Мъж Телец - 14

• 79 068
  • 806
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, кажете ми моля ви, вие виждали ли сте някой телец да се извинява? Да каже например - 'Съжалявам, че те разстроих! Съжалявам!!!!!!Прости ми! "
И ако го кажат, искрени ли са?  newsm78

# 376
"Съжалявам." съм чувала, в комбинация с "Може би вчера свръхреагирах, но...", чувала съм и "Имам много грехове към теб...надявам се, че няма да ме съдиш...", чувала съм и "Ако искаш, няма да те притеснявам повече, ще те оставя на спокойствие, ако след време си съгласна да се чуваме...". Това от двама различни телци и различни отношения.
Щом го е казал, защо да не е искрен? Трябва ли все под телеца да търсим теле?

# 377
Дори в най-смелите си мечти не съм чувала извинение от мъж Телец. От жена съм чувала,включаемо и аз, но да си призная не е било защото искрено съжалявам, а защото не искам да развалям удобното ми статукво. Thinking

# 378
Дори в най-смелите си мечти не съм чувала извинение от мъж Телец. От жена съм чувала,включаемо и аз, но да си призная не е било защото искрено съжалявам, а защото не искам да развалям удобното ми статукво. Thinking

Извинявам се, най-вече заради самата мен, заради егоизма ми( удобното статукво при теб) но и много от чертите на характера ми се опитвам да туширам, тази е една от тях. Другата е, че понякога толкова не чувам и не виждам другите гледни точки и то не защото не мога, ами се усещам в даден момент, че е от не желание, с което сама се поставям в позиция "шах и мат" в отношенията ми с околни. "Моят" Телец никога няма да чуеш да се извинява, скарваме се диво, минава време(от 5мин до 15мин.) и идва, виждайки го знам, че е осъзнал грешката си а той милия за това време е разбрал къде е сбъркал но и за това време вече е измислил и как да ги извърти, че видиш ли "аз не съм намерила точните думи да му обясня или съм му казала нещо с което да го объркам" и аз избухвам в смях  hahaha Хората са измислили лаф- "няма празно, братче!"

# 379
Дори в най-смелите си мечти не съм чувала извинение от мъж Телец.
Зависи. Много зависи от поведението и отношението на жената в ситуацията.

# 380
  • София
Синът ми е телец..все още малко телче,като ви чета и направо настръхвам  Sick Горката му жена...

# 381
  • Варна
ММ е Телец.Душа човек е-гледа ме,не е инат,съобразява се,мн мил.Няма много общо с описания инат,опърничавост и т.н.Така че има различни представители на зодията.Жалко,че не си знае часа на раждане и не мога да му видя асцендента.Интересно ми е,как може да е толкова добричък.

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 22:23 от gali-presi

# 382

Интересно ми е,колко време може да чака един "хлътнал" мъж Телец(за една приятелка питам  Mr. Green) ?

Цяла вечност  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 383
  • Варна
_

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 22:23 от gali-presi

# 384
Май не разбрах какво имаше в предвид, мислех че колко време може да чака преди да направи първата стъпка. Това може наистина да е цяла вечност. Но ако имаш в предвид да я чака (да се върне при него или нещо подобно) това вече не знам... Телеца обича дълбоко и дълго. Но зависи от много неща.

# 385
  • Варна
_

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 22:24 от gali-presi

# 386
  • София
Момичета, кажете ми моля ви, вие виждали ли сте някой телец да се извинява? Да каже например - 'Съжалявам, че те разстроих! Съжалявам!!!!!!Прости ми! "
И ако го кажат, искрени ли са?  newsm78

ММ е Телец и си се извинява. Той много държи на хармонията и спокойствието вкъщи. Никога не търси конфликт (с мен! Mr. Green ). Често си спорим за някакви неща, разбира се, няма как двама души да имат еднакво виждане и разбирания за всичко, но не бих казала, че някога се "караме". И когато все пак се случи да ми стане криво от нещо, което е казал или направил, и той види, че се чувствам зле, си ме гушва и се извинява. Приемам го, защото го познавам достатъчно добре, за да знам, че никога не би казал нещо нарочно с цел да ме засегне. Но тук има и нещо друго - аз самата никога не се сърдя / цупя / дразня от дреболии и той много уважава това. Като цяло драма в нашите отношения изобщо не вирее - нито от моя, нито от негова страна. Земните зодии сме твърде практични, за да се занимаваме с такива работи - загуба на време ни е. Naughty

# 387
Първа стъпка е направил,но "тя" се дърпа (не без основание).
Да я чака-да отиде при него,не да се върне,защото никога не са били заедно.
Т.е. той е набелязал целта,но тя му бяга.
"Тя" не случайно е в кавички Blush Mr. Green

Щом е направил първата стъпка значи е много влюбен. Ако не иска да го загуби завинаги, трябва да му покаже че е важен за нея. Колкото и да е трудо. Wink

# 388
  • Варна
_

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 22:25 от gali-presi

# 389
Какво стана с драмата на chochkooo ?

Здравейте
Драмата ми няма никакво ново развитие освен ,че през лятото заминаха за курорта където работеше бившатта ми.. На два пъти през лятото и пишех да се видим на по кафе като приятели без да  Е упрекавам за случелото се и  нелепият край който тя сложи .Ест тя не пожела да се видим и се оправда ,че е на работа . Аз всееоще не съм я прежалил , но и вече не правя никакви опити да си я върна . Опасенията ми когато тя замина за курорта ,че си е хванала ново гадже(колега от работата  се оказаха вярни .. И двамката още са заедно. Момчето с което е сега е 95 набор ,а тя все пак е 89 .. В Момента той живее с нея в тях (А той е от София )-явно са щасливи незнам :д , ако наистина е така се радвам за нея .НЕ бях е виждал почти 4 месеца -съвсем случайно е видях -Денят в който тя се е прибрала в нашият град с приятеля си (с който са били в София при родителите му 1 седмица )  та видях е преди седмица с една нейна приятелка и новото и гаджето  близо до нас ... естествено поздравих нейната приятелка с която си гооворихме околко 15 мин ,а бившата ми и думичка не ми обели ,а само ме гледаше(а очите -погледът е издаваха ,че всеоще там някъде в нея има чуства към мен) ..  през цялото време докато ние разговоряхме с нейната приятелка по в страни . Ако беше ме поздравила щях да отвърна на поздрава ,но след като тя не го прави -аз също си замълчах и просто се гледахме като двама непознати ,които се познават до болка добре . От тогава насам се сещам се за нея отново и то доста често . Сега ми по интересно новото и гадже за ,което знам че не е от свестните  колко време ще се задържи  да живее с нея при положение годините му и  факта ,че тея дни дъщяря и на бившата ми се прибира от село ,защото почва училище (3клас) . Не вярвам дълго да се задържат -дано бъркам ,но едвали  Laughing .Бях се видял с брат и на бившата ми който ме разпитваше как е минало лятото при мен и дали си имам нова приятелка ,от части разказах и също така му казах ,че си имам сериозна приятелка -не ,че имам всеоще не съм готов за нова връзка и нямам но  нарочно му отговорих че имам ,защото знам ,че ще каже на сестра си (бившата ми телкиня ) и така и стана след като и е казал тя разпитвала общи приятели да разбере с коя съм но никой нищо не и е казал .
тва е накратко за моята стара драма  Laughing

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 12:54 от chochkooo

Общи условия

Активация на акаунт