Мъж Телец - 14

• 79 076
  • 806
  •   1
Отговори
# 345
Лично аз, познавам Девата за която говори Манячето и познавам Девата, за която говориш ти, green_eyes14.

# 346
Телците склонни ли са към подслушване, шпиониране и т.н. и то на бивши? Joy просто днес дойде в кафето ,където аз се събирам с част от компанията ми. Чух го да предлага на приятеля си да седнат в това кафе ,защото било на сянка (то наистина си е така де). Не знам защо имам чувството ,че искаше да чуе какво си говоря с тази моя позната. Но ние с нея си говорихме пълни глупости. Иначе и той ми дава пълен игнор. Може да си въобразявам ,но имам чувството ,че  дойде да се прави колко е безразличен и как не му пука ,сякаш много ще ме трогне. Не знам защо тъничко усетих поредната демонстрация  newsm78

# 347
  • Тра-ла-ла
blackkkrose, дай си адреса да дойда да те понабия, да се напием и да си пуснем сръбско Mr. Green Спри да го мислиш тоя Телец. Само му чешеш....ъъъъ...егото като правиш глупости в негово присъстиве и напук. Въртиш, сучеш...все за него говориш. Най-достойно е не да му се фръцкаш и да правиш глупости, а като го срещнеш - да се държиш достойно. "Добър ден!", "Добър ден", с гордо вдигната глава и поглед насочен в бъдещето, което те чака. Ама не, инат Овен - ще блъска, ще блъска, ще го заболи, пак ще поблъска...накрая ще се оттеглиш, ама не щото си разбрала грешките си, ами защото си получила главоболие  Laughing

Разбира се, че правят демонстрации колко не им пука.
Скрит текст:
Моят Телец отново се появи, за да ми се прави на вървежен и как ми е намерил достойна заместница, че и по-добра от мен Joy Ама беше закован от упор с точно 2 изречения Whistling

# 348
Джулая ,благодаря ти за всяко включване. Но как да му се усмихвам и да му казвам ,,Добър ден" след последния път ,в който ме направи на две стотинки ? Просто оттогава не искам и да го виждам ,камо ли да говоря с него. Не му правя напук ,просто нямам желание да общувам с човек ,който не ме оценява и чак ми държи тон. А той си мисли ,че му правя напук, и на свой ред се занимава с някакви глупости. Ето, вчера съм му казала "здрасти" ,достатъчно му е. Повече не може да ми се откъсне от сърцето. Черен ми е пред очите. Как да се насиля да го поздравявам ? Обаче той е толкова егоцентричен че е изпаднал в заблуждение ,че му правя фасони ,защото ме е отхвърлил. А аз съм му обидена заради начина ,по който го направи. Досега каквото и да е ставало ,винаги съм го поздравявала. Толкова ли е трудно да се сети сега защо се държа толкова невъзпитано? И след като е толкова самовлюбен ,идва да ми демонстрира колко не му пука и как и той ме игнорира. Ако е имал да ми казва нещо ,да ми го е казал вчера ,като бяхме сами. Иначе че не му пука за мене ,съм го разбрала даже и отпреди да се разделим. Нищо, интересно ми е ще продължава ли с глупостите си и ще измисли ли още с нещо ,с което да си въобразява ,че впечатлява. Надявам се ,че ще се кротне и ще престане с тези детинщини.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 18:29 от blackkkrose

# 349
  • Тра-ла-ла
Порастни, бе! bambam Като не искаш да го виждаш спри вече с това "отидох до магазна", "ама имаме общи приятели", "ходим в едно кафене", "със сетра му това-нова, "съвсем случайно го засякох" и .т.н. Зорлем се буташ да се засечете. Ако сте в малък град вече е друга хавата. Там е ясно, че няма как да не се видите. Но това, че ще кажеш "Здравей" с усмивка или не - не значи, че си в подчинено положение или си му простила. Зависи и как ще го кажеш, де. Дръж се протоколно и достойно, написах ти го. "Добър ден" и "Здравей" са поздрави на възпитаните хора. Като му правиш фасони колко да му накривиш на шапката, ако той като типичен Телец се смята за безгрешен и че не той е оплескал нещата?! Ще го превъзпиташ ли?! Ще пренапишеш края на връзката ви ли?! Ще го накараш да те заобича ли?! Да си признае, че е сгрешил?! Въртиш се в един и същи омагьосан кръг. Не само той се държи детински. Затваряй я тая страница. Колко години още ще дъвчиш тия глупости?! Айде от левия в десния крачол и напред. Светът те очаква.

