просто днес дойде в кафето ,където аз се събирам с част от компанията ми. Чух го да предлага на приятеля си да седнат в това кафе ,защото било на сянка (то наистина си е така де). Не знам защо имам чувството ,че искаше да чуе какво си говоря с тази моя позната. Но ние с нея си говорихме пълни глупости. Иначе и той ми дава пълен игнор. Може да си въобразявам ,но имам чувството ,че дойде да се прави колко е безразличен и как не му пука ,сякаш много ще ме трогне. Не знам защо тъничко усетих поредната демонстрация
Ама беше закован от упор с точно 2 изречения
Като не искаш да го виждаш спри вече с това "отидох до магазна", "ама имаме общи приятели", "ходим в едно кафене", "със сетра му това-нова, "съвсем случайно го засякох" и .т.н. Зорлем се буташ да се засечете. Ако сте в малък град вече е друга хавата. Там е ясно, че няма как да не се видите. Но това, че ще кажеш "Здравей" с усмивка или не - не значи, че си в подчинено положение или си му простила. Зависи и как ще го кажеш, де. Дръж се протоколно и достойно, написах ти го. "Добър ден" и "Здравей" са поздрави на възпитаните хора. Като му правиш фасони колко да му накривиш на шапката, ако той като типичен Телец се смята за безгрешен и че не той е оплескал нещата?! Ще го превъзпиташ ли?! Ще пренапишеш края на връзката ви ли?! Ще го накараш да те заобича ли?! Да си признае, че е сгрешил?! Въртиш се в един и същи омагьосан кръг. Не само той се държи детински. Затваряй я тая страница. Колко години още ще дъвчиш тия глупости?! Айде от левия в десния крачол и напред. Светът те очаква.
Да, в малък град живеем ,че в един и същи квартал. Ние така и се запознахме. И не се бутам да се засечем ,защото както написах и по-рано ,чувствам се обидена и не искам да говоря с него. Даже се старая да го избягвам ,но понякога няма как. Да приемем, че съм невъзпитана ,щом не го поздравявам
Искрено се забавлявах. 

Да, в малък град живеем ,че в един и същи квартал. Ние така и се запознахме. И не се бутам да се засечем ,защото както написах и по-рано ,чувствам се обидена и не искам да говоря с него. Даже се старая да го избягвам ,но понякога няма как. Да приемем, че съм невъзпитана ,щом не го поздравявам

Препоръчани теми