Мъж Телец - 14

• 79 052
  • 806
  •   1
Отговори
# 390
   Няма такива инати като "телците". Когато не са в настроение или са ядосани, не можеш да ги накараш да говорят. Тогава целият им свят е виновен. Ядосаш ли "телците" са като фурия и започват да те обижда и да повишават тон, а после се оттеглят и дълго време не продумват и думичка. В техния речник не съществуват думите "извинявай", "прощавай" и "сгреших". Те са големи манипулатори. Докато не постигнат своето, не се спират. Пред хората се правят на много забавни и велики хора, а зад гърба им говорят невероятни глупости и сипят обиди по техен адрес. Пред хората се правят на много добри хора, но в действителност не са такива. Когато не им се прави секс, не можеш да ги накараш да правят секс по никакъв начин. Когато те кажат, че искат секс, тогава се прави. Егоцентрици са и смятат, че светът се върти само около тях и всички трябва да им бъдат подчинени напълно на тях. Това са хора, които не приемат друго мнение. Много трудно или почти никога нямат да признаят грешките си, но когато някой сгреши, те им натякват за тези грешки при всеки сгоден случай. Унижават хората без да го осъзнават. Кажеш ли им, те се обиждат и ти казват, че не си добре. Понякога спират да ти се обаждат със седмици наред - пълно игнориране правят. А когато те потърсят, за тях нищо не е станало и не осъзнават, че така са обидили и наранили човек. Никога и нищо не споделят с тебе. Когато доловиш, че са в лошо настроение и ги попиташ, те отговорят с краткото, че няма нищо. Ако тръгнеш да дълбаеш с въпроси за състоянието им, те се ядосват и могат да ти затворят телефона. И още нещо, много обичат да правят забележки на някого. А когато правят шеги, много са обидни техните шеги, а когато на тях им правиш шеги, те веднага започват да се палят и се правят на много обидени.
   Имам нещастието, че имах връзка с телец. Не съм срещала подобен лош човек и да не знам как да говоря с него. Дори и в мълчанието ми намираше за какво да се скараме. Никакъв толеранс няма. Със седмици не се е обаждал. Не го прави за първи път. Все едно не съществувам за него и не го е грижа за него. Обадили се и го попитам защо толкова време не се е обаждал, и получавам отговор на моя въпрос, че е бил страшно ангажиран и нямал време за абсолютно нищо. Но вече "моята чаша на търпението ми преля". Не мога да трая такъв човек. Говорили сме много за неговото поведение, а той казваше само "добре, добре" или се направи на обиден и дори ми е затварял телефона, а когато съм била до него, просто ми е казвал след такъв разговор, че му е изникнала спешна работа и е време да си заминавам. Лошото е, че се привързах към него и ми е много трудно да се откъсна от него, но ще трябва да го направя. Къса ми нервите направо и такова "животно" не може да разбере от доброта и да осъзнае, че трябва да се промени. Винаги търси повод да се скара с мене за нещо. По този начин се чувства удовлетворен, като ядосва хората.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 13:38 от Jennifer_w

# 391
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Дженифър,  Mr. Green, какъв е този Телец?!?!
 Ти каква зодия си?
Трудно ми е да повярвам, че има Телец които "се чуди за какво да се кара"...  Shocked Ти написа много лоши неща, какво да провокира да си толкова озлобена и гневна??

А, ти Чочко, се държиш като набор 2000год.

# 392
Здравейте! "Моя" телец пък се изнесе , като "прани гащи" . То бива ,бива несериозност .... После близнаците били несериозни. Разбирам го Чочко . Първо голяма любов, обещания и сваляне на звезди , после ИЗЧЕЗВА   без обяснения . И ти оставаш сам с чувствата си и въпросите си "Защо" . 

# 393

Дженифър,  Mr. Green, какъв е този Телец?!?!
 Ти каква зодия си?
Трудно ми е да повярвам, че има Телец които "се чуди за какво да се кара"...  Shocked Ти написа много лоши неща, какво да провокира да си толкова озлобена и гневна??

Защото са такива. Това не е първият "телец", когото познавах. Не е нещо инцидентно и да се отнася само за един човек.

# 394
Здравейте! "Моя" телец пък се изнесе , като "прани гащи" . То бива ,бива несериозност .... После близнаците били несериозни. Разбирам го Чочко . Първо голяма любов, обещания и сваляне на звезди , после ИЗЧЕЗВА   без обяснения . И ти оставаш сам с чувствата си и въпросите си "Защо" . 

