Барселона - тема 7

• 117 932
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
Относно зоопарка, да питам все пак, въпреки че уж гледах подробно картата и четох от сайта, има ли бял тигър? Моята дъщеря счита това животно за свой братовчед Mr. Green и ако разбере, че не съм я завела да го навести, няма да ми прости!
Не, няма бял. Заведи детето в Белград да види братовчедите Simple Smile

# 466
  • София (Възраждане)
Скрит текст:
Относно зоопарка, да питам все пак, въпреки че уж гледах подробно картата и четох от сайта, има ли бял тигър? Моята дъщеря счита това животно за свой братовчед Mr. Green и ако разбере, че не съм я завела да го навести, няма да ми прости!

Ох, тъкмо два пъти ги навести точно там и оттогава реве като тях щом й дойде да изкарва бесове Mr. Green

# 467
Скрит текст:
Скрит текст:

Ох, тъкмо два пъти ги навести точно там и оттогава реве като тях щом й дойде да изкарва бесове Mr. Green
Ние купихме бял плюшен тигър с почти естествен размер...
[/quote]

# 468
  • София (Възраждане)
 Joy

# 469
  • София
Съвсем спонтанно снощи сестра ми реши да дойдат с нас с племенника, купиха билети за самолета, в апартамента има 3 спални, така че и това е уредено. А пуберът е щастлив, че няма да е само със скучната си и гадна майка Mr. Green

# 470
  • София (Възраждане)
Хубаво време и здраве мога само да пожелая! Hug Другото си е налице!

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 15:17 от Mooimeiske

# 471
Змия, много добре се е получило. Peace

# 472
Здравейте ,
след една седмица летим за Барселона и сега разучавам забележителностите , които смятаме да посетим . Ще отседнем в хотел , които се намира в Калея , някои знае ли колко струва билета до центъра на Барселона и евентуално ако си закупя Барселона кард дали пътуването няма да е безплатно , доколкото успях да разуча май няма да е , но все пак да попитам някои по-запознат от мен .

# 473
Билетът за влака до Барселона е 4,90 евро- това преди две години.

# 474
Билетът за влака до Барселона е 4,90 евро- това преди две години.
Мерси много .

# 475
  • София по рождение
 Hugнаправих аз една програма пък ще видим, после ще разказвам.
За интернета забравих да питам - по кафета заведения има нали?

# 476
  • София
Hugнаправих аз една програма пък ще видим, после ще разказвам.
За интернета забравих да питам - по кафета заведения има нали?

аз си заявих 1 ГБ нет на ден + много минути за разговори и много смс-и за 5лв/ден.

# 477
  • София
Здравейте  bouquet.
Знаете ли нещо за  La Roca Village  newsm78? Как може да се стигне от там до Барселона? Тези карти Т-10 дали важат или това вече се води друга зона и как се процедира?
Колко време ще ни отнеме да идем, да разгледаме и да се върнем?
Май стават доста напланирани неща и не знам дали ще успеем времево  Rolling Eyes.

# 478
Мъгливо и дъждовно в любима Барселона вече 2 дни ... АКО НЕ СТЕ С ДЕЦА - НЕ ХОДЕТЕ В АКВАРИУМА ! 100% disappointment

Ако ви остане време извън програмата (както на нас) препоръчвам разходка с корабче Fast Ferry 50мин . - панорамна гледка + атракционни дрифтове във водата 😄😄😄😄

# 479
На мене много ми харесаха акулите в аквариума дето ти плуват над главата, но в друг аквариум не съм ходил  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт