Ваканция! Ура!

• 4 365
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мой познат не беше доволен от Заедно в час миналата година - по негови думи на ромчетата давали безплатни закуска и обяд, а на българчетата - нищо, да си носят храна от вкъщи - това го беше издразнило много и тази година няма да праща детето.

# 16
  • София
Много е тежко, особено от 1 до 4 клас.
Дъщеря ми е 5 клас и вече сама се организира - при тази приятелка, при онази.
Аз май няма да работя или ще съм почасово, по някое време ще сме на море, през повечето време навън в кварталния парк и така.

С това ужасно време е чист късмет, ако успеем да излезем с колелото с малкия.

# 17
  • София
http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ffusionacademy.bg%2Fla … khTJ6oEAdoaJRebSA
Към това се насочих...хареса ми много....

# 18
Записала съм синковеца на градски лагери - сутрин от 8,30 до 17. Водят ги на различни места всеки ден, на открито и им организират спортни игри. Едното е с Родни Балкани, където ще има и ориентиране, разни игри пак с туристическа насоченост. Той е много активен и смятам, че ще му хареса. 10 лева на ден, без храна, храна и вода си носят. Вижда ми се доста поносима тази цена, не знам как е при вас. Не бих могла да го оставям сам. Мога някой и друг ден да ползвам баби, дядовци, брат му (на 16г), но това не може да е всекидневно, а по-скоро изключение. По-добре да е деца Simple Smile
Хубаво лято на всички!

# 19
  • София
Голяма мъка с тази ваканция.
Тя сама не може да стои и една минута.Сега е на занималня.Юли незнам как ще е.Ще се правят комбинации и така.Август имаме всички отпуски.Септември ще е проблем.Има мн занимални ,но за мене 500 лв са много пари

# 20
  • София

Вземам всички възможни видове отпуск - платена и неплатена...
Радвам се на ваканцията, въпреки финансовия крах, който води.
Все пак, помня какво е да е лято, да си свободен, да е топло, да се наспиваш...

Общи условия

Активация на акаунт