Отговори
# 450
Даваш ли си сметка, че това, което са знаели тогава и сега- разликата е от небето до земяна...
Топче- режем гърдата! Ама какво е...
Камалия, никой никога на никому не е отрязвал гърда без да има рак! Биопсията съществува много отдавна.....Не пиши глупости! Д-р Вълов във Враца е много стар и до скоро е преглеждал в кабинета си в автогарата във Враца! Сега не знам дали преглежда! При него винаги е навалица! Той преди много години е бил Началник отделение по рак на гърдата в онкодиспансера! Той все едно е професор! Та не вярвам да е рязал гърдите без нищо! Той по HER -2 ми е дал такова подробно обяснение ама за всяко едно писано в това изследване....просто е голям ум! Онкоболни жени са ме посъветвали да се обърна към него....

# 451
Знаем само, какво е преживяла Хули, но искам да споделя и моята история! Но не искам!  

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 15:59 от Irina37

# 452
Ирина, един малко страничен въпрос. Защо използваш това странно време като пишеш и разказваш? Много е натоварващо да се хване смисъла Rolling Eyes

# 453
  • София
Извинете, че нахлувам така. Искам да попитам дали ще има облекчение при болки в костите (в крака) след лъчетерачията. Последния пет скенер паказа промени в таза и насрочиха 5 терапии в тази област.

# 454
  • София
Момичета, всеки организъм, всеки случай е индивидуален, безсмислено е да даваме глобални препоръки за всички останали въз основа на личния си опит! Нека споделяме личния си опит спокойно - така можем да сме от полза на някого...

# 455
  • София

ПП: Случайно двата профила Ивелина и Ирина да са на един и същи човек?
Ирина, един малко страничен въпрос. Защо използваш това странно време като пишеш и разказваш? Много е натоварващо да се хване смисъла Rolling Eyes

В това "преразказно време" пише и Ивелина!
"Днес съм била в онкодиспансера във Враца и съм говорила с една такава жена" и т.н.

И не е само "странното време" на изказ общо между "двете"...

Дали сме мнителни  с Камалия  Mr. Green

# 456
  • София
Irina 37 аз изглежда съм от по-простичките хора, защото не разбирам какво си искала в крайна сметка да ни разкажеш с последния си пост. "Тежко" пишеш мила, прави са момичетата. Но пък да ти призная честно, ако трябва сега да започна лечение, не бих се повлияла изобщо от това което си написала. Дали си правила химиотерапия или не, дали си правила лъчетерапия или си отказала, това си е лично твоя работа. Безмислено е да чувстваш ангажимент да опровергаваш всеки пост на момичетата. Пий си бъзака и си живей живота. Слава Богу, че си оцеляла, ние също! Момичетата с които се запознах физически  благодарение на този форум са прекрасни, красиви, много живи  и безкрайно интелигентни. Всички минахме лъчетерапия, химиотерапия и хормонотерапия и оживяхме. Срещахме се на Хули в заведението с голите глави и понатежали, ноо.... ни беше много хубаво.  cheersПлачехме пак заедно, когато загубихме скъпи за нас хора. Но когато при едно такова тежко заболяване, човек е направил всичко което е трябвало и е могло да се направи, остава Господ!

# 457
Извинете, че нахлувам така. Искам да попитам дали ще има облекчение при болки в костите (в крака) след лъчетерачията. Последния пет скенер паказа промени в таза и насрочиха 5 терапии в тази област.
Да, би трябвало да има ефект върху болката.

# 458
  • София
В този форум бяха времена, когато се надговаряхме с весели истории, закачки, вицове.  Разтоварващата атмосфера и момичетата тук ми помагаха за духовното оцеляване. А за физическото преодоляване слушах и все още слушам докторите. А не "една жена каза"...

Извинявам се на рускините за офтопика. Но "препоръките" ви доста натежаха с безкрайното повтаряне,  което явно никой тук не приема.

# 459
В този форум бяха времена, когато се надговаряхме с весели истории, закачки, вицове.  Разтоварващата атмосфера и момичетата тук ми помагаха за духовното оцеляване. А за физическото преодоляване слушах и все още слушам докторите. А не "една жена каза"...

Извинявам се на рускините за офтопика. Но "препоръките" ви доста натежаха с безкрайното повтаряне,  което явно никой тук не приема.

Точно! Споделям за физическо оцеляване! Тук не е място за вицове! Но пък не виждам и да помагате за духовно оцеляване! Ивелина пита, как се живее с мъжете, какви отношения имате и как те реагират, ако нямаш гърда! Аз съм сама...и нямам опит! Но не виждам някой да й е помогнал за „духовно оцеляване“, а сте я напратили при психолог! Значи, тези, които търсят съвети за духовното оцеляване, напращате ги на психолог и се спотайвате за своите преживелици! Ако се пише за физическото оцеляване /аз споделих/, вие на отговор пишете, че не се нуждаете от такова четиво и наричате го „препоръки“ и че за това нещо вие питате само лекари! Та така вие обезсмисляте форума! А писала съм късно през нощта, защото съм била на нощно дежурство!

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 14:23 от Irina37

# 460
 ooooh! ooooh! ooooh!
И какво лошо има в ходенето на психолог? Именно той ще говори с нея и ще й помогне да преодолее чувството, че е "по-малко" човек....

# 461
  • София
Ирина, предлагам да спреш със словоизлиянията си.
Много от нас са посещавали психолог. Нищо лошо няма в това.
Във всеки онкодиспансер има психолози.
А дали е място за вицове ? Защо не ?
Място е и за споделяне на болежките и на смях и веселие, та дори и на почерпки.
Поне така беше в миналото.
Върни се назад  в темите и ще видиш сама.
Но съм сигурна, че не си прочела дори първата страница.

# 462
  • София
Що се отнася до това, как се живее без цици, не мога да дам компетентен отговор.
Първата операция беше през далечната 1992 година. Бях на 39 и имах семейство, което и до днес, независимо то факта, че нямам цици, не е променило отношението си към мен. Често даже се шегуваме с този факт, което не ми пречи и обижда.
Тук, в тази тема съм разказвала най-различни смешни случки и с протезите ми и с перуките ми и какво ли не.

# 463
  • София
Irina37 стига вече с този тон! Никой никъде не е пращал никого! Просто момичетата са препоръчали да се ползват услугите на психолог, поради това, че много от нас също са ги използвали и сме получили много добър резултат! Няма нищо нередно и най-малкото обидно! А за добрия дух помага всичко онова което е позитивно! Защо пък Вие трябва да решавате какво обезмисля форума? Аз бих казала, че Вашите натрапчиви мнения също обезмислят форума. Всеки е свободен да пише, както и всеки е свободен да споделя или не мнение. Така че много моля по-спокойно! Разбрахме Вашето мнение за хормонотерапията и не е необходимо да ни го повтаряте и да влизате в конфликт с всеки който има по-различно мнение от Вашето. Душевното спокойствие води и до физически комфорт на тялото - важно е да се знае!

# 464
Някои се сърдят (и тропат с краче за да са по-убедителни  Mr. Green ) когато не получават отговора, който им се иска....
Ирина - Ивелина или и двете - казах си скромното мнение относно как и дали и кой непознат мъж би ме харесал евентуално без 1 гърда от позицията на застаряваща тетка - майка на двама сина (24 и 31годишни), които са ужасно претенциозни. Ако съм млада и перспективна, невероятно красива, умна, бяла и добра, интелигентна и богата, може би в такава ситуация не бих имала проблеми... А ако не съм такава бих попитала "патило" или психолог.... в което аз също не виждам нищо лошо или срамно.
Сисс разказа вече, че тя самата съвсем не е имала проблеми в такава ситуация, дори напротив, а също и други дами от този форум са си намерили мъже и то какви....
Е какъв точно отговор очакваш за да си доволна от форума ....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт