Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 943
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Рали, честито сърчице  Hug

# 676
Момичета, как се справяте със запека? На мен май нищо не ми помага. ooooh!

# 677
Оххх, Бананче...много тежък въпрос задаваш, аз ако на четири дни успея веднъж, празнувам....преди пиех една чаша чай с четири пакетчета сена вътре, а сега изпробвах всичко което прочетох и всичко ми действа в първите два дни и после край....пих топла вода с мед, топло мляко с мед, накиснати сушени сливи във вода, пих всичко това на куп....после си купих дуфалак, една кутия изпих и нищо....сега, не че помага ама вечер преди лягане ям круша, сутрин чаша топла вода с мед, след това две три кивита и една кофичка активия (плодова, натурална каквато има) и на три, четири дни се получава  Confused

# 678
Ясно...същата работа. Laughing

# 679
Лоша работа момичета, усещам ПМС болки в корема. Като си гледам графика, точно тия дни ми е датата. Предполагам, че лекарствата са тези, които го спират да не дойде.

# 680
Ралимам честито ти сърчице.Безпроблемна бременност ти желая.Бананче аз след трансфера ходех трудно до тоалетна.Но вече месец и половина си ходя всеки ден по 1-2 пъти.Мисля,че просто вече организма ми свикна с лекарствата и нещата се нормализираха.Но и сутрин пия едно мноого слабо кафе.Izzht не ги мисли симптомите на ПМС и при мен усещането беше такова,но ето,че съм бременна.

# 681
  • Сливен
Рали честито сърчице.Izzht всичко ще е наред пожелавам ти най тлъстото Чхг.

# 682
Лоша работа момичета, усещам ПМС болки в корема. Като си гледам графика, точно тия дни ми е датата. Предполагам, че лекарствата са тези, които го спират да не дойде.
И при мен същото не се притеснявай  Hug

# 683
Здравейте, днес ми писаха от клиниката, че резултата от БХС е отличен, не ми е назначен късен скрининг. Много съм щастлива, отдъхнах си Simple Smile Стискам ви палци на всички!

# 684
Здравейте, днес ми писаха от клиниката, че резултата от БХС е отличен, не ми е назначен късен скрининг. Много съм щастлива, отдъхнах си Simple Smile Стискам ви палци на всички!
Мога да си представя какъв товар ти е паднал от сърцето. Айде, вече лека и спокойна. Hug

# 685
Благодаря, подобно  Wink  Hug Hug Hug

# 686
  • Сливен
Сали,много се радвам,че всичко е наред,ти го заслужаваш  Hug

# 687
  • Сливен
Сали много хубава новина и всичко така да минава и накрая да си гушнеш така мечтаната рожбичка  Hug

# 688
Сали страхотна новина.Много се радвам.И на мен са ми отговорили на 17 юни,но кой да види Laughing.Засега няма нищо притеснително,но с указания да направим и късен БХС между 15 и 19 г.с.

# 689
Благодаря ви  Hug  Hug Hug всички го заслужаваме

Общи условия

Активация на акаунт