# 350
Благодаря ти, Джулая!  Hug Да, в малък град живеем ,че в един и същи квартал. Ние така и се запознахме. И не се бутам да се засечем ,защото както написах и по-рано ,чувствам се обидена и не искам да говоря с него. Даже се старая да го избягвам ,но понякога няма как. Да приемем, че съм невъзпитана ,щом не го поздравявам  Laughing единственото ,което искам в момента ,е да спре с всякакви демонстрации ,изцепки и тем подобни щуротии. Голямата работа станала ,че не съм му казала едно "здрасти" и не съм му се усмихнала. Хората като не искат да са заедно ,си приключват и си продължават. Вече сериозно започвам да се изнервям от разни фасони и тем подобни телешки капризи. Да си върви из пътя. Пред него се правя ,че не ми пука ,но вече се напрягам от тия детски работи. И ето днес ,прибирам се от работа първа смяна и чувам бибиткане на кола. Не се обръщам ,защото както винаги бързам ,очакват ме и други задачи. И вече виждам как някой преминава с бясна скорост и усилва някаква тъпа песен като първия пич. Нужно ли е да казвам кой беше ? Преди това и до работното ми място идва. Офф не знам вече.. Надявах се на съвет ,като няма да сме заедно ,поне да престане да ми се набива в очите с такива простотии  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 351
Във форума има и тема за жената овен. 30 теми по 50 страници, в които една пише б-е-е-е и всички останали й отговарят със същото. Всяка докладва за времето, какво е закусвала, детето има ли секрети от носа и дали я е боляла главата днес или не. 30 теми по 50 страници това! Нищо по темата за същността на зодията, ама тя и каква ли е същността, че да предполага нещо повече от монолог - аз, аз, аз, аз, аз, аз, аз, аз................
Няма шанс да пиша някога там, обезсърчаващо е Mr. Green.
Телетата поне умеят да мълчат за всичко излишно за казване.

# 352
  • София
Във форума има и тема за жената овен. 30 теми по 50 страници, в които една пише б-е-е-е и всички останали й отговарят със същото. Всяка докладва за времето, какво е закусвала, детето има ли секрети от носа и дали я е боляла главата днес или не. 30 теми по 50 страници това! Нищо по темата за същността на зодията, ама тя и каква ли е същността, че да предполага нещо повече от монолог - аз, аз, аз, аз, аз, аз, аз, аз................
Няма шанс да пиша някога там, обезсърчаващо е Mr. Green.
Ха ха, така ме разсмя твоя пост. Simple Smile Искрено се забавлявах.

# 353
  • Тра-ла-ла
Телетата по принцип си мълчат - и за ненужното, и за нужното. Мълчат като комунисти на разпит Joy
Скрит текст:
До някъде съм съгласна, че представителите на тази зодия са мълчаливи и обрани. Обаче...скоро ми се наложи да контактувам с една жена. За 2-3 часа ми наду главата до степен да получа главоболие. Научих зъбния й статус, кога е забременяла и е починал мъжа й, "ах защо като са строили блока не са ми сложили една тераса пред стаята"и прочие. Колебаех се Козирог или Овен е съдейки по характера и външния й вид...НЕ, Телец се оказа Laughing

# 354
  • София

Телетата по принцип си мълчат - и за ненужното, и за нужното. Мълчат като комунисти на разпит Joy
Скрит текст:
До някъде съм съгласна, че представителите на тази зодия са мълчаливи и обрани. Обаче...скоро ми се наложи да контактувам с една жена. За 2-3 часа ми наду главата до степен да получа главоболие.
Жените телци според мен са съвсем различни от мъжете. Поне с тези, които съм контактувала хич не мога да си допадна. Всичките са изключително претенциозни и се стремят да налагат вижданията си върху другите с убеденост, че е за тяхно добро. Не само не мълчат, ами даже говорят и когато трябва да се мълчи. Имат и някакво вътрешно чувство за превъзходство, което на думи отричат, но всъщност са изключително нетолерантни и безцеремонни към инакомислещи.

# 355

Какво стана с драмата на chochkooo ?

Здравей те
С моята драма се следното:съобщи ми че за в бъдеще неможе да каже нищо и да продължа на пред .След което реших да отидаа да работя в курорта в който е мойта бивша телкиня  като дойдох ми пиша само къде почнах работа отговорих по питах я дали иска да се видим .но ми каза ,че уморена и щяла да спи.
 малко или много ме съсипа бившата ми  ... Така и не сме се виждали от както съм тука месец
има си ново гадже което е хаха 95 а тя е 89 леко неприемливо за мен. ..НО живи и здрави.
Правих 2 опита да се видим на кафе  без да я упреквам за станалото чисто по приятелски и казах ,че искам и че не целя да се събираме ,а просто да я видя. беше пълен игнор не ми отговори .
няма да отрека,че не ми липсва. Но повече няма да се унижавам заради нея .Нито съм и писал ,нито съм и звънял . на скоро преди няколко дни разбрах ,че ме е блокирала във фб -ест стана ми гадно ,но кво да се прави нейно си решение .НА Кратко това беше моята история , не е с хепи енд но живота продължава .
Евентуално като свърши сезона и се приберем в нашият град ако ме потърси незнам дали бих се видял с нея ..  след грозната и постъпка  А и едвали ще ме потърси ..  Най  ми е гадно ,че нямаше смелостта да ми го каже в очите . А и забравих да кажа че и казах че ме е използвала грубоо ..(написах де) и тя ми отг аз съм те използвала и аз да и т.н ... тва е от мен дами . благодаря ви че ме изтърпях те . А сега очаквам критика !!! Grinning Grinning Grinning

# 356
  • София

Какво стана с драмата на chochkooo ?

