Мъж Телец - 14

• 79 158
  • 806
  •   1
Отговори
# 150
От моя личен опит, колкото повече бягате от един мъж, толкова повече той ви гони. И колкото по-малко чувства и заинтересованост демонстрирате, толкова повече той се стреми към вниманието ви. Разбира се, любезното отношение трябва да е на лице, но само мило отношение , без любовни намеци. Винаги когато съм признавала първа и директно чувствата си, съм губила. Това обаче се получава при мен. Не знам при другите Телци как е.

# 151
Аз пък казах за моите чувства, на моето теле. Той обаче се изплаши и започна да ми говори някакви неща за приятели. Май от тук връщане няма
Какво ще рече "връщане няма"?

# 152
Здравейте
Телкинята била казала на брат си ,че сме говорили и ми казала квото има и сме били приключели!
Аз глупак следователно и писах във фб и я попитах дали е така,както е казала на брат си  и дали това е края и че държа да го чуя от нея ,ако е така?Естествено отново го прочети но не ми отговаря !Мили дами това е края според вас или тя всеоще се чуди или просто няма смелостта да ми го каже?

# 153
Тя ти го показва,  защо трябва и да ти го казва.  Тийнове ли сте?

# 154
Големите и зрели хора постъпват така !И защото е на 27 години а не някоя тинейджърка би ли следвало да ми го каже ,а не ми мълчи .....

# 155
Ми не, не следва.  Всеки действа според разбиранията си, а не според очакванията на другите как да постъпи.
А с такива хленчещи, самосъжаляващи се хора като теб, както и да им го кажат /демонстрират, няма лека и лесна раздяла. Адска досада.

# 156
Всички Телци минаваме през хленченето докъм 26-7-ата година. След като ни изстинат сърцата, почват жените да хленчат, ние само се забавляваме и не си го слагаме на сърцето. Съдба!

# 157
Всички Телци минаваме през хленченето докъм 26-7-ата година. След като ни изстинат сърцата, почват жените да хленчат, ние само се забавляваме и не си го слагаме на сърцето. Съдба!
Пффф, не се заричай Joy, че и на 50 може да те стигне. Съдба! Тогава даже не е забавно за страничния наблюдател Wink.

# 158
Ми не, не следва.  Всеки действа според разбиранията си, а не според очакванията на другите как да постъпи.
А с такива хленчещи, самосъжаляващи се хора като теб, както и да им го кажат /демонстрират, няма лека и лесна раздяла. Адска досада.
Не се заяждам, само споделям различни наблюдения. Ако телето е инициатор на раздялата, лека и лесна раздяла, демек другият да приеме безропотно решението на Негово/Нейно Величество Телеца, си е просто супер за същото Величество.
Обаче...ако другият си тръгне тихо, кротко и без обяснения, особено след като почти е приучил телето, че все ще прави първата крачка, няма лека и лесна раздяла с Величеството....
Искат се обяснения, че и след като бъдат дадени, бесът продължава бая..Адска досада Simple Smile.
Всяка монета си има две страни Wink.
Докато "всеки" действа единствено според собствените си разбирания, без разбиране за другия, и иска да разбират и опознават негови фундаментални особености, ама той не си прави особен труд да отвръща със същото, "всеки" си остава сам. Тогава и обясненията "Защото..." не помагат да преглътне себе си.

# 159
Докато "всеки" действа единствено според собствените си разбирания, без разбиране за другия, и иска да разбират и опознават негови фундаментални особености, ама той не си прави особен труд да отвръща със същото, "всеки" си остава сам. Тогава и обясненията "Защото..." не помагат да преглътне себе си.
Супер!..: ))

Днес в интернет попаднах на този цитата:

Една жена разбира какво иска, когато преживее първата си голяма раздяла. Тогава стават ясни няколко неща: че любовта е сляпа само за известно време, че правилният мъж и първата голяма любов са две различни неща, че имаш сила и сърце да преживееш всичко, и че хората са различни в своите представи за живот и понякога просто се разминават... за добро.

Не го пиша във връзка с темата, но бих казала, че е така! Peace Въпрос на време е нещо да ти "прищрака" и да го разбереш.

# 160

Не се заяждам, само споделям различни наблюдения. Ако телето е инициатор на раздялата, лека и лесна раздяла, демек другият да приеме безропотно решението на Негово/Нейно Величество Телеца, си е просто супер за същото Величество.

Окей ,добрее проблема е в това ,че телкинята инатлива  Twisted Evil
Даже не ми е казала край .Ако ми го каже да ще го приема ..ще си пострадам тихичко  и няма да я търся повече ...Но тя не ми го е казала и това ме побърква .

# 161

Окей ,добрее проблема е в това ,че телкинята инатлива  Twisted Evil
Даже не ми е казала край .Ако ми го каже да ще го приема ..ще си пострадам тихичко  и няма да я търся повече ...Но тя не ми го е казала и това ме побърква .
Само тя ли е в състояние да сложи край?
Ти си ок да продължавате, както и да се отнася с теб и каквото и да прави?
Това няма ли да те побърка?
Както казва едно теле - в такава ситуация всеки решава най-доброто за себе си.
Двама мъже телци (единият брат ми) са ми изказвали едно и също мнение като странични лица за подобно отношение - ако другият се държи с теб така - слагай край директно!

# 162
Не мога аз да сложа края .Прекаленоо мн държа на нея и всееоще е обичам.
Днеска даже и пишах  с риск да ме блокира знам ли  Laughing
че не искам да я губя и искам още един шанс ,ако вече съм я загубил,Че може да е мрънкаща и да ме изкарвала извън нерви на моменти ,но всеоще искам да е част от живота ми и последно ,че не е обичах,а обожавах и всееоще е така и неискам друга и това си е ... и я моля да ми прости ,ако с нещо съм я наранил .Накратко това и драснах.
Сигорен съм ,че някой ще ме понареди ,но наистина вече станаха две седмици от както не ми обелва и дума.И се побърквам искам си спокойствието .. и всичко което искам е Тя  Cry.
Незнам какво да сторя за да я жегна и да ми даде някакъв отговор просто да ми каже нещо това ме побърква мн повече от какво и да е друго т.е нейното мълчание .

# 163
Не разбираш, нали?
Че единствен вариант в такава ситуация не е натиск.
А оттегляне.

# 164
Следователно не е трябвало да и пиша така ли , а да изчакам още време и тогава да я потърся -така ли да го разбирам това отегляне .

Общи условия

Активация на акаунт