Барселона - тема 7

• 117 935
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ние предпочетохме аквариума.

# 451
На мен лично зоопаркът ми беше по-приятен, защото е и хубава разходка на открито, а и не съм голям фен на рибите.
Но ако не сте били досега в аквариум и/или времето ви е лошо - той е естественият избор.

# 452
  • София
Ние предпочетохме аквариума.
И ние  Laughing.

# 453
  • София
Момичета, назад в темата прочетох, че до Монтжуик може да се качим и с автобус 150, а не само с въжената линия. Картата Т-10 важи ли за този автобус  newsm78? Т.е. може ли да спестим 12-те евро за въжения лифт?
Благодаря  bouquet.

# 454
  • София
Да, важи. Ние така ходихме до там.

# 455
  • София
Май точно от твоя разказ го прочетох  Hug. Благодаря  bouquet.
За Саграда Фамилия не виждам информация на сайта - ако закупим билети онлайн, чакаме ли на опашка на място или отиваме директно на входа. Как показваме билет, като е купен от сайта? През телефона с някакъв код или трябва да си ги разпечатаме?
Този аудиогид (предполагам някакъв запис) заслужава ли си и какво представлява? Колечаем се и дали да се качваме на кулите, предвид разликата в цената  newsm78?

# 456
  • София
За Саграда Фамилия не виждам информация на сайта - ако закупим билети онлайн, чакаме ли на опашка на място или отиваме директно на входа. Отивате директно на входа - този който е от източната страна. Ние бяхме там 5-10 минути по-рано. Една служителка каза, че трябва да си чакаме часа, но аз си пробвах късмета и при един друг, който ни пусна.  Blush Как показваме билет, като е купен от сайта? През телефона с някакъв код или трябва да си ги разпечатаме? Нашите бяха разпечатани.
Този аудиогид (предполагам някакъв запис) заслужава ли си и какво представлява? Да. Аз рядко си вземам аудиогид, но в случая - не съжалявам. Вземат се отвън - още преди да влезете в храма - от дясната страна има павилион, ще го видите.Колечаем се и дали да се качваме на кулите, предвид разликата в цената  newsm78? Аз се катеря винаги по всякакви кули и стълби - стига да има възможност.  Simple Smile Та не бих посъветвала някого да пропусне качването на кула тук. Но не разчитайте, че ще видите кой знае колко от града, нито пък че ще може да останете кой знае колко дълго горе. Асансьорът ще качи следващите 6 човека и ще трябва да се движите напред. Слизането надолу е само по стълбите и  бих казала, че е вълнуващо, но не твърде приятно преживяване.

# 457
  • София
Да попитам отново - за парка Гуей какъв вид билети да купя - с гид или само с инфо?

# 458
Да попитам отново - за парка Гуей какъв вид билети да купя - с гид или само с инфо?

Според мен гид не ти трябва. Е, освен ако не си супер фен на творчеството му.

# 459
  • София

Според мен гид не ти трябва. Е, освен ако не си супер фен на творчеството му.

Жива да си, утре ще се консултирам и с испаноговорящия пубер.
Остана само да му извиня отсъствията от училище.

# 460
Моля  Simple Smile

За дамата, която няма да хване фонтаните - за мен лично нищо няма да изпусне. Не ми харесаха изобщо, може би защото преди това бяхме ходили на фонтаните в Лас Вегас и Дубай. През деня е много по-приятно.

# 461
  • София
Благодаря, Vivi  bouquet.

# 462
За такива като мен,  които не са ходили в Лас Вегас и Дубай,  барселонските са атракция. Посетихме ги зимата,  когато няма тълпи наоколо,  спокойно се сяда навсякъде в близост , така че си е една приятна отмора и радост за очите.
Но не е болка за умиране,  таман  ще имате повод да се върнете.

# 463
  • София (Възраждане)
Относно зоопарка, да питам все пак, въпреки че уж гледах подробно картата и четох от сайта, има ли бял тигър? Моята дъщеря счита това животно за свой братовчед Mr. Green и ако разбере, че не съм я завела да го навести, няма да ми прости!

# 464
  • София по рождение
Моля  Simple Smile

За дамата, която няма да хване фонтаните - за мен лично нищо няма да изпусне. Не ми харесаха изобщо, може би защото преди това бяхме ходили на фонтаните в Лас Вегас и Дубай. През деня е много по-приятно.

Благодаря ти! Аз се вълнувах, но тук прочетох и други мнения които ме успокоиха, че няма да изпуснем ко знае какво. Ще ходим през деня! Но, ще ходим на фламенко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт