Мъж Телец - 14

• 79 151
  • 806
  •   1
Отговори
# 165
Следователно не е трябвало да и пиша така ли , а да изчакам още време и тогава да я потърся -така ли да го разбирам това отегляне .
Не, прави както ти идва отвътре. Не искам да те обърквам.
Знам само, че ако искаш да разбереш истинските желания и намерения на другия, вместо да натискаш в определена посока, трябва да се оттеглиш и да му оставиш пространство. Тогава си проличава.
Макар че, според мен и сега си личи. Ако я е грижа за теб, ако наистина си й толкова важен, колкото тя на теб - би се опитала да ти обясни. Ако е възпитан, състрадателен и мъдър човек, не би постъпвала така елементарно. Прав си, че зрелият човек следва да даде обяснение за такава промяна в поведението си, защото както нещо започва между двама по взаимно съгласие, изразено по някакъв начин, така е най-цивилизовано и да приключи.
Аз мога само да ти кажа как бих постъпила на твое място. Щом не срещам отклик и разбиране, ще уважа интелигентността си с действие - ще се оттегля.

# 166
Офф тъкмо нещата имаха някакво развитие вчера и днес пак от нищото... Седят си той и един негов приятел, който ме харесваше,приятелят му ме поздравява, казвам им "здравейте", а Телето само си седи и мълчи като затапен, зяпайки приятеля си, дори с поглед не ме удостои Crossing Arms  Той си има друга най-вероятно и всичко бяха напразни надежди ..

# 167
Не я Laughing Почнал да си играе на любовник,  та. . . се влюбил. Ама то са нужни двама.

# 168
Да права си -най разумното ,което бих могъл да сторя е да се отегля .
Явно тя е объркана и незнае вече какво иска или вече е спряла да ме обича ,както го твърдеше преди или изобощо никога не го е правила . Явно това е края ,но най -много ме боли от факта че тя няма смелостта да ми го кажи и най смешното е че и до днескашна дата не го прави. Аз си мисля ,че това е края евентуално и тя за да постъпва и да не ме търси .Но Никой на никой не го е казвал .
Виждам ,че си по умна и все пак си дама . Може ли да ме посъветваш освен да се отегля . Как по точно и какво да и напиша за да получа отзив на какво и да е казано от мен ...Ужасно мн ме боли.
Забравих да спомена ,че тя паролата за фб не си я сменила и когато е засека на линия влизам просто за да видя дали ме е оставила още на близки приятели . т.е когато нещо побликувам дали и тя всееоще получава известия .вчера забеляжах,че още съм така и че следи какво побликувам и го гледа .. не ме е махнала и от чат линията за хора ,които да я виждат онлайн . Това по себе си какво говори . Разбирам ,че не трябва да и влизам във фб но съм сигорен ,че тя още го прави спрямо моя ,защото и аз също не съъм си сменил паролата .Но както и да е .Отчаян съм До сега не съм се сблъсквал със зодия телец и незнам какво да сторя . Просто знам че тя всичко което искам и искам да е още част от живота ми

# 169
Аз пък казах за моите чувства, на моето теле. Той обаче се изплаши и започна да ми говори някакви неща за приятели. Май от тук връщане няма
Какво ще рече "връщане няма"?
Ами не зная, може би го изплаших, т.е. така го усетих. И може би загубих шансовете си. Макар да зная, че каквото и да правим, ако някой не е за нас, няма да стане. Вече имам чувството, че хората са забравили да общуват

# 170
SnowQueen, не можеш да стреснеш никого с любовта си.  Само човек, който не споделя чувствата ти ще избяга. Логично е. В такъв случай обаче защо се занимаваш и хабиш енергия с такъв мъж?
Отдавна беше писано в темата - не бягаме ние след мъжете Wink Винаги, ама винаги трябва да е обратното. Предполагам е ясно защо?

