Пролет е и птички пеят,МАРТенчета гукат и се смеят-2

• 95 166
  • 492
  •   1
Отговори
# 90
Вече да. Първият  път педиатърката я залепи.

# 91
  • Варна
Защото на нас ни каза да ходим да я лепи, ама много неудобно така.

# 92
Вики беше така с пъпчето след като й падна,сега се опряви и вече не й се падува.Коликите определено намаляха, вече е щастливо бебе.Не знам дали е заряди млякото или еспумизана,явно има някакво натрупване и се чувства по -добре.След празниците сме на консултация и евентуално ваксини  ooooh! не знам с този нос и сополи какво ще става.Дано ги понесе леко.Няма бактерия,но все й е сух и се събират сополи.Надявам се на късмет да не се разболеем.  Tired

# 93
  • Stavanger, Norway
Препоръчвам за хернията този пластир: http://www.lohmann-rauscher.com/en/products/hygiene-nursing/moth … rnia-plaster.html
Тук го няма и си купих специален силиконов хипоалергенен пластир и мъжа ми изряза същата форма 😉 Лесно се пристяга. Свекърва ми каза, че са ползвали същия когато мъжа ми е бил бебе. Имал е голяма пъпна херния и са искали да го оперират, но тя не искала. За 10 дена хернията се прибрала. Аз мисля да го държа 5 дена, после ще направим 1 нощ почивка и ако кожата е спокойна още 5 дена. Дано се прибере ☺
Snowche, и при нас тия скокове са всяка седмица.  То от 7 дена 3 скача  hahaha На моменти ми се реве чак. А сега и големия ще е вкъщи заради шарката и не знам как ще го занимавам, като бебо постоянно ме ангажира  newsm78 Ще трябва здраво да се напрягам.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 23:25 от cvetulka

# 94
  • Варна
Пластира с който е залепена Ема е страхотен, след къпане изсъхва за минута и не е мръднал. Залепена е вече 6-ти ден докторката не ми каза колко максимално да стои, ще се звъни.
Голяма мъка това заспиване вечер, пак стана 1 и половина докато успеем, не мога и не мога да го приспивам това детенце  Cry Вие как се приспивате вечер?

# 95
Здравейте! Ние вчера станахме на 2месеца,да ни е жива и здрава малката маймунка и а дано прояде вече! Мерки и теглилки +660г и +4см. Имаме завидни манекенски размери 3890г и 56см. Като последната седмица е наддала само 90г  Tired

# 96
Жужка, честита месечинка  Hug Виж, според мен, щом си расте на см детето, значи всичко е наред  Peace

Зина, аз я къпя към 18:30-19:00 и я храня. После будува още около час и към 20:00-20:30, когато е много изморена, казваме лека нощ и отиваме в спалнята. Там съм светнала само нощна лампа и я кърмя, докато не заспи много дълбоко. Понякога отнема час и половина, защото тя се буди и пак суче. Когато заспи я държа 15-20 мин на ръце, после я повивам и в леглото.

# 97
  • Варна
Хм.... интересно, опитах това с повиването, но много се изнервяше, но ти го правиш вече като е заспало бебчето, може да пробвам този