Съпруги на военнослужещи - 18

• 71 570
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Силве, добре дошла при нас! Сърдечно те приветствам  и ти пожелавам да се чувстваш удобно и уютно в нашето военно блокче! За Маяк не мога да помогна, не съм била там. Сигурна съм, че, някое от момичетата е било там и ще сподели.
Благодаря ви за подкрепата!  Hug

# 256
silveto_90 добре дошла, хубаво представяне!

# 257
Безброй  Hug за Сад....

Силве, добре дошла! Не е вярно, че не ти обърнахме внимание Wink. Сад Уоман подробно ти обясни след като платиш как да процедираш. Е , вярно никой не сподели инфо за Маяк, ама дай конкретни въппроси и ще получиш конкретни отговори Grinning...Най-общо стандартно ВПД, със стандартно хранене, големия минус-най-отдалечената база. С това малко дете ще ви е трудно, но от коментарите напоследък в темата виждам, че не всички ги притеснява разстоянието, явно си е до хората.

# 258
Явно не съм забелязала, че някой е коментирал по моя въпрос, за което се извинявам. Simple Smile

# 259
Действам си аз из КПП-то, ама едното ми оЧо все насам се върти  Rolling Eyes

Sad_woman, прегръщам те силно, миличка  Hug  Hug  Hug  Подлагам едно рамо за опора и ако имаш нужда да си поплачеш... А после - напред само!

silveto_90,  welcome   На Маяк точно не сме били, малко стълби ще имате до плажа, друго не мога да споделя. "Константин и Елена" е спокойно място, Варна и Златните са близо... Зависи какво ви интересува.

За градините - при нас постоянната месечна такса е 15лв и по 2лв за присъствен ден. Театър имат 1-2 пъти месечно, посещението е 3лв. Допълнителните дейности се водят от външни лица и са по 2лв на присъствен час - народни танци, латино танци, рисуване, футбол, керамика. Само АЕ е по 2,50лв. Аз съм го записала само на народни танци и нямам особени очаквания. Не научава кой знае какво, но да подскача там и да се радва с другите деца ми е достатъчно. И без това го влача на сто други места... В нашата градина незнайно защо няма йога, иначе бих го пробвала и там. А като порасне още малко, мисля да го заведа да опита и по-задълбочено, примерно народни танци в ДЮФА Българче, айкидо, спортно ориентиране, може би и плуване. Ама това ми е далечно планиране още...
А сега трябва да планирам екскурзия на човека  Rolling Eyes  
Откакто сме се върнали от Родопите, малкият много се запали и само за това говори: "Искам на екскурзия", "Искам на почивка", "Събота къде ще ходим?", "Неделя къде ще ходим?", "След градината къде ще ходим?" - чудо. Обиколихме близки и далечни баби, Арбанаси-та, Дряновски манастири и т.н. И на мен ми е хубаво, да си призная, обичам да обикалям. ММ е по-тежката гемия, ама сега сме две на едно и няма избор  Mr. Green

Албенка, аз съм абсолютно ЗА срещите. До 10.07 сме в Търново, но нямам претенции - може и по-нататък, към края на лятото. Ако имаш конкретни идеи за организация - споделяй, пък ще умуваме.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 13:36 от Анничка

# 260
Момичета не сте ме разбрали,не е допълнителна дейност в ДГ.Записахме я в клуб по спортни танци,където си плащаме такса доста по-висока от тази в градината.Всички други категории от клуба ще участват в турнира само категорията 5-7 год.няма да участва.
Сад много  Hug и от мен

# 261
dimitrova8002 аз те разбрах  Laughing.
Анничка предложение конкретно за срещата нямам, поне засега. Но, ти давам идея за екскурзия:
http://www.eagleonthedanube.org/2016/index.html
Орел на Дунав в Свищов от тази вечер до неделя.

# 262
Добре дошла Силвето,надявам се да ти хареса при нас.От кога сте на Маяк и ние ще ходим от 08.08

# 263
САД  Hug Hug Hug Heart Eyes

Димитрова, да ти е жива и здрава принцеската, вчера за малко минах и не успях да ви поздравя  Peace newsm59 ura

Ох, хайде да минава този петъкк.. мислех да отивам при нашите пак тази седмица, но.. май ще си остана в Пловдив.. но има време до утре, може да измисля още 100 неща (отдава ми се да си променям нещата в последния момент)  Rolling Eyes hahaha hahaha

Опсс, бутнахме се с някой... Димитрова, заповядайй, заповядай  Hug

# 264

dimitrova8002, от 19.07 до 26.07. Няма да можем да се засечем, за да се запознаем. Simple Smile

