Щом се връща, значи продължава да се интересува от теб! Спре ли да се връща (независимо от периода време), значи е приключил с теб!
Някъде четох, че телецът е пасивна зодия. Е да, в началото тичат след нас като луди, но после като мине определено време и им дойде зоната на комфорта, май точно си стават пасивни! И като че ли чакат ние първи да ги търсим

Също четох някъде, че телецът е доволен да се вижда по един път в седмицата с любимата си!
Просто това му било е достатъчно!
Едно мое теле не ме беше търсило цели три месеца! Все аз му се обаждах, но много рядко! През това време сме се виждали само няколко пъти за кратко - на кафе. Реших, че вече не се интересува от мен и му бих шута
А той направо полудя - "Ама как така...аз много те обичам. защо така, аз нищо не съм направил и т.н. направо заекваше! А аз - "Ами ти как един път не ми се обади да ме попиташ добре ли, съм как съм, знаеш ли колко проблеми имах и т.н . в този дух, а той - "Ами аз си мислех, че след като не ми се обаждаш да ми искаш помощ за нищо и щом не ми се оплакваш за нищо , значи всички ти е наред!!" И ме гледа с оня несравним кравешки поглед Крави бе, крави!!

Ако се оплачеш - тичат да помагат, ако си мълчиш - не се сещат да попитат как си!

. Не искате да го приемете, нали
) ще протече за седмица-месец най-много, а при телеца има-няма няколко години...

Имал проблеми, имал работа и за това зарязва приятелката си?! ОМГ, ОМГ, ОМГ. И после като му мине зора пак ще се събере с теб?! И когато пак му стане напечено на г*за - пак ли ще скъсате?! 
Така хем са първи и са в ролята на зарязващите, щото егото им няма да позволи да бъдат в подчинено положение. Хем не остават с горчиво усещане към екс половинките си и някакво въгленче тлее, за д аим напомня за хубавото време
. И всеки път се чудя, наистина ли твоето обяснение за начин на мислене и поведение, различен от твоя, е "този е тотален перко"? Всеки инакомислещ и инакодействащ е луд? От нас двете коя е по-луда, как мислиш
. Може да е от луната ми в Рак
. Имам противния навик като защипя нещо, да го нищя и помня дъъъълго след като другият го е забравил, преживял и отминал отдавна.Предъвквам и предъвквам отново, поставям въпроса за ново разглеждане....С телеца се отучих от това, не под негов натиск, а по негов пример. Веднъж ми го даде, по-късно си дадох сметка, но беше пример за великодушие. Той просто реши да подаде ръка и да продължи напред, вместо да дълбае проблема и да натяква...Тогава усетих ефекта от това поведение и реших да го възприема. Дали беше луд, като постъпи различно от мен?
Аз просто съм доста наблюдателна и аналитична личност в живота си. Като добавим и рачешката интуиция. И съм доволна. Конкретно това ми се засили от Телеца 
. Приемам, че е така.