Мъж Телец - 14

• 79 123
  • 806
  •   1
Отговори
# 240
Аз не държа всъщност на всичките му роднини, а само на една от тях. Отначало исках да й се харесам, но постепенно с времето я опознах и се привързах към самата нея и вече нямаше значение чия сестра е. Ок, съгласна съм, но ако му се е натрупало с времето, не можа ли да ми каже като нормален човек: "Ти не си жената за мен, изчерпа ми търпението." . не можа ли да ми каже, че се е натрупало прекалено много и съм се оплескала тотално вместо да избухва.
Нищо не казват, мълчат като партизани  Joy

# 241
Мъжът Телец обича да си поставя цели, които да следва без да се отклонява. Доста често при вземане на решение се колебае по-дълго, но това е неговият начин – той иска да е сигурен, че за себе си е решил най-доброто.

Ако сте в обкръжението му не го насилвайте и пришпорвайте да побърза с решението – нека го обмисли. Идеята на мъжа Телец е след като вземе крайната си позиция по въпроса сам той да е доволен от себе си, а не останалите.

Когато става дума за любов, Телецът е малко скептичен. Не, че не вярва в любовта, напротив. Просто според него любовта е чувство, което се нуждае от време, за да се подхрани – изисква се време, за да се влюбиш истински и дълбоко в някой и онези любови от пръв поглед, Телецът приема за приказка и не се доверява особено.

Това, което може лесно да го привлече към някоя жена е усещането за комфорт – във всякакъв смисъл. Мъжът Телец обича да се чувства комфортно и за него това е едно от най-ценните неща. Харесва красивите и изписани неща, но семпли, без да се набиват твърде много на очи.

Ако си позволи да предприеме някакви критики към човек, който му е достатъчно близък, то ще бъде конструктивно – иначе просто не би си позволил да го прави. Харесва жената до него да бъде непринудена и до край естествена. Онези чисто женски хитринки изобщо не се нравят на мъжа Телец.
Съвместимост с телец

Ако има нещо, което по никакъв начин да не харесва в една жена и успешно да го отблъсне от нея, то това са въпроси от типа „Колко много ме обичаш? ” от страна на нежната половинка. Телецът смята, че показва чувствата си постоянно и достатъчно и такива питания просто го изнервят.

Не харесва да му дават съвети, за които не е молил – смята, че ако не ти е поискана помощ, няма за какво да я даваш. Като цяло изглежда много миролюбив, но истината е, че се разярява доста лесно.

Може да се определи спокойно като мъж на място, който търси жена на място. Ако искате да бъде безпаметно влюбен във вас и да имате хармонична връзка, трябва да му давате постоянна сигурност и спокойствие на духа.

# 242
Запознахме се с правата на телеца - малко скучносуховата материя.
Сега да преминем към задълженията му.
?

# 243
Сега да преминем към задълженията му?

Такива няма  Laughing Laughing

# 244
Сега да преминем към задълженията му?

Такива няма  Laughing Laughing
Бедно въображение Simple Smile.

# 245
Задължения? Няма такива! Всички други около него обаче имат! И понеже другите са длъжни каквото и да е, то и те естествено са отговорни, за всичко! Ама за всичко! Защото колкото и да си е сам виновен за нещо, винаги ще успее да изкара другия виновен и то по такъв начин, че едва ли не да започнеш да се чудиш дали наистина не си ти виновен или сгрешил някъде.

Никога, никога няма да признаят вина и когато се опиташ да им обясниш по мил и нормален начин че те нараняват с нападките и обвиняването, няма да те разберат.

И така губят хората които наистина ги обичат...

# 246
dragon8, чие въображение е бедно?

# 247
dragon8, чие въображение е бедно?
На всеки, който гледа и вижда само едната страна на монетата, и действа, все едно друга няма. Без значение телец или която и да било от останалите 11 зодии.
Та, manq4e_cbr, как телецът да направи така, че жената да бъде безпаметно влюбена в него и да имат хармонична връзка?
Стига си давал само едната страна на монетата, скучна е.

# 248
от моя гледна точка има само 2 жени които има заиствена истеска лубов и опара която е много важна за нас и тях  с другите 10 зоди или има секс материално облагане добре изглеждашти умни и да омеят да готвят но нямат наи важното истеска лубов и опора

# 249
от моя гледна точка има само 2 жени които има заиствена истеска лубов и опара която е много важна за нас и тях  с другите 10 зоди или има секс материално облагане добре изглеждашти умни и да омеят да готвят но нямат наи важното истеска лубов и опора
Слабо измъкване и никакъв отговор на конкретния ми въпрос Simple Smile.
Или, да, просто телето трябва да си намери жена от една от двете зодии. Едната я има от раждането си - зодия мама. Другата?
Като се приема по презумпция, че стига да е от удачната зодия, всяка от тази зодия ще свърши работа и е взаимозаменима с всяка друга от същата зодия Laughing. Брилянтно!

# 250
  • София
Според мен има 2 зодии жени, с които се получава хармония с телец и това са жена риби и жена телец. Първите търсят точно такъв мъж закрилник, а вторите прекрасно разбират себе си и отсрещния.

# 251
Бих споделила, защото го чувствам все още като победа над себе си. Старото Теле от време на време пише но аз- тц. Много ми е неприятно и ми е гадно някак но все още държа фронта и смятам да не го изтървам. Нямам време за заблуди и изтъркани вече номера, та и той е все още обвързан.
Имам чувството, че всичкия този харем от жени около тях е защото "шефката" на харема не му дава нужното самочувствие на такъв мъж и той започва да си "вдига въшките" с другите. Но не, няма да си тръгне от там защото е комфортно, научил е главната, че той само изисква а тя дава. В даден момент нещата се обръщат в посока, че самата жена си е втълпила, че ролята й е на поклонница и това е реалното и нормално съжителство. Не всички мъже Телци са такива но как аз все целя такива. Дори в момента съм в обтегната отношения с половинката(Телец) защото се ядосах и изсъсках, че "няма да съм му прислужница 24ч. на разположение". Обясних, че съм жена и имам нужда да се чувствам като такава. Имаме такива моменти, в даден случай се сеща но сякаш след време прави отново опити за някакво "превъзпитание" но знае, че не съм от онези, които ще стоят покорно а съм готова дори на война, дори и на крайности.

Така, задължението на един Телец, мъж Телец е да изисква(това по неговите разсъждения).

# 252
Divineee, мисля че си обсолютно права. Наистина "шефката" на харема в повечето случаи е прислужница, кротичка и неизискваща. И така го устройва. Нищо че е смотанка и не е за пред хора, той това си го наваксва чрез други. Но там, в къщи е сигурен че има кой да му пере чорапите без да му държи сметка и за нищо на света не би си тръгнал или избрал някоя, която да е силна и да знае и кава какво иска... Защото го е страх че няма да му търпи дивотиите и че ще трябва да се старае наистина. Интересно ми е обаче как тези жени ги търпят. Естествено често е финансова изгода, но все пак, ако си жена с поне малко самочуствие, как можеш да търпиш един такъв мъж... Но там е разликата, такива като мен,които не разбират това, никога няма да могат да станат "шефка" на харема, нито пък биха и искали...

# 253
Passionate_virgo, настръхващо вярно е всичко, което пишеш Wink

# 254
I learned the hard way Wink

Общи условия

Активация на акаунт