Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 май 2016, 23:16 ч.

Любими откъси, мисли, цитати, с които живеем - 6

  • 164 095
  • 710
  •   2
Отговори
# 705
  • Мнения: 10 961
"Всеки среща в живота си най-добрия човек.На абсолютно всеки е дадено да се запознае с най-важния човек в живота си. Но пък не е казано, че ще го познае.Може и въобще да не го забележи. Понякога най-важните хора в живота ни остават невидими за нас.
Едно е да гледаш, друго е да виждаш, а съвсем различно - да разбереш"

З.Карабашлиев "Жажда"

# 706
  • Там, където мечтuте нuкога не свършват ❤
  • Мнения: 3 179

# 707
  • Там, където мечтuте нuкога не свършват ❤
  • Мнения: 3 179
Здравей съдба,

Пиша ти, за да ти кажа... майната ти!
Днес въобще не съм в настроение да ти се обяснявям и да те хваля, за това колко безумно съвършенна си. Ами, извинявай, ама не си! За нищо не ставаш. И работата ти е бозава. Нищо не правиш като хората. Седиш там, в мрака си, хвърляш по нещо... я, болка.. я, любов и ме чакаш да скоча, като удавник за сламка, за да ти играя на хорото. Нито болката ти е болка, нито любовта ти е любов. Като даваш, давай като хората. Някак си ми писна да ме занимаваш с щуротийте си. Мисля, че си жена и въобще не знаеш какво искаш. Много мразя такива жени. Сърби ли ги, боли ли ли ги и те не знаят, ама все си мрънкотят. И ти така. Айде да се стегнем малко, а? И също настоявам да сме малко по-точни. Ама много мразя да ми закъсняваш. На колко години стана и тоя часовник за нищо го нямаш. Аз колко пъти ти закъснях до сега? Като ми казваш “ела да вземеш щастие” и аз идвам. “Ела за болка” и ей ме на, цепя часовника на две. За какво ли още не ме вика и аз подскачам като сърничка и си взимам каквото си ми приготвила.
Писна ми! Честно! Сега ти ще ме слушаш. Ще ми дадеш това, което искам и нито частица по-малко! Ако ще ми даваш любов, дай ми я цялата! Не деля, чу ли? НЕ ДЕЛЯ! Ако още веднъж посмееш да ме вкараш някъде, където ще се почуствам маловажна и ще се осъмня в качествата и стойността си... ще те пребия! Ако ще ми даваш болка, ми я дай като хората. Не ме ли виждаш какъв ербап съм... Като кърви, да кърви. Направи ме глупава в тоя момент, направи ме влюбена. Аз не зная как. Ама ти ще се справиш. Ясно ли ти е? Ако пък толкова ти се свидят тия двете ме направи безчуствена! Да не потрепвам, да не помръдвам. Да не изпитвам нищо от тях. Да не ми пука. Да съм лед. Било по-лесния вариант чувам. Дай да видя мога ли така. И без много лигавщини, че се обривам.
Това е от мен. И не ми шикалкави. Взела съм ти мерника. А както вече разбра и видя.. съм точна! Имам още една, две забележки, ама не мога да се занимавам постоянно с тебе. Айде със здраве!

SilviÁmica

# 708
# 709
# 710
  • Мнения: 1 220
Незнайно защо много ми хареса този цитат Simple Smile :

"За да не водите децата по болници и аптеки, оставете ги в ръцете на Природата. От малки ги научете да стъпват боси по земята. Това е най-силното каляване. Загоряло от слънцето, ухапала го пчела, ожулило се на коприва, изкъпало се в студена вода, издрала го къпина – това е хубаво. Така се калява от болести, тялото и духът му укрепват."

Андрей Ворон

Общи условия

Активация на акаунт