Барселона - тема 7

• 118 184
  • 779
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте Simple Smile
Набелязали сме почивка за септември в Lloret de mar от Planet Travel. Някой ако е бил ще съм благодарна на мнения. Имаме организирана екскурзия до Барселона, но ми се иска да отидем и самостоятелно, защото за един ден и то организирано едва ли ще успеем да видим всичко. Та въпросът ми е ако някой е бил в този район дали може да сподели как можем да се придвижим до Барселона. И изобщо за тези карти за транспорта четох, но много се обърках. Коя е най-добре да се вземе като се има предвид, че ще сме за първи път и ще искаме да видим възможно най-много места.
Благодаря Simple Smile

Влак има. Струва отиване и връщане до/от Барселона 9,90 евро на човек. Ако няма да ходите всеки ден до Барселона, карта не ви трябва. Предполагам ще отидете още един ден или два, след като имате и включен тур в програмата, а другите дни ще правите плаж или нещо друго. Така че с билетче е ОК. Била съм 2 пъти в района и е много просто с влака. Местните влакове (за района на Барселона) се казват РодалИес (ударението е на И-то - Rodalies). Има сравнително често влакове и са удобни. Вече в самата Балселона вие си преценявате какво ще гледаде и дали ще ви е нужна карнетка Т-10, която е валидна за десет маршрута. Миналата година купих, останаха ми билети. Тази година я взех, за да я доизхабя (понеже Т-10 е валидно за една година от датата на закупуване), но не използвах ни един билет.

# 166
Мерси много!!:)
Рових се в сайтове за влакове, но май като гледам няма късно през нощта, за да сме по-до късно в Барселона (примерно за фонтаните)....правилно ли се ориентирам?

# 167
Мерси много!!:)
Рових се в сайтове за влакове, но май като гледам няма късно през нощта, за да сме по-до късно в Барселона (примерно за фонтаните)....правилно ли се ориентирам?

До полунощ има. След това има нощен автобус със сигурност, но за него не съм наясно, не съм се интересувала и нямам инфо.

# 168
  • СОФИЯ
Здравейте Simple Smile
Пътуваме на 16.08 за Барселона ... видяхме, че Барса има мач за супер купата с отбора на Севиля на 17.08
Искаме да си вземем билети, но проблемът е къде да са ни местата.  Някой може ли да сподели, ако е бил на стадиона, отвисоко вижда ли се добре ?
Благодаря Ви предварително:-)

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 23:18 от Жани

# 169
Здравейте и от нас! Предстои ни пътуване до Барселона от 30.08 до 6.09. Ний сме големи любители на футбола, имахме желание да посетим някой техен мач, но за този период няма...бихме искали да попитаме наскоро е отворил ресторанта на Меси, ако някой е ходил да сподели впечатленията си също така имаме питанки за местата- Зоопарка: къде точно се намира и как се отива всъщност и за цената на входа, понеже сме с орган пътуване и ще бъдем в Лорет де Мар, но ще бъдем всеки ден в Барселона и искаме колкото се може повече места да обиколим.. Хубав ден, момичета!

# 170
  • София
Зоопаркът се намира в Parc de la Ciutadella - https://www.google.bg/maps/place/Barcelona+Zoo/@41.3816001,2.1462768,14z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x7c67c58532139b19!8m2!3d41.3863318!4d2.1898574?hl=en

От сайта им - http://www.zoobarcelona.cat/en/come-to-the-zoo/how-to-get-to-the-zoo/

Тук може да видиш цените на билетите при покупка онлайн - https://www.vendaonline.bsmsa.cat:446/zoo/venda/activitats.jsp?n … ty=ZOO&lang=4 . Има отстъпка 20 % - не знам дали не е някаква промоционална.

# 171
Здравейте.
Да ми предложите най- удобния превоз от Барселона до Кастейон де ла плана?
Кацаме на Ел Прат, направих си труда да си запиша кой правоз от точка до точка да хванем , за да стигнем.
Все пак търся съвет? Може би някой може да ми даде различни идеи?

# 172
Може би някой може да ми даде различни идеи и най- най вече как ще бъде по-удобно за нас?
Извинете, исках да допиша запитването си в горния пост, но се самоцитирах. Crazy

# 173
От Т2 с влак до Barcelona Sants и оттам с влак за 2.15-2.30 ч. (EUROMED/TALGO посока Alicante).

# 174
От Т2 с влак до Barcelona Sants и оттам с влак за 2.15-2.30 ч. (EUROMED/TALGO посока Alicante).
Хм.. Виж аз как съм определила маршрута newsm78
Ел Прат- влак R2N(Sant Celoni- крайна точка).
След 3 спирки-> на Barcelona Sants взимаме билети за Кастейон?
 newsm78 newsm78 newsm78
ПП: това ми показа мапс-а.

# 175
Да, това е най-удобният вариант.

# 176
Да, това е най-удобният вариант.
Благодаря ти, че ми го потвърди.

# 177
Здравейте отново!  Искам да ви попитам, смятаме да посетим мача с Атлетико на 21септем, как стои начина на плащане с билетите! Ако ги поръчаме от сайта им как ще ни ги доставят или трябва да ги принтираме и как да ги представим.. извинете за глупавия въпрос ама ще ни е за първи път.. Хубава вечер!

# 178
Зависи от сайта.  Има опции.
Доставка на адрес,  например в хотела,  срещу заплащане.
Получаване на стадиона.  На гише.
От шампионата ли е мача или за купата на Краля? За второто имаше свободна продажба на супер цени по будките за вестници,  когато ходихме ние.

# 179
Благодаря ти за отговора.. иначе е от шампионата

Общи условия

Активация на акаунт