Разбирам Ви добре. Просто тази зодия е такава. Трима човека от тази зодия познавах. И тримата бяха с едни и същи характери: егоисти, лицемери и злобари. Не отчитам вече на съвпадения, след като съм се сблъсквала с трима такива.
Хората от тази зодия са експерти в това да накарат хората около тях да се чувстват виновни и грешни, а те са невинните и безгрешните. Техните настроения са почти винаги или ядосани, или не са в настроение. Тогава не искат с никого да разговорят. Тогава се чудите кога ще дойде настроението им, за да можете да разговаряте с тях. С този мъж, с когото се познавах, беше на 44 години. Държеше се като дете, а не като зрял човек. Избягваше сериозните разговори с мене и като стане нещо напечено и сериозно, бягаше. Зачекнах ли пак определена сериозна тема, или разговорът приключваше веднага по телефона, или просто отиваше в друга стая, или излизаше, или мълчеше. Те са способни да мълчат с часове наред. Аз съм от търпеливите хора, но всяко търпение си има граници и прелива чашата на търпението ми.
Моят съвет за хората, които отговарят на нашето описание за зодия телец, въобще да не се занимават с тези индивиди, да не търсят обяснения и разговори от тях. От тяхна страна ще получите безразличие, обиди, стоварване на цялата вина върху вас, пълно игнориране.