Именно. Напълно съм съгласна с Вас. Който не се е сблъсквал с тази зодия, не знае какви са. Това не е някакъв инцидент и да се отнася само за един човек. Като срещнеш няколко човека с зодия "телец", разбираш, че са такива. Не вярвах на зодии, но вече вярвам на зодиите.

# 395

Ти каква зодия си?
Трудно ми е да повярвам, че има Телец които "се чуди за какво да се кара"...  Shocked Ти написа много лоши неща, какво да провокира да си толкова озлобена и гневна??

Защото са такива. Това не е първият "телец", когото познавах. Не е нещо инцидентно и да се отнася само за един човек.

За някои неща съм съгласна с теб но за лицемерието и че търсим да се скараме с някого- не съм.
Добри сме и много ни се качват по главата. Има изключения за добротата но тук се намесва възпитание, примери в семейството и т.н. Нито един Телец не познавам, които вика, крещи и обижда и тук има изключения, може би, аз не съм срещала такъв. Телците, които познавам са спокойни и доста обрани от към негативни емоции. Егоисти сме но към нас(личността) причисляваме и близки от семейството, гаджета/съпруги, приятели.
 Вярвам в зодии но и вярвам, че човека на среща е огледало на действията ми и емоциите, които изразявам към него. Не е хубаво да слагаш всички под общ знаменател.
Относно "обясненията" и въпросите "защо", не важи само за Телеца а за всички нормални хора, хубаво е първо да зададем на нас въпроса "защо" и да открием в нас грешката, след това да я търсим при другия защото в отношенията между двама души, няма как само единия да е виновен или лош.
А, ти каква зодия си?

# 396

[/quote]

Защо да се държа като 2000 год набор ?
Моите извинения ама съм 90 набор и съм козирог

А за момичето което си изля душицата тук едва ли не за нейният ''Телец''
На части е така и за моята бивша телкиня

# 397

Защо да се държа като 2000 год набор ?
Моите извинения ама съм 90 набор и съм козирог

А за момичето което си изля душицата тук едва ли не за нейният ''Телец''
На части е така и за моята бивша телкиня

[/quote]

Защото си казал, че имаш сериозна приятелка, защо? Ако само с това можеш да я привлечеш към теб не си заслужава, значи не обича теб а обича да властва над теб. Дръж се мъжки и просто бъди себе си, сам, работи си, живей си живота ако ти е писано да бъдеш с нея и след 50г. ще си.
 Това не са нормални отношения на хора на тази възраст, които са имали връзка и единствено нараняваш себе си като се вглъбяваш в това "дали е питала някого и какво е казала и какво са и отговорили", пускай се по течението. Не си заслужава толкова емоции за човек с който си бил и поне едно "ЗДРАВЕЙ" не може да ти каже.

# 398

Ти каква зодия си?

За някои неща съм съгласна с теб но за лицемерието и че търсим да се скараме с някого- не съм.
Добри сме и много ни се качват по главата. Има изключения за добротата но тук се намесва възпитание, примери в семейството и т.н. Нито един Телец не познавам, които вика, крещи и обижда и тук има изключения, може би, аз не съм срещала такъв. Телците, които познавам са спокойни и доста обрани от към негативни емоции. Егоисти сме но към нас(личността) причисляваме и близки от семейството, гаджета/съпруги, приятели.
 Вярвам в зодии но и вярвам, че човека на среща е огледало на действията ми и емоциите, които изразявам към него. Не е хубаво да слагаш всички под общ знаменател.
Относно "обясненията" и въпросите "защо", не важи само за Телеца а за всички нормални хора, хубаво е първо да зададем на нас въпроса "защо" и да открием в нас грешката, след това да я търсим при другия защото в отношенията между двама души, няма как само единия да е виновен или лош.
А, ти каква зодия си?

Извинявайте, ако съм Ви засегнала и засегнала всички със зодия "телец". Може би сте права, че не всички "телци" са такива. Права сте, че тук се намесва и възпитанието от родителите на един човек и от средата, която го заобикаля. Доста остро написах за зодия "телец" без да дойде през ума ми, че мога да обидя тука някого.
   Зодия "скорпион" съм. Simple Smile

# 399
  • Тра-ла-ла
хубаво е първо да зададем на нас въпроса "защо" и да открием в нас грешката, след това да я търсим при другия защото в отношенията между двама души, няма как само единия да е виновен или лош.
Може само единият да е виновен и лош... и още как. Примери хиляди, включително и във форума. Точно от типа връзки - кофти мъж и жена, на която й се набива в канчето, че трябва да търпи, да търси вината в себе си и че човекът отсреща й е като огледало.

# 400
Джулая, аз не пиша за "психопати", пиша  за нормални хора, за нормални отношения а не за манипулиране и т.н. Примерно прибираш се у вас кисела и отговаряш на половинката остро за нещо и с тази отговор провокираш половинката да ти отговори още по-остро и се стига до нелеп скандал. След това няма ли да отчетеш "грешката" си, че не е било нужно така да му отговаряш, че не той ти е накривил  и той също, че е можел да замълчи или да ти отговори нормално, както се казва "сложи си го в другия крачол". Защото такива неща са част от ежедневието. Тъп пример но има хора, които не си го слагат в другия крачол и го изваждат в следващ скандал, точно защото не си е отчел грешката и винаги всички се смятат за прави или ще направи напук, или направо ще си промени виждането за теб от една дума, в погрешен за него момент.

Дженифър, не съм се обидила но е кофти, че някои толкова те е разочаровал, имах преди време връзка с подобен тип Телец и не бях щастлива но сега съм с друг Телец, който няма нищо общо с този(и аз вкл. съм теле) и да ти кажа ли, има светлина в тунела  Mr. Green

# 401

[/quote]

Защото си казал, че имаш сериозна приятелка, защо? Ако само с това можеш да я привлечеш към теб не си заслужава, значи не обича теб а обича да властва над теб. Дръж се мъжки и просто бъди себе си, сам, работи си, живей си живота ако ти е писано да бъдеш с нея и след 50г. ще си.
 Това не са нормални отношения на хора на тази възраст, които са имали връзка и единствено нараняваш себе си като се вглъбяваш в това "дали е питала някого и какво е казала и какво са и отговорили", пускай се по течението. Не си заслужава толкова емоции за човек с който си бил и поне едно "ЗДРАВЕЙ" не може да ти каже.
[/quote]

Така е права сте ,но все пак една година живях с нея и т.н
можеше поне едно ''Здравей'' да ми каже
с др мои бивши сме си останали приятели и си водим нормални разговори когато се видим , но стази ми телкиня явно неможем да бъдем приятели а камо ли да..  се поздравим .. от нейна гледна точка явно не можем . .. и когато се засечем в бара който посещава ме след време ще седим ,ще се гледаме от далече и това и то. Оня ден се замислих ,че имам дрехи във тях ,но ако и пиша  да ми ги даде тя ще си помисли ,че едва ли не си ги искам нарочно като оправдание да я видя или нещо подобно . А другият начин е да кажа на брат и да и каже за дрехите ми и по него да си ги получа ...... охх незнам  сега се чудя как да постъпя правилно .? ooooh!

# 402
Като един истински Козирог, каквото и да ти казва някой, ще се биеш като муха в прозорец докато сам не се убедиш в казаното. Mr. Green
Дали е Телец, Стрелец, Рак, Водолей или другите 8 знака, ако е решил някои да се държи тъпо, ще се държи тъпо. Съдя, по това което разказваш, че тя не търси обвързване сериозно, има дете а е с момче по-малко на години от нея(което няма лошо  Mr. Green), живее й се а ти трябва да приемеш, че е ръб  Grinning и няма да стане това, което искаш. Ама много задълбочаваш, хабиш много енергия за неща, които трябва да стават от само себе си. Тук според мен не е до зодия, е , само едно е до зодията, че мълчи като пън.
Ако са 4 парцала на кръст, не бих си нарушавала спокойствието и баланса да ги искам.

# 403
Моето говедо...,за което твърдя че е по-скоро бивш ми скрои страхотен номер. Преди около 2 месеца,след като не ми вдигаше телефона и ми прати смс,в който пишеше,че мрази двуличието и лъжата аз реших,че е прекратил нашите отношения окончателно. Събрах сили и опитах да продължа живота си без него. Не го потърсих нито веднъж през този период. И дори мислех,че почти съм го преживяла. Миналата седмица ми звъни...да се видим. Съгласих се,все пак съм запазила добри спомени и тая уважение към него. Изслушах обяснението му. Сърдил ми се заради някаква глупава случка,заради която бил бесен. Прекалена ревност. Както и да е. Поне си изясних защо ми се сърди. Само дето след два месеца на терзания и болка в мен нещо се пречупи,чувствата ми не са същите. А за него сякаш нищо не е било. Сякаш всичко трябва да си бъде както преди. Объркана съм и не знам как да подходя. Да му обясня как се чувствам,но не знам дали ще ме разбере.
Да се държа сякаш тези два месеца не са се случили или да прекратя връзката си окончателно. Имам нужда от съвет.

# 404
  • Тра-ла-ла
Просто помисли дали имаш сили периодично да изтърпяваш тия цикли със сърденето, криенето, неведението и прехвърлянето на вина

Общи условия

Активация на акаунт