Барселона - тема 7

• 117 906
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
Уф..и за нашия престой го дават дъждовно, дано не познаят  Mr. Green

# 481
  • София по рождение
Мъгливо и дъждовно в любима Барселона вече 2 дни ... АКО НЕ СТЕ С ДЕЦА - НЕ ХОДЕТЕ В АКВАРИУМА ! 100% disappointment

Ако ви остане време извън програмата (както на нас) препоръчвам разходка с корабче Fast Ferry 50мин . - панорамна гледка + атракционни дрифтове във водата 😄😄😄😄
къде да го търсим fast ferry? Каква е цената?

# 482
Мъгливо и дъждовно в любима Барселона вече 2 дни ... АКО НЕ СТЕ С ДЕЦА - НЕ ХОДЕТЕ В АКВАРИУМА ! 100% disappointment

Ако ви остане време извън програмата (както на нас) препоръчвам разходка с корабче Fast Ferry 50мин . - панорамна гледка + атракционни дрифтове във водата 😄😄😄😄
къде да го търсим fast ferry? Каква е цената?

След като подминеш Статуята на Колумб следва. Алея към мола и Акварума посока морето . В началото на алеята са спрени няколко такива корабчета и има и каса за билети . 10€ беше билета.

# 483
Аз летя във вторник, ще разполагам с 2*2 дни за разглеждане; за първата двойка дни съм се "заредила" с основното + зоопарк и аквариум (падам си по такива работи), за втората на място ще го мисля...
Стискайте палци да е хубаво времето Simple Smile
И много благодаря за всички дами и всички съвети и разкази в темата, много ми помогнахте!

# 484
  • София
И ние летим във вторник  Wink.

# 485
  • София
Ние в сряда се връщаме. Вчера времето бе много хубаво - слънчево и топло. Въпреки това на откритите туристически автобуси духаше много и си беше студено.
Вечерта и на стадиона стана студено.

# 486
  • София по рождение
Благодаря Александра,
ще потърся корабчетата, мисля, че ще отпадне аквариума и зоопарка.

# 487
Одеве прочетох, че до 31.12 за младежи от 11-30 входът на Саградата е на 50% за определени дни-ние избрахме неделя. Обаче влизам да купувам и последната зададена възможност за 06.11 е 13:00ч, като всички билети са купени. Някой има ли идея защо е така?

# 488
  • София
Одеве прочетох, че до 31.12 за младежи от 11-30 входът на Саградата е на 50% за определени дни-ние избрахме неделя. Обаче влизам да купувам и последната зададена възможност за 06.11 е 13:00ч, като всички билети са купени. Някой има ли идея защо е така?
На 06.11. Саграда Фамилия ще затвори в 14:00ч., тъй като ще има меса. http://www.sagradafamilia.org/en/closing-time/
Иначе наистина е така за намалените билети за младежи. В неделя, сряда и четвъртък входът след 16:00ч. е с 50% по-евтин за лица до 30 години. Ние се възползвахме за сина ми за днес от 16ч.

# 489
Еее каква каръщина  Laughing ние хващаме само неделя, така че няма да се възползваме.

# 490
  • София
Здравейте, ние заминаваме в неделя. Нямам търпение Simple Smile

Засега имаме подробна програма, но все още се чудим дали да посетим лунапарка Тибидабо и зоо парка.

Имате ли мнение за тях? Заслужават ли си?

Hug Hug Hug

# 491
  • София
Зоопаркът определено си заслужава. На Тибидабо не съм ходила.

# 492
  • София
Ние се завърнахме тази нощ от Барселона. Страхотно преживяване си беше целите 6 дни.

Blue_swan , ние посетихме Зоопарка. На мен много ми хареса- интересно направен, зеленина, вода и страхотни алеи. Посетихме и шоуто с тюлените, това с делфините го пропуснахме. Хубава разходка се получи, около 3 часа ни трябваше, за да видим всичко.

До Тибидабо се качихме, разгледахме увеселителния парк, но не сме се качвали на атракциите. Според мен, ако сте с деца няма да ви се размине само с разходка Peace

# 493
  • София

До Тибидабо се качихме, разгледахме увеселителния парк, но не сме се качвали на атракциите. Според мен, ако сте с деца няма да ви се размине само с разходка Peace

Не сме с деца, но сме ентусиасти Simple Smile

Имаме 6 пълни дни там и на 7-я си тръгваме. Решили сме да отделим 1 ден за Тибидабо, но още имам колебания дали си заслужава да се дадват 57Е за двама възрастни...  newsm78

НО зоопарка ще го посетим. Мерсиии  Joy

# 494
Здравейте,

Чудя се дали взимам предварително билети за Саграда и парка Гюел в края на ноември, предвид ранното стъмване и неясна прогноза за времето. Дали ще има опашки тогава?

Общи условия

Активация на акаунт