домлян съм купувала прясно мляко и съм доволна. Киселото мляко на фирмата също харесвам. 

# 99
По мнения от темата купих прясно мляко "Пършевица" в стълена бутилка. Хареса ни, а детето каза "купувай ми от него",
той ми е критерии за храната и му се доверявам.
В момента е на промо в Била на 2.19 лв.

# 100
  • Варна
Бутер банички с кренвирши от Лидл. Още докато се пакоха миризмата беше доста неприятна. Впоследствие се оказа, че горчат ужасно, а след като се насилих да изям няколко, устата ми беше толкова мазна все едно съм гребала маргарин с лъжицата. Още ми се гади от тях.
Досега избягвах, но вече категорично спирам да купувам бутер тесто и изделия от него, както и полуфабрикати тип банички, съдържащи цялата Менделеева таблица.
А за Лидл, бях им голям фен, но все повече неща отпадат от списъка ми за пазар оттам. За съжаление ни взеха за балами и цените и качеството на продуктите им растат обратнопропорционално.

# 101
  • София
Избягвам да купувам нещо замразено с кренвирши.

# 102
  • Пловдив
Бутер банички с кренвирши от Лидл. Още докато се пакоха миризмата беше доста неприятна. Впоследствие ...
Може да е неправилно съхранен пакет/взет от клиент и зарязан в някъде из магазина,а после върнат във фризера/ ThinkingАз съм взимала няколко пъти и са харесвали на всички .Доста ги хвалихме в темата за Лидал.Вземала съм бутер тесто ,което е горчало ... и  наистина е гадно.
Но пък и всеки има различен вкус Simple Smile

# 103
  • Варна
Кренвиршите вътре си бяха ок. Самото бутер тесто беше горчиво и свръхмазно, с дъх. И аз преди няколко години бях вземала и ми харесаха много, но никога вече!

# 104
Кренвиршите вътре си бяха ок. Самото бутер тесто беше горчиво и свръхмазно, с дъх. И аз преди няколко години бях вземала и ми харесаха много, но никога вече!
В бутерките с кремвирши има горчица и затова горчат и е естествено да са и мазни . Явно са прекалили с горчицата.
Не съм им голям фен - но горчицата се вижда даже и усеща.

Общи условия

Активация на акаунт