Гледам, че се джафкате. Луната ми е в Телец и съм над тия скандали Laughing Laughing Laughing

# 171
Как по точно и какво да и напиша за да получа отзив на какво и да е казано от мен ...Ужасно мн ме боли.
Забравих да спомена ,че тя паролата за фб не си я сменила и когато е засека на линия влизам просто за да видя дали ме е оставила още на близки приятели . т.е когато нещо побликувам дали и тя всееоще получава известия .вчера забеляжах,че още съм така и че следи какво побликувам и го гледа .. не ме е махнала и от чат линията за хора ,които да я виждат онлайн . Това по себе си какво говори
Ох...Виж, човек се научава постепенно...Просто в един момент започваш да разпознаваш такава ситуация по признаците и си включваш инстинкта за съхранение. И се оттегляш, за да се съхраниш, за да запазиш целостта си и да не влизаш в такива мъки. Каквото и да напишеш, резултатът ще е да те заболи още повече - дали от мълчанието й, или от някакви подхвърлени трохи - какво значение има? Човек спира всякаква активност спрямо другия главно, за да не се излага на нови удари. Среща се с други хора, чете книги, физическа активност си е направо задължителна - фитнес, дълги разходки, ама дълги с часове. Биричка с приятели, кино, нещо готино Simple Smile. Първо се прави насила, пък после изведнъж ти идва по-естествено Simple Smile. Така с всички, независимо от зодията. Ще дойде следващата, може и тя да си отиде, може да се върне някоя, животът си е постоянна въртележка. Всеки път да се изживява толкова навътре ли, ай сиктир Simple Smile!
Пък това за фейса, каквото и да значи, ползата е нула. Затаковай.

# 172
Аз пък казах за моите чувства, на моето теле. Той обаче се изплаши и започна да ми говори някакви неща за приятели. Май от тук връщане няма
Какво ще рече "връщане няма"?
Ами не зная, може би го изплаших, т.е. така го усетих. И може би загубих шансовете си. Макар да зная, че каквото и да правим, ако някой не е за нас, няма да стане. Вече имам чувството, че хората са забравили да общуват
Определено. И аз съм с това усещане. Пъзльовци и пъзли под път и над път Simple Smile.

# 173
 Едно не разбирам, как може да се чувстваш за "нещо" виновен, за което не си и да търсиш прошка заради това "нещо"?

Бих казала, че има ситуации или раздели, в които обясняването и общуването е абсолютно излишно! Особено ако са някои от грозните, които следствие е озлобение между двама човека.

# 174
Едно не разбирам, как може да се чувстваш за "нещо" виновен, за което не си и да търсиш прошка заради това "нещо"?
Това в каква връзка, че и аз не разбирам Simple Smile?

# 175
искам и прошка защото последно на 18 като се чухме и тя ми отговори че няма да се видим тогава на др ден аз и казах да ясно благодаря пак поредната лъжа ,че на моменти много съм и мрънкал едва ли не за това но след като прочетох някои неща и влезнах във фб и изтрих съобщението ,което и бях пратил.Колкото и да искам да и напиша ще се мъча да не го правя и евентуално след седмица ще я потърся просто да я питам как е и как върви работата примерно .Макар,че може би отново ще ми мълчи и тогава ,но надеждата умирала последна може и да ме потърси ..... Освен,ако вече не си е намерила някой  Sad
НАй тъпо и обидно ми е ,че никой на никой не  е казал край . а просто така изчезна с последни думи да се успокоя и да и дам време .и от тогава нищо нямам от нея и за това ме боли може би толкова много.

# 176
Вероятно и аз когато търся любимия ми априлски Телец, изглеждам жалка и му досаждам. Но, Чочко, като й пишеш как е и как върви работата след една седмица тя ще се сети защо го правиш и е малко вероятно да постигнеш различен резултат. Иначе съм съгласна с теб, че е по-добре да ти каже директно . това е достойна постъпка , независимо дали си мъж или жена. Правилно като се разделяш с някой , да е открито.

# 177
Към Чочко. Съжалявам,но аз и моите приятелки телци сме на същият принцип. Липсата на какъвто и да е било отговор при мен винаги е било знак,че човекът просто е минал някои граници и аз се затварям.
Имах една бивша любов,която се държеше точно като теб.Вярвах,че ако просто спра всякакъв контакт с него, той ще разбере намека и ще спре да ме търси. Всичките му напъни за разговори и изяснявания ми бяха меко казано досадни. Не исках да му се обяснявам. Ако той си беше тръгнал от мен с малко повече достойнство,сигурно щях да откликна по някакъв начин, но всекидневните му съобщения и звънения толкова ме изнервяха,че ми изглеждаше жалко.Просто не му отиват на мъж според мен тези типично женски  лигави истории. Докато тичаш след нея няма да те погледне,гаранция. Което е толкова вярно и за мъжете телци...ама късно го разбрах.

# 178
Към Чочко. Съжалявам,но аз и моите приятелки телци сме на същият принцип. Липсата на какъвто и да е било отговор при мен винаги е било знак,че човекът просто е минал някои граници и аз се затварям.
Имах една бивша любов,която се държеше точно като теб.Вярвах,че ако просто спра всякакъв контакт с него, той ще разбере намека и ще спре да ме търси. Всичките му напъни за разговори и изяснявания ми бяха меко казано досадни. Не исках да му се обяснявам. Ако той си беше тръгнал от мен с малко повече достойнство,сигурно щях да откликна по някакъв начин, но всекидневните му съобщения и звънения толкова ме изнервяха,че ми изглеждаше жалко.Просто не му отиват на мъж според мен тези типично женски  лигави истории. Докато тичаш след нея няма да те погледне,гаранция. Което е толкова вярно и за мъжете телци...ама късно го разбрах.
Към всички мислещи така телета:
Що сте на този принцип само едностранно, когато вие биете шута на другия, питам обаче аз?
Що, когато работата е с обратен знак оревавате света, както се видя и в темата? Защо тогава другият е от черен по-черен?
Като сте на този принцип, защо не си го преглъщате мълчаливо, когато ви се сервира newsm78?
Щом смятате, че на другите трябва да им крещи гледката на вашите гърбове, вие защо задавате въпроси като най-обикновени простосмъртни, когато вие изгледате гърба на другия?
Вашите граници са свещени - чуждите е*ас ги???
На чужд гръб и 100 тояги са малко!
И после, някои раздели нямало нужда да се обсъждат и коментират, нямало нужда от обяснения. Нямате нужда да ДАВАТЕ обяснения, но щом е да ПОЛУЧИТЕ такива, ви ги дължат с лихвите.
Всеки си има граници, предели и лимити - не само телците!

# 179
Имах една бивша любов,която се държеше точно като теб.Вярвах,че ако просто спра всякакъв контакт с него, той ще разбере намека и ще спре да ме търси. Всичките му напъни за разговори и изяснявания ми бяха меко казано досадни. Не исках да му се обяснявам. Ако той си беше тръгнал от мен с малко повече достойнство,сигурно щях да откликна по някакъв начин, но всекидневните му съобщения и звънения толкова ме изнервяха,че ми изглеждаше жалко.Просто не му отиват на мъж според мен тези типично женски  лигави истории. Докато тичаш след нея няма да те погледне,гаранция. Което е толкова вярно и за мъжете телци...ама късно го разбрах.

Виж за периода от 19 до днескашна дата съм и звънял 4 пъти и 7 смс съм и писал някъде ии то миналия месец просто за да разбера защо се получа така .. на последният смс който и писах на 27 е помолих да се видим на вечеря за да си изясним отношенията като големи хора . без да се караме и без драми . След ,което аз получих смс '' от сорта на работа мн часове стига драми ,успокой се и ми дай време . И от тогава до преди няколко дни не бях и писах . Последно преди 4 дни и писах че се видях с брат и той ми каза ,че ние сме били говорили по нейните думи и сме разбрали че сме приключили -от което мене супер мн ме заболя , и казах ако е вярно това просто да ми го каже като зряла човек за годините ,а не да се държи по детински . Но не получих никакъв отговор. Сппоред тебе дали след врвеме ще ме потърси или евентуално когато се прибере септември аз да я потърся или какво да сторя . За да си я върна  Sad

Общи условия

Активация на акаунт