# 265
  • София
СИЛВЕ,  Hug bouquet welcome Винаги много се радвам на новото попълнение, приветстваме, посрещаме, прегръщаме. И ако попълнението си остане в нашите редици, го обграждаме с внимание, топлина, разбиране. Ако ли пък бързо му мине меракът...Е, помня го известно време и се питам какво ли не му хареса при нас newsm78, та забегна? Мога да изброя няколко момичета, за които лично аз съжалявам: МАМАКЪТИ, ЕСТЕЛИТА, ФИДАНКА ТРЪСТИКОВА, GREEN EYES, ШЕХИНА...Всеки един контакт обогатява, така че колкото повече, толкова повече Wink
АНИЧКА, благодаря за кафето и здравословната закуска. Цяла сутрин и аз като теб се връткам из КПП-то. За закуска палачинки, за обяд супа топчета и пържени кюфтета. Излизахме с малкото чаве на пазар. Чак сега ми остана време да си изпия сутрешното кафе Wink
След като си имаме новобранец в редиците, дали да не освободим Аничка, а да назначим Силвето за главна кафеварка? СИЛВЕ, назначена си. От утре кафето да е готово рано, рано. И по възможност един казан, че за всички да има hahaha Joy
Момичета, имам проблем Simple Smile. Обикновено бабите искат внучетата много да ядат. Аз не се радвам на дебелички внучета. Искам да са здрави и жилави. Големите са точно като точилки. Хапват, не са злояди, но са слабички ( по мой вкус ). На най-малкото чаве не мога да му насмогна на ядене. Непрекъснато обикаля около мен и : Иска "капка"  ( папка) нещо. За сега си е ок, но се страхувам да не напълнее. Която от вас ще я взима за снаха, да има това в предвид-от всичко иска да опита. Сутринта ги питам тримата с какво искат палачинките-със сирене, или с конфитюр от ягоди. Ники - със сирене. Кати със сладко. Дребното-и "синене" и "садко" Joy Да не са му уроки Simple Smile
Внучетата вече заспаха, гаджето и то, отивам и аз да се опъна на диванчето. Е, тоя добър живот не омръзва Wink
ДУНДИ, сетих се за твоя дзвер как те е стресирал, та да споделя и аз за моя дзвер ( лъвица по зодия. С тях никога не е скучно ). Преди 9 години се случи случката. Тя на изложение в Лас Вегас. Чакаме я на следващият ден да си дойде. Седнали сме с гаджето, пийваме винце, хапваме мезенца и чакаме да изпрати SMS, че е кацнала в Лондон. И чаканият SMS пристига, но освен "кацнах" и още нещо: "Ако някой ви каже, че по всяко време на денонощието може да се ожени в Лас Вегас, хич да не му вярвате. Аз не успях..." Е на това аз му викам стрес посред бял ден. Аз се облещих така Shocked, а на гаджето мустака се обърна наопаки.  rotfImbo
За сега от мен толкова. После може и повече, но да използвам времето докато чаветата спят, та и аз да отдъхна.
Брей, навалица на портала-Димитрова, I miss you, Силвето. Път на младите. Бите Wink

# 266
Ще се постарая да е готово рано,рано сутрин. Другата седмица съм в отпуска, така че ще съм по-редовна. Grinning Grinning Grinning

# 267
  • Пловдив
Ох, минавам само да се обадя, че всичко е наред...
Не остава време, да ви прочета, та не не мога да се включа по дискусиите - помагам на благоверния, да си засече документите - стяга се да сдава Party
От 1.07, живот и здраве - на новото място Simple Smile
Видях, че Аир заминава на почивка - весело да си изкарате и да не забравиш, да споделиш с нас някоя снимка от Турско Simple Smile

Изчезвам сега, че тръстиката мен чака...

# 268
Привет, привет newsm51
Какво по-хубаво от петъчна вечер след слънчев ден... Черпя по една студена

Фло, вашата щерка добре ви е измайтапила  Joy  Сега много весело звучи, ама си представям как сте се гипсирали тогава. Има хора, инфаркти получават от разни такива "новини".

Димитрова, поговори наистина с треньорката. Дано излезе свястна и те разбере. Нали е по-важно самото участие, тя наистина как очаква от 5-7-годишни да са перфектни  newsm78  Жалко е така да им убива ентусиазма на децата  Sad        

Албенка, чувала бях само за Орел на Дунава, но подробности сега прочетох от статията - много интересно звучи. Направо си представям как малкият се мята насред сраженията, дърпайки меча от някой и вика "Дай на мен, дай на мен! Искам и аз, искам и аз!"  Joy  В момента върти дрелката на терасата с баща си, аз умирам от смях като ги слушам. От ММ се чува: "Чакай, полека, внимавай, спри сега, чакай, чакай...", а детето врещи "Сега ми е моят рееед"  Joy

А в програмата на фестивала има състезания за публиката, точно като за нашите военни мъже измислени - бягане с пълно бойно и лицеви опори с доспехи  rotfImbo  Вече избъзиках ММ  Joy

# 269
Ей, сладурки, мн сте изписали-чета ли чета, но то като два дни не намерих време да вляза да видя какво става в блокчето- така е , да не кажете че не съм работлива булка- голямо чистене, пране и сушене направих на нещата на бебето. Сега ги вакумирам  в пликове и да чакат , че в юлската група вече си имаме 3 бебета. Силве, добре дошла, за базата нищо не мога да кажа , не съм ходила по базите на северното ни море, надявам се да ти хареса при нас и да се чувстваш добре в компанията ни Simple Smile Сад,  Hug Hug Hug Hug Hug Фло, мн се смях с твоето похапващо дребоосъче Simple Smileне се притеснявай нека си хапва, баба и до сега ми се смее, че толкова съм яла като малка, че са се притеснили дали ще могат да ме изхранят Simple Smile Сега не е мн по- различно, мн обичам храната и е истинско удоволствие да хапна нещо вкусно, когато е в добра компания е още по- добре Simple Smile Що се отнася до темата за ДГ, детето още не се е родило и се почна- дали и къде сме щели да го запишем, да сме сменяли личните карти , да сме получили не знам си какви точки- от сега ме стреснаха с тези ДГ, а си мислех да се връщам на работа след първата година, но какво пък тъкмо ще си имам компания на дежурствата- с бебето ще ми е идеално Simple Smile Ще ползвам колегите за детегледачи, а и няма да плащам допълнително за курсове, в поделенията има специалисти по всичко- актьорско майсторство( такива са много ), танци, английски, йога, току-виж в някоя по голяма локва са го научили и да плува Simple Smile Сега ми е смешно,  след една година като не ни вземат никъде на ясла, ще ми се реве, но до тогава  има време. Е това е от мен, за сега - скачам , че сушилнята е готова(работната ми тя) трябва да свия  дрехите, още не съм я научила да прави и това  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт