Барселона - тема 7

• 118 038
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,

може ли да ни помогнете - до колко часа вечер са влаковете? Трябва да се придвижим от Барселона до Санта Сузана към 11 вечерта.

Благодаря предварително

От къде ще тръгнете, виждам че до там има и нощни автобуси

# 151
Здравейте,

може ли да ни помогнете - до колко часа вечер са влаковете? Трябва да се придвижим от Барселона до Санта Сузана към 11 вечерта.

Благодаря предварително

От къде ще тръгнете, виждам че до там има и нощни автобуси

Ще сме на мач на Барселона на Камп Ноу, обявен е да започне от 20:30 ч. След това от стадиона трябва да се придвижим до Санта Сузана.

# 152
Това е линка на Ренфе-то. Сложих произволно от спирка Площад Каталуния до Санта Сузана - последния влак излиза в 22,59 ч., което май няма да ви е от полза. Все пак вижте и за конкретната дата, и от друга спирка.

http://www.renfe.com/EN/viajeros/cercanias/barcelona/

Другият вариант е, ако има нощни автобуси, но дали не са само за Барселона, т.е. дали пътуват и за околните градчета newsm78

# 153
Странна работа, в някои сайтове мачът е обявен да започне от 19:30 ч., а в други - от 20:30 ч. Ако е от 19:30 ч. ще имаме шанс да хванем влака. Ако е от 20:30, обаче, не ми се мисли.... Като пуснат билетите за продажба ще стане ясно.

Благодаря за съдействието  Hug

# 154

Ще сме на мач на Барселона на Камп Ноу, обявен е да започне от 20:30 ч. След това от стадиона трябва да се придвижим до Санта Сузана.
[/quote]

Защо не си предвидите една късно-вечерна разходка из Барселона, после посещение на някой клуб и рано сутринта с първия възможен транспорт да се придвижите до С.Сузана. И без това Барса ще бие, трябва да се празнува !  Simple Smile

# 155
Има нощен автобус N82, това ми излиза в google maps, до него се стига с метро или друг автобус от Camp nou, направете си карта, като зададете конкретното място, където ще спите

# 156
Странна работа, в някои сайтове мачът е обявен да започне от 19:30 ч., а в други - от 20:30 ч. Ако е от 19:30 ч. ще имаме шанс да хванем влака. Ако е от 20:30, обаче, не ми се мисли.... Като пуснат билетите за продажба ще стане ясно.

Благодаря за съдействието  Hug

Часът е един , но ти веднъж гледаш бг сайт, друг път испански, нали?
Ако съм права, то в такъв случай се води от местния сайт.

# 157
Здравейте, един бърз въпрос за пътувалите с България еър. На сайта пише, че нямат електронно чекиране от Барселона, как се изважда билета, вече е купен през сайта им, но за първи път пътувам с тях. Звънях им цял ден на телефона, но винаги е зает, което е малко странно веднъж да не ги уцеля. Честно не съм се оглеждала никога на барселонското летище за Бг еър и нямам идея как става чекирането им, имам само салонен багаж и не ми се налага да минавам през гишетата за чекиране. Благодаря предварително, ако някой може да ме упъти.
р.s. На сайта все пак е отбелязано, че 24 часа преди полета е отворено за чекиране, но дали важи и за Барселона?

# 158
  • София
От сайта на България Ер:
"От кои летища България Ер предлага Online check-in?
Услугата е налична единствено от летище София, Варна, Бургас, Лондон (Heathrow и Gatwick), Цюрих, Милано, Париж и Берлин, Амстердам, Виена и Брюксел."

# 159
Не знам за БГ еър, но с Уиз не можеше да се чекира онлайн в Барселона и задължително се чекираше  на гише преди няколко години.

# 160
Пътувала съм с БГ Ер преди две години, едва ли има промяна оттогава. Два часа преди полета отварят гишетата за чекиране на летище Ел Прат. Независимо, че сте само със салонен багаж, ще отидете да си получите бордната карта на гишето срещу лична карта/ паспорт/ и след това към гейта за излитане.

# 161
Здравейте, един бърз въпрос за пътувалите с България еър. На сайта пише, че нямат електронно чекиране от Барселона, как се изважда билета, вече е купен през сайта им, но за първи път пътувам с тях. Звънях им цял ден на телефона, но винаги е зает, което е малко странно веднъж да не ги уцеля. Честно не съм се оглеждала никога на барселонското летище за Бг еър и нямам идея как става чекирането им, имам само салонен багаж и не ми се налага да минавам през гишетата за чекиране. Благодаря предварително, ако някой може да ме упъти.
р.s. На сайта все пак е отбелязано, че 24 часа преди полета е отворено за чекиране, но дали важи и за Барселона?

Юни пътувах с България Еър до Барселона. Не можеш да се чекираш от-лайн за обратния полет от там до София. Пробрах, видях се в списъка на пътниците и дотам, Сайтът каза, че не подържа услугата.

# 162
  • София
А за Райън еър знаете ли дали може он-лайн чекиране от Барселона?
Има ли значение дали ще имам чекиран багаж  newsm78?

# 163
А за Райън еър знаете ли дали може он-лайн чекиране от Барселона?
Има ли значение дали ще имам чекиран багаж  newsm78?

Би трябвало да може.

# 164
Здравейте Simple Smile
Набелязали сме почивка за септември в Lloret de mar от Planet Travel. Някой ако е бил ще съм благодарна на мнения. Имаме организирана екскурзия до Барселона, но ми се иска да отидем и самостоятелно, защото за един ден и то организирано едва ли ще успеем да видим всичко. Та въпросът ми е ако някой е бил в този район дали може да сподели как можем да се придвижим до Барселона. И изобщо за тези карти за транспорта четох, но много се обърках. Коя е най-добре да се вземе като се има предвид, че ще сме за първи път и ще искаме да видим възможно най-много места.
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт