Мъж Телец - 14

• 79 099
  • 806
  •   1
Отговори
# 285
Като чета постовете ви за мъжа Телец, в главата ми веднага изплува образът на Гацо Бацов - Яденье, пиенье и нЕкоя сгодна женица. Joy

# 286
Като чета постовете ви за мъжа Телец, в главата ми веднага изплува образът на Гацо Бацов - Яденье, пиенье и нЕкоя сгодна женица. Joy

оставете майтап, но сега ми хрумна и проверих.. Краси Радков е априлски Телец Joy Joy Joy

# 287
За пръв път виждам мъж, на когото му е все едно колко и какъв секс правиш с него, дали си с 3 звезди Мишлен в кухнята, дали чистиш като луда по цял ден, дали изглеждаш като най-скъпо платения модел в света. Важното беше да го оставиш на спокойствие! Да си прави каквото си иска, с когото поиска.
Сериозно ви казвам, друг такъв мъж не познавам.

# 288

оставете майтап, но сега ми хрумна и проверих.. Краси Радков е априлски Телец Joy Joy Joy
И ко рекохте - скучни били, кисели били  Joy hahaha

Хумурът на телеца е нива по-качествен от този на близнаците примерно, при все че първите не се и стараят да бъдат център на внимание или пък главни шутове.
Близнашките мозъци са затлачени от клишета.

# 289

И ко рекохте - скучни били, кисели били  Joy hahaha

Хумурът на телеца е нива по-качествен от този на близнаците примерно, при все че първите не се и стараят да бъдат център на внимание или пък главни шутове.
Близнашките мозъци са затлачени от клишета.

ее много добре го каза, браво! и с Близнаци съм била и този Близнак наистина се пънеше да е шута в центъра на вниманието. не беше скучен, но Телците са в пъти по-забавни (стига да са в настроение Laughing) и при това при тях е много непринудено и естествено.

# 290
Тук изобщо не се описва мъжът Телец Naughty! Изобщо, ни най-малко и въобще!
Тук се описват женски виждания и впечатления, очарования и разочарования, и тук-там по някой полезен пост - за взаимодействието между телеца и останалите зодии. Резултатът е куп отражения, нищо повече Simple Smile.
Или по-малко.
На мен точно взаимодействията са ми най-интересни, защото по мое усещане смисълът на зодиите е в съвкупността от качества, в енергията, която носи всеки знак със себе си, както и в неговата роля в калейдоскопа на живота. Един и същ телец във взаимодействие с различни знаци, ще е различен. Получават се различни сплави. С годините и опита характерът евентуално се развива, рафинира, взаимодействието става по-изчистено и качествено, и отново различно. А може и да не Simple Smile.
В тази насока най-много харесвам книгите на Линда Гудман "Знаци на любовта" и "Звездни знаци". Първата я намирам на английски:
http://www.my-ab.com/wp-content/uploads/2015/03/Linda-Goodman-Love-Signs.pdf
а втората я има и на български:
https://astroamor.files.wordpress.com/2013/07/d0b7d0b2d0b5d0b7d0 … d0bcd0b0d0bd2.pdf
И във връзка с истинската любов, една мисъл от Аглая Датешидзе:
"Старая се да виждам колкото може по-ясно теб, а не своите фантазии и илюзии за теб. Само защото те обичам…“
https://myvelikoturnovo.com/2016/01/08/samo-zashtoto-te-obicham/

# 291
Моите познати Телци във възрастова група 25-35, не са женкари в типичния смисъл на думата, но постоянно търсят "нещо по-добро". Правят го скришно,докато се уверят,че наистина е по-добро и чак тогава пускат предходното.
Виж обаче ако са много сериозно обвързани не виждам и не познавам някой, който би си тръгнал. По-скоро важи по-горе написаното за "аз ще си карам живота,докато я любовницата ще си тръгне,я жената, само да не са и двете." Ами в общи линии както му е удобно.
Почти едни 90% от познатите Телци са с жени Риби, като официални половинки, сякаш наистина най се доближава до идеала му за съвършена жена.
"Моя" Телец никога не е имал реално друга, нищо, че изписах хиляди постове тук, че се чудя. Искал е да се прави на интересен, на желан, не изцяло и само мой. Винаги напрежение, никаква рутина, постоянно на въртележката, все едно колкото повече търпя глупостите му, толкова повече му "доказвам", че го обичам и че няма да се откажа от него. Някоя случайна колежка го потърсила за нещо, той така ще извърти нещата, че все едно тя е луда по него,а тя и понятие си няма горката, че е толкова "луда" по него  Mr. Green . Тестове, тестове и пак тестове. И не само той прави така и другите ми познати телета и те.
Аз си продължих и без него. Добре,че беше едно стрелче да ми отвори очите  Blush. Та не съм търсила телето от месец горе-долу. За това време той направи всичките си номера за провокация,но понеже не откликнах на никое, сега се почна с кратки съобщение от рода на - жива ли си, какво става, как си и прочие... последвани с още по-обрани отговори  Stop Гризе го,защо не тичам вече след него. Само,че е без значение вече.

# 292
  • Тра-ла-ла
Не съм съгласна, че Телците имат невероятно чувство за хумор, еле пък повече от Близнаците. Телците около мен са се смеели, ама...едва едва. На 1-2 смешки от кумова срама и от там нататъка хич не стоплят къде е смешното. Даже съм сигурна, че ако смешките са повече, са готови да те обявят за луда, несериозна и прочие. За сметка на това пък в Близнак съм намирала абсолютно сходно на моето чувство за хумор и талант да си съчинява смешни сценки и сюреалистични сюжети, след които припадаш от смях.

Tullip, и аз бях подлагана на тестове. И на мен ми разиграваше театрото с тая как го желаела, онази каква оферта му отправила, колежките му как го зяпали, еди коя си бивша какво правела в леглото. В началото много се връзвах и ревнувах. После се усетих, че е прекалено, за да е истина и че това е много хитър трик да ме държи в страх, че видиш ли е много желан и как може да ме смени Crossing Arms Само дето тези гнусни игрички в крайна сметка скапват всичко и на финала ти е все тая истана ли е, че има фен клуб, лъжа ли е...Хитрата сврака с двата крака.

За пръв път виждам мъж, на когото му е все едно колко и какъв секс правиш с него, дали си с 3 звезди Мишлен в кухнята, дали чистиш като луда по цял ден, дали изглеждаш като най-скъпо платения модел в света. Важното беше да го оставиш на спокойствие! Да си прави каквото си иска, с когото поиска.
Сериозно ви казвам, друг такъв мъж не познавам.
Козирозите са същите ooooh! Даже по-зле.

# 293
Все едно описвате моя бивш и аз така живеех в страх, че еди коя си му харесала снимките, че с незнаен брой жени бил в леглото преди мен, че някоя си му откликнаха на шегите и явно си падала по него.. Това не беше през цялото време, а само преди да се разделим. Но наистина втръсва и се чудя как съм изтърпяла да ме подценява , като ме сравнява с коя ли не. Засега още си ми казва "здрасти", аз си го подминавам, без дори да го погледна. С времето ще се разбере и ще спре. Само че последния път се изложих, защото ми стана много смешно. Той ме поздрави и усетих с периферното зрение как ме гледа изпитателни и сериозно и бях на косъм да се изхиля  Joy ама той с един такъв сериозен поглед ...  Joy

# 294
Хм...Да споделя как един Телец ме вбесява Wink
Много спокоен. Ама много. Най-важното за него е да е на спокойствие. Да прави това, което иска. Както иска. И когато иска.
Никаква живинка за нещо по-така.
Никакъв ищец за нещо чувствено и разтърсващо.
Ще го кажа, ама ... скука.
Вечно изморен от работа.
Иска никой да не го закача, докато той не реши.
Колко време според вас трябва да изчакам, докато реши, че може да се видим  newsm78
Моето търпение е на края си. До тук 4 месеца.

# 295
Хм...Да споделя как един Телец ме вбесява Wink
Много спокоен. Ама много. Най-важното за него е да е на спокойствие. Да прави това, което иска. Както иска. И когато иска.
Никаква живинка за нещо по-така.
Никакъв ищец за нещо чувствено и разтърсващо.
Ще го кажа, ама ... скука.
Вечно изморен от работа.
Иска никой да не го закача, докато той не реши.
Колко време според вас трябва да изчакам, докато реши, че може да се видим  newsm78
Моето търпение е на края си. До тук 4 месеца.
Това лично аз не мога да прогнозирам..  На база моя личен опит - когато му скефне,  което може да му хрумне след 3 дни или да се затлачи още 3 месеца..  Някой беше написал в по-пррден пост от преди известно време,  че сякаш мъжете Телци са откачалки..  Колко е бил прав!

# 296
Интересна е темата точно заради личните впечатления. Не заради това, което пишат тук и там. Да, всеки е различен. Зависи от много неща. Но колко черти и особености се повтарят.
То 'моят' Телец нека се чуди още. Нека си почива. На спокойствие. Само че аз се изморих.И усещам, че тръпката изчезва.

# 297
Нито трябва да го чакаш, нито той решава дали може да се видите.
Живееш си живота, което включва съществуването на много други мъже, а този отива дълбока резерва. Който иска нещо, действа. Никой не заслужава по подразбиране да му се пази мястото топло. Нахално е.
От друга страна, дали и колко да чакаш зависи единствено от теб. Както се казваше във филма "Хачико - историята на едно куче":
- Ако Хачико иска да чака, тогава Хачико трябва да чака.

# 298
 bouquet
И аз така ще направя.
Омръзна ми да съм мила и добра.

# 299
   Излизала съм с Телец, продължи 2 месеца, за щастие.  Laughing Обработваше ме 2 месеца, докато се съглася да излезем. Мноого настоятелен, но не нахален. Обожаваше да се грижи за мен. Носеше ми цветя, шоколад и сладолед без повод. Голям джентълмен, много интелигентен, ерудиран, успял, но дотук с позитивните му качества. Прекалено му е закостеняло мисленето, привърженик на строгите патриархални ценности. Смяташе, че жената трябва да ръководи домакинството, не приемаше идеята, че имам нужда да се развивам и забавлявам. Скучен до безобразие, но за сметка на това ревнив. Дразнеше се от приятелките ми и вниманието, което им обръщам. Искаше цялото внимание само за себе си, да съм в златна клетка, общо взето. Чашата преля, когато при поредната ревностна сцена, се опитваше да ми смачка достойнството като жена. Грозно се разделихме. В яда си му казах неща, които знаех, че ще го засегнат, но го поставих на мястото му. Плачеше като малко дете и ми звънеше постоянно. Каза ми, че съм единствената жена, за която съжалява, че е изгубил, ама на мен толкова ми беше опротивял, че не ми мигна окото. Stop За съжаление, остави много неприятни спомени у мен. Имам приятелки, обвързани с телци - пак са много ревниви и тиранични. При спор, от безсилие се опитват да смачкат самочувствието на жертвата си. За протокола, аз съм Дева и изобщо не беше моето попадение.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт