Благодаря ви за подкрепата!
за Сад....
. Сад Уоман подробно ти обясни след като платиш как да процедираш. Е , вярно никой не сподели инфо за Маяк, ама дай конкретни въппроси и ще получиш конкретни отговори
...Най-общо стандартно ВПД, със стандартно хранене, големия минус-най-отдалечената база. С това малко дете ще ви е трудно, но от коментарите напоследък в темата виждам, че не всички ги притеснява разстоянието, явно си е до хората.
Подлагам едно рамо за опора и ако имаш нужда да си поплачеш... А после - напред само!
На Маяк точно не сме били, малко стълби ще имате до плажа, друго не мога да споделя. "Константин и Елена" е спокойно място, Варна и Златните са близо... Зависи какво ви интересува.

Винаги много се радвам на новото попълнение, приветстваме, посрещаме, прегръщаме. И ако попълнението си остане в нашите редици, го обграждаме с внимание, топлина, разбиране. Ако ли пък бързо му мине меракът...Е, помня го известно време и се питам какво ли не му хареса при нас
, та забегна? Мога да изброя няколко момичета, за които лично аз съжалявам: МАМАКЪТИ, ЕСТЕЛИТА, ФИДАНКА ТРЪСТИКОВА, GREEN EYES, ШЕХИНА...Всеки един контакт обогатява, така че колкото повече, толкова повече 

. Обикновено бабите искат внучетата много да ядат. Аз не се радвам на дебелички внучета. Искам да са здрави и жилави. Големите са точно като точилки. Хапват, не са злояди, но са слабички ( по мой вкус ). На най-малкото чаве не мога да му насмогна на ядене. Непрекъснато обикаля около мен и : Иска "капка" ( папка) нещо. За сега си е ок, но се страхувам да не напълнее. Която от вас ще я взима за снаха, да има това в предвид-от всичко иска да опита. Сутринта ги питам тримата с какво искат палачинките-със сирене, или с конфитюр от ягоди. Ники - със сирене. Кати със сладко. Дребното-и "синене" и "садко"
Да не са му уроки 

Сега много весело звучи, ама си представям как сте се гипсирали тогава. Има хора, инфаркти получават от разни такива "новини".
Жалко е така да им убива ентусиазма на децата
В момента върти дрелката на терасата с баща си, аз умирам от смях като ги слушам. От ММ се чува: "Чакай, полека, внимавай, спри сега, чакай, чакай...", а детето врещи "Сега ми е моят рееед" 
Вече избъзиках ММ 
Сад,
Фло, мн се смях с твоето похапващо дребоосъче
не се притеснявай нека си хапва, баба и до сега ми се смее, че толкова съм яла като малка, че са се притеснили дали ще могат да ме изхранят
Сега не е мн по- различно, мн обичам храната и е истинско удоволствие да хапна нещо вкусно, когато е в добра компания е още по- добре
Що се отнася до темата за ДГ, детето още не се е родило и се почна- дали и къде сме щели да го запишем, да сме сменяли личните карти , да сме получили не знам си какви точки- от сега ме стреснаха с тези ДГ, а си мислех да се връщам на работа след първата година, но какво пък тъкмо ще си имам компания на дежурствата- с бебето ще ми е идеално
Ще ползвам колегите за детегледачи, а и няма да плащам допълнително за курсове, в поделенията има специалисти по всичко- актьорско майсторство( такива са много ), танци, английски, йога, току-виж в някоя по голяма локва са го научили и да плува
Сега ми е смешно, след една година като не ни вземат никъде на ясла, ще ми се реве, но до тогава има време. Е това е от мен, за сега - скачам , че сушилнята е готова(работната ми тя) трябва да свия дрехите, още не съм я научила да прави и това