Мъж Телец - 14

• 79 022
  • 806
  •   2
Отговори
# 435
Напълно съм съгласна, въпреки че нямам достатъчно наблюдения за тази зодия, но това, което съм прочела и съм останала с впечатление от характера му напълно ми се припокрива. Наистина исках да се освободя от това чуство, което постоянно ме кара да мисля аз ли греша наистина нещо или се дължи просто на неговото настроение, защото сръдните започнаха да взимат превес в последно време, а аз тези игри съм ги играла като тинейджър, не мога да приема, че мъж на толкова години ще ми се сърди за щяло и нещяло, изобщо не им отива такова поведение...

Разбирам Ви добре. Просто тази зодия е такава. Трима човека от тази зодия познавах. И тримата бяха с едни и същи характери: егоисти, лицемери и злобари. Не отчитам вече на съвпадения, след като съм се сблъсквала с трима такива.

Хората от тази зодия са експерти в това да накарат хората около тях да се чувстват виновни и грешни, а те са невинните и безгрешните. Техните настроения са почти винаги или ядосани, или не са в настроение. Тогава не искат с никого да разговорят. Тогава се чудите кога ще дойде настроението им, за да можете да разговаряте с тях. С този мъж, с когото се познавах, беше на 44 години. Държеше се като дете, а не като зрял човек. Избягваше сериозните разговори с мене и като стане нещо напечено и сериозно, бягаше. Зачекнах ли пак определена сериозна тема, или разговорът приключваше веднага по телефона, или просто отиваше в друга стая, или излизаше, или мълчеше. Те са способни да мълчат с часове наред. Аз съм от търпеливите хора, но всяко търпение си има граници и прелива чашата на търпението ми.

Моят съвет за хората, които отговарят на нашето описание за зодия телец, въобще да не се занимават с тези индивиди, да не търсят обяснения и разговори от тях. От тяхна страна ще получите безразличие, обиди, стоварване на цялата вина върху вас, пълно игнориране.

# 436
Напълно съм съгласна, въпреки че нямам достатъчно наблюдения за тази зодия, но това, което съм прочела и съм останала с впечатление от характера му напълно ми се припокрива. Наистина исках да се освободя от това чуство, което постоянно ме кара да мисля аз ли греша наистина нещо или се дължи просто на неговото настроение, защото сръдните започнаха да взимат превес в последно време, а аз тези игри съм ги играла като тинейджър, не мога да приема, че мъж на толкова години ще ми се сърди за щяло и нещяло, изобщо не им отива такова поведение...

Разбирам Ви добре. Просто тази зодия е такава. Трима човека от тази зодия познавах. И тримата бяха с едни и същи характери: егоисти, лицемери и злобари. Не отчитам вече на съвпадения, след като съм се сблъсквала с трима такива.

Хората от тази зодия са експерти в това да накарат хората около тях да се чувстват виновни и грешни, а те са невинните и безгрешните. Техните настроения са почти винаги или ядосани, или не са в настроение. Тогава не искат с никого да разговорят. Тогава се чудите кога ще дойде настроението им, за да можете да разговаряте с тях. С този мъж, с когото се познавах, беше на 44 години. Държеше се като дете, а не като зрял човек. Избягваше сериозните разговори с мене и като стане нещо напечено и сериозно, бягаше. Зачекнах ли пак определена сериозна тема, или разговорът приключваше веднага по телефона, или просто отиваше в друга стая, или излизаше, или мълчеше. Те са способни да мълчат с часове наред. Аз съм от търпеливите хора, но всяко търпение си има граници и прелива чашата на търпението ми.

Моят съвет за хората, които отговарят на нашето описание за зодия телец, въобще да не се занимават с тези индивиди, да не търсят обяснения и разговори от тях. От тяхна страна ще получите безразличие, обиди, стоварване на цялата вина върху вас, пълно игнориране.

Много точно казано! Наистина насаждането на вина в другия е присъщо на телеца! Както и това че целия свят се върти около него и настроенията му. И това го казвам за човек който обичам страшно много. Но е факт Sad

# 437
  • Варна
Странно ми е,че явно сред представителите на тази зодия има от двете крайности  Rolling Eyes
Тук сякаш споделяме предимно печален опит Laughing
Аз държа да кажа (отново),че не всички са такива.ММ е Телец и е душичка.
Срещнах и от "обратния" вариант де..мн неприятно.Чак се чудя аз ли бъркам и нещо не разбирам.Но в определени ситуации сякаш няма накъде да се чудиш де..Не зная.Сякаш не искам да повярвам,че има подобни говеда..
В крайна сметка,пълният игнор явно си е проява на незаинтересованост и точка.Няма други представи за времето и т.н.Така го разбирам аз.Интересен си-разбираш го със сигурност,вече не си интересен-разбираш го отново със същата сила.Просто някои явно обичат да мажат повечко.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 13:18 от gali-presi

# 438
Аз вярвам, че наистина са добри хора, винаги гледат да са ти полезни с нещо и да помогнат винаги, не съм видяла нищо лошо засега като държание, нищо че красивите думи взимат превес над действията при тях, просто комуникацията куца понякога, а за мен тя е много важна и виждам, че те имат повечето пъти различна представа за нещата, за времето и наистина трудно биха направили компромис със себе си в опита си да разберат отсрещната страна. Затова им е по-лесно да замълчат, да избягат, да се скрият и когато се успокоят нещата отново да напомнят за присъствието си сякаш нищо не е станало.

# 439
  • Тра-ла-ла
В крайна сметка,пълният игнор явно си е проява на незаинтересованост и точка.Няма други представи за времето и т.н.Така го разбирам аз.Интересен си-разбираш го със сигурност,вече не си интересен-разбираш го отново със същата сила.
Ми не е баш така. Нали се сещаш какво е поведението на биковете - нападат, оттеглят се, после пак нещо ги провокира и нападат и така. Същото е с Телецът - обича да си играе. Трудно е да разбереш значението на тази игра, защото самият Телец също не е много наясно що така се циркосва. А на жената до този мъж пък хептен не й е лесно да разгадава тия приливи и отливи на какво се дължат. Пък и разговор да инициира - онова ми ти бикче мълчи и се муси.

# 440
как така нито една  жена от форума   не каза в мен е проблема не е в телеца се в нас ли е проблема без да ходя на врачка ще кажа каквото посееш такова ще жънеш

# 441
  • Тра-ла-ла
без да ходя на врачка ще кажа каквото посееш такова ще жънеш
Това важи и за двете страни  Mr. Green Или и ти като типичен Телец веднага метна вината у другия, твърдейки, че жените лошо са посяли, а вие Телците само ни го връщате Mr. Green

# 442
  • Варна
manq4e_cbr щом получавам дадено отношение само от един човек ,някак си мисля че не е в мен проблемът.Не че за мен е важно да се определи  "Кой е виновният".Тая игра май им е любима newsm78
Не съм аз,ти си..Тъпотии разни от детската градина.

# 443
Джулая знам че си ни голяма фенка но винаги когато сам питал жените с които сам бил защо си такава отговора беше един и саш ми такава сам си ко да направа от моя страна ок значи ние като кажем нашето виждане спрямо една жена  приемате го много враждебно и едва ли не ние сме бели виновни за това че когато се е наложило сме били дирек ни

# 444
как така нито една  жена от форума   не каза в мен е проблема не е в телеца се в нас ли е проблема без да ходя на врачка ще кажа каквото посееш такова ще жънеш
В тази тема пишат редовно около 10 потребителки. И понеже аз съм една от тях, би ли ми припомнил кога съм писала нещата, които твърдиш, че постоянно четеш??
Тук пишат и жени, които искат някакво обяснение за поведението и характера на мъжа Телец, за да си отговорят "Защо?", както и такива, които се нуждаят от съвет.. Ти какво направи, за да не се 'оплакват' тези жени? Вникна ли в същността на случилото се, опита ли се поне веднъж да обясниш адекватно поведението на "побратимите ти", м?

Иначе си прав - "Каквото посееш, това ще пожънеш".

.................

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 14:59 от green_eyes14

# 445
  • София
Здравейте момичета,
много се радвам, че ви открих.Вече започвах да си мисля, че аз не съм наред  Simple Smile
Моя телец напълно отговаря на вашите описания. Аз също съм телец. Трудно, много трудно се общува между нас. Изморих да бъда виновна. Изморих се да чакам с дни да се сети да се обади. Изморих се от вечното " не съм в настроени е сега" или " не ме дразни, не съм на кеф".
Нооо  си го обичам и не съм готова да го напусна. Търся път и начин да подобрим хармонията между нас.

# 446
Здравейте момичета,
много се радвам, че ви открих.Вече започвах да си мисля, че аз не съм наред  Simple Smile
Моя телец напълно отговаря на вашите описания. Аз също съм телец. Трудно, много трудно се общува между нас. Изморих да бъда виновна. Изморих се да чакам с дни да се сети да се обади. Изморих се от вечното " не съм в настроени е сега" или " не ме дразни, не съм на кеф".
Нооо  си го обичам и не съм готова да го напусна. Търся път и начин да подобрим хармонията между нас.

Много познати думи - Изморих да бъда виновна. Изморих се да чакам с дни да се сети да се обади. Изморих се от вечното " не съм в настроени е сега" или " не ме дразни, не съм на кеф". 

Пожелавам Ви да намерите този начин за подобряване на хармонията между вас двамата. Аз не можах да намеря правилния и подходящия подход и прекалено много се изморих вече от този мъж. Не ме интересува изобщо вече.

# 447
  • София
Не знам до кога ще издържа, в момента се блъскам в стена от неразбиране, но нали съм инат....вярвам, искам да успея

# 448
Не знам до кога ще издържа, в момента се блъскам в стена от неразбиране, но нали съм инат....вярвам, искам да успея

Разбирам Ви. Също съм доста инатлив, упорит и толерантен човек. Но наистина, ако се чувствате нещастна и този човек Ви обижда и наранява достойнството Ви, оставете го.

# 449
  • София
Опитах да се откача, но не мога. Сама си го причинявам, знам. Издържам няколко дни и вече съм му простила. Явно съм мазохист или просто трябва да си го изживея. Трябва да има път към тези представители, трябва ....

Общи условия

Активация на акаунт