СЕДМИ клас - 6 - Успех! /19.05 - 29.05.2016 г./

• 130 631
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 165
  • София
agne, не се притеснявай, няма да му анулират работата за такова нещо. Най-много да не зачетат отговора.
И моето дете се черпи някъде, но ми се обади.

# 166
Да. Сега е малко разтревожена, защото си мисли, че това ще ѝ свали много оценката. А тази задача колко точки е възможно да носи? Надявам се не много, защото тя е написала само първата част и се е притеснила много.  Praynig

Около 10 точки вероятно.

Ако е решила първата част правилно, сигурно ще получи някоя точка. Надявам се на 2 модул другите неща да са правилни.  Praynig Praynig Praynig

# 167
  • София
Да отговоря като математик. Задачите ми харесаха. Някои са зададени по-нестандартно, но ако детето мисли, ще отговори правилно. Винаги съм мислила и съм казвала на учениците си, че математиката не е калъп. Трябва освен знания и мислене, съобразяване, адекватност. За мен този изпит е най- добрият от няколко години насам.

И на мен ми хареса  Simple Smile. Добре почнаха още от миналата година да залагат на повече мислене в изпита по мат (визирам предимно втори модул), а не на заучени модели. И сега са доразвили тази тенденция. Просто баловете ще са по-ниски, но какво от това? Не се притеснявайте, мами, повечето деца пак ще се окажат там, където искат.

# 168
Мили майки, стискайте зъби още малко. Пекох се на вашия огън преди две години, ще се пека и догодина, затова чета с интерес седмокласните теми да се подготвям отрано. Справили са се децата, с такива отговорни и интересуващи се родители - рядкост в днешно време.
И аз съм така. Мислех, че с щерката ще е страшно, но сега като погледна назад осъзнавам, че е било излишно и че не съм имала достатъчно доверие в нея. Но от сега се чудя и мая синковеца какво ще го правя, милият хич не е от ученолюбивите.

# 169
  • Пловдив
Русалке, миналата година нямаше кой знае колко по-ниски балове, особено в горната част на класирането.
А какъв рев изреваха децата. 
И на мен изпитът ми харесва.  Peace

# 170
Благодаря за оценките за съдържанието на изпита -Ганис,Русалке bouquet
И аз го риших ,но не съм сигурна в отговорите си.
Моля,който е по-уверен да заповяда Hug

# 171
agne, не се притеснявай, няма да му анулират работата за такова нещо. Най-много да не зачетат отговора.
И моето дете се черпи някъде, но ми се обади.

Благодаря ти, Мюмла, дано да е така, просто съм в ужас

# 172
  • София
Ми, Дънди, имаше известен спад все пак, дори в най-високите интервали, поне в София. Сега подозирам, че ще е по-голям, понеже има повече задачи с приложен характер, повече графики, повече нестандатно поднесени задачи... Но пък ще се балансира  тази разлика вероятно с БЕЛ. Никой не знае, ще разберем във времето. Peace

# 173
Ако чертеж е направен с химикалка, а не с молив, точки ли се отнемат, или работата се анулира?  ooooh!

# 174
  • Пловдив
Ако чертеж е направен с химикалка, а не с молив, точки ли се отнемат, или работата се анулира?  ooooh!

Според мен нито едното, нито другото. Да не мислиш, че само твоето дете чертае с химикал.
Стига сте се филмирали. Ако не са си написали имената на бланките за отговори и не са рисували букети с цветя, не вярвам да им анулират работите.

Някой знае ли официална информация за анулирани работи на седмокласници?

# 175
А ако е поправил + на - , дали се анулира. Просто не знам вече....

# 176
Да аз знам, за анулирана работа от миналата година.

# 177
Ако чертеж е направен с химикалка, а не с молив, точки ли се отнемат, или работата се анулира?  ooooh!

Като го спомена се сетих да попитам и аз , защото дъщеря ми ми каза, че и тя по погрешка начертала чертежа на последната задача с химикалка и мисли,че няма да го счетат за верен. В крайна сметка, всичко е минало вече, ама тя е мнооого притеснителна и сега постоянно го мисли.  Hug

# 178
  • София
Не се самонавивайте, за такива дребни неща нищо няма да анулират. Peace Тези проверители не са демони, хора са и проявяват разбиране.

# 179
Благодаря Ви момичета. Силно вярвам, че е така, както сте написали.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт