Имам нещастието, че имах връзка с телец. Не съм срещала подобен лош човек и да не знам как да говоря с него. Дори и в мълчанието ми намираше за какво да се скараме. Никакъв толеранс няма. Със седмици не се е обаждал. Не го прави за първи път. Все едно не съществувам за него и не го е грижа за него. Обадили се и го попитам защо толкова време не се е обаждал, и получавам отговор на моя въпрос, че е бил страшно ангажиран и нямал време за абсолютно нищо. Но вече "моята чаша на търпението ми преля". Не мога да трая такъв човек. Говорили сме много за неговото поведение, а той казваше само "добре, добре" или се направи на обиден и дори ми е затварял телефона, а когато съм била до него, просто ми е казвал след такъв разговор, че му е изникнала спешна работа и е време да си заминавам. Лошото е, че се привързах към него и ми е много трудно да се откъсна от него, но ще трябва да го направя. Къса ми нервите направо и такова "животно" не може да разбере от доброта и да осъзнае, че трябва да се промени. Винаги търси повод да се скара с мене за нещо. По този начин се чувства удовлетворен, като ядосва хората.

и няма да стане това, което искаш. Ама много задълбочаваш, хабиш много енергия за неща, които трябва да стават от само себе си. Тук според мен не е до зодия, е , само едно е до зодията, че мълчи като пън.