Здравей те
С моята драма се следното:съобщи ми че за в бъдеще неможе да каже нищо и да продължа на пред .След което реших да отидаа да работя в курорта в който е мойта бивша телкиня  като дойдох ми пиша само къде почнах работа отговорих по питах я дали иска да се видим .но ми каза ,че уморена и щяла да спи.
 малко или много ме съсипа бившата ми  ... Така и не сме се виждали от както съм тука месец
има си ново гадже което е хаха 95 а тя е 89 леко неприемливо за мен. ..НО живи и здрави.
Правих 2 опита да се видим на кафе  без да я упреквам за станалото чисто по приятелски и казах ,че искам и че не целя да се събираме ,а просто да я видя. беше пълен игнор не ми отговори .
няма да отрека,че не ми липсва. Но повече няма да се унижавам заради нея .Нито съм и писал ,нито съм и звънял . на скоро преди няколко дни разбрах ,че ме е блокирала във фб -ест стана ми гадно ,но кво да се прави нейно си решение .НА Кратко това беше моята история , не е с хепи енд но живота продължава .
Евентуално като свърши сезона и се приберем в нашият град ако ме потърси незнам дали бих се видял с нея ..  след грозната и постъпка  А и едвали ще ме потърси ..  Най  ми е гадно ,че нямаше смелостта да ми го каже в очите . А и забравих да кажа че и казах че ме е използвала грубоо ..(написах де) и тя ми отг аз съм те използвала и аз да и т.н ... тва е от мен дами . благодаря ви че ме изтърпях те . А сега очаквам критика !!! Grinning Grinning Grinning

Е каква критика, то и аз това разправям, че на "телкиня" не може да се угоди Simple Smile

# 357
  • Варна
 От мен Hug
Бързо да минава.
Дано.

# 358
Скрит текст:
До някъде съм съгласна, че представителите на тази зодия са мълчаливи и обрани. Обаче...скоро ми се наложи да контактувам с една жена. За 2-3 часа ми наду главата до степен да получа главоболие. Научих зъбния й статус, кога е забременяла и е починал мъжа й, "ах защо като са строили блока не са ми сложили една тераса пред стаята"и прочие. Колебаех се Козирог или Овен е съдейки по характера и външния й вид...НЕ, Телец се оказа Laughing

И аз имам наблюдение за някои жени Телец, че говорят много излишни неща понякога и надуват главата на хората. Имах колежка в университета Телец, априлски, всеки път толкова се обясняваше на преподаватели и колеги, че дори като я видеха ако можеха и на заспали щяха да се направят. Аз не говоря много, дори предпочитам да съм си "сама с мислите". Познавам и двете крайности, отегчаващо бъбриви и отегчаващо мълчаливи  Joy

# 359
Благодаря ти, Джулая!  Hug Да, в малък град живеем ,че в един и същи квартал. Ние така и се запознахме. И не се бутам да се засечем ,защото както написах и по-рано ,чувствам се обидена и не искам да говоря с него. Даже се старая да го избягвам ,но понякога няма как. Да приемем, че съм невъзпитана ,щом не го поздравявам  Laughing единственото ,което искам в момента ,е да спре с всякакви демонстрации ,изцепки и тем подобни щуротии. Голямата работа станала ,че не съм му казала едно "здрасти" и не съм му се усмихнала. Хората като не искат да са заедно ,си приключват и си продължават. Вече сериозно започвам да се изнервям от разни фасони и тем подобни телешки капризи. Да си върви из пътя. Пред него се правя ,че не ми пука ,но вече се напрягам от тия детски работи. И ето днес ,прибирам се от работа първа смяна и чувам бибиткане на кола. Не се обръщам ,защото както винаги бързам ,очакват ме и други задачи. И вече виждам как някой преминава с бясна скорост и усилва някаква тъпа песен като първия пич. Нужно ли е да казвам кой беше ? Преди това и до работното ми място идва. Офф не знам вече.. Надявах се на съвет ,като няма да сме заедно ,поне да престане да ми се набива в очите с такива простотии  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ще спре когато ти СПРЕШ да обръщаш внимание на всеки мъничък детайл и да смяташ, че винаги действието  е насочено срещу теб. Вредиш си, много си вредиш, момиче.

Общи условия

Активация на акаунт