Отговори
# 570
Да попитам и тук, че не мога да събера никаква информация.  Tired
Баща ми има метастази в бял дроб и почна да събира вода в левия лоб. Явно вече е много, защото диша трудно. Посъветваха ни да я източим там, къде освен източване впръскват нещо като талк, което забавя появата на нова вода.
Къде освен в Дървеница правят  така процедурата, каква упойка ползват, колко струва, лежи ли се след това- всичко ме интересува. Благодаря предварително!

# 571
  • у нас - на брега на морето
 Olive, за дървовидния бъз едва ли ще се вредиш от птиците, но ние си правим от тревистия бъзак. За да има ефект като лечебен сироп се пие 3 пъти по 1 супена лъжица, а за профилактика по 1 път дневно.
Що се отнася до рака, аз също съм се чудила за сладкото, но съм чела, че човек и нищо да не яде, ракът гладен няма да остане. Той ще изяде човека и накрая ще умре с него. Друг е въпросът, че при наличие на въглехидрати, той по-лесно ги извлича от храната.
Veniz, семената от магданоз смилат ли се, или се приемат цели? От куркумата по колко приемаш? Тя сваля ли кръвното като канелата?

# 572
  • София
Тая пък Амазонката, откъде се появи ?
Хайде, върнете се и ми стоплете сърцето ...

# 573
  • пловдив
И аз храстовидния бъз брах, само дето не се стигна до пиене, че се оказах алергична и се задуших още при чопкането Simple Smile
Хули, как от къде се е появила Амазонка... потекла е към Рио да гледа олимпиадата Simple Smile))) естественно със съпровождаща СПА терапия- Сипи Поредния Аператив Wink

# 574
  • В царството на игрите:)
Момичета, и аз съм в чуденка.

Преди три години ме оперираха от рак на гърдата. Преминах лъчетерапия, след което по желание двустранна мастектомия с имплантиране.
пих Нолвадекс и година след това направих рак на матката.
Направиха ми хистеректомия и ми оставиха Нолвадекса.
Наскоро един доктор ми каза да го спирам, да не ми докара рак другаде.
Оттогава всеки път като посегна към хапчето и ....изпитвам страх...

Незнам как да продължавам. Знам химиотерапевтите какво ще ми отговорят - пий ги.
В същото време като разрових в нета, страшни неща пише за тоя Нолвадекс, пази от едно, а пък отключва друго...в дилема съм сериозна Sad
тази мисъл не ми дава мира
На пръв поглед и аз се зачудих защо ти е този Нолвадес след хистеректомия, защото момичето, за което говори Veniz наистина сега пие Фемара, но след пет години и на нея са и казали, че ще мине на Нолвадекс за останалите 5.  Обаче може би в твоя случай това е най - подходящото имайки предвид историята. А що се отнася до този доктор, той какъв специалист е и по какъв повод ти го каза? Понякога изплескват нещо и се чудиш после на кой свят си. Много четеш листовки, а ако знаеш и на аспирина колко е страшна, пък и въздухът колко е мръсен.... Mr. Green

# 575

..Амазонка... потекла е към Рио да гледа олимпиадата Simple Smile))) естественно със съпровождаща СПА терапия- Сипи Поредния Аператив Wink
За това ви обичам, момичета  Hug

# 576

..Амазонка... потекла е към Рио да гледа олимпиадата Simple Smile))) естественно със съпровождаща СПА терапия- Сипи Поредния Аператив Wink
За това ви обичам, момичета  Hug
Това е публичен форум и тук е мястото и на Амазонка, не само на „старите писатели“.

# 577
milmich
онкохирург ми каза да го спирам, насищането с Нолвадекс ставало след година и половина прием и от там нататък вредата било унищожителна.

# 578

Veniz, семената от магданоз смилат ли се, или се приемат цели? От куркумата по колко приемаш? Тя сваля ли кръвното като канелата?
Семената не се смилат, поглъщат се с кисело мляко, една малка лъжичка. Помагат за хемоглобина, левкоцити, въобще за добра пкк.
Пия куркума (1 к.л.) сутрин със сока от половин лимон и вода. Не знам дали влияе на кръвното, моето е високо и си пия и хапчета Simple Smile
За тоя бъз може и да съм се объркала, може и тревист да го водят.

# 579
И двата бъза тогава ще ползваме. Сега ще направим и от тревистия. Знае ли човек, откъде ще дойде положителния ефект...

# 580
Това е публичен форум и тук е мястото и на Амазонка, не само на „старите писатели“.
Сериозно? Ние не знаехме Joy
Тъй като си нова тук и се бълтавиш като пиле в кълчища да ти кажа, че Амазонка е от много отдавна пишещите и в този смисъл е от "старите приятели" Mr. Green Не разбираш всичко - не се мъчи ooooh!
р.р. Все обещаваш поредният ти пост да е последен.... Rolling Eyes
milmich
онкохирург ми каза да го спирам, насищането с Нолвадекс ставало след година и половина прием и от там нататък вредата било унищожителна.
Това ме вълнува и мен, защото аз също съм била две години на Нолвадекс, после 3.5 на Аремидекс и сега пак на Нолвадекс вече 1.5 години. Може и да има нещо вярно в това, но тук 90 % от момичетата са били на Нолвадекс 5 години и слава Богу не са имали проблеми. /останалите 10 са с хистеректомия пожелание Simple Smile

# 581
"Част от помъдряването е да осъзнаеш, че не всичко се нуждае от твоя коментар!"
Но на някои хора не им е дадено...Свят шарен.... Joy

# 582
Да попитам и тук, че не мога да събера никаква информация.  Tired
Баща ми има метастази в бял дроб и почна да събира вода в левия лоб. Явно вече е много, защото диша трудно. Посъветваха ни да я източим там, къде освен източване впръскват нещо като талк, което забавя появата на нова вода.
Къде освен в Дървеница правят  така процедурата, каква упойка ползват, колко струва, лежи ли се след това- всичко ме интересува. Благодаря предварително!

Провери в белодробната (СБАЛББ  „СВЕТА СОФИЯ”). Не се лежи, само около час се стои в легнало положение. Но може и да са различни нещата и да зависи от случая и възрастта. Само те съветвам внимателно лекар да си подбереш Wink Успех!

# 583
Момичета дайте ми координати на добър психолог в Пловдив.Много ми е зле психически,ще потърся помощ не издържам .Цял ден стоя и плача и се като пребита и нищо не правя.

# 584

За това ви обичам, момичета  Hug
Защо правиш прибързани публикации ?
Амазонка е от старите писатели  Joy Joy Joy
+1,
 Joy
П.П. Може ли някой да драсне, как се слагаше в скрит текст, че от смях забравих?

Общи условия

Активация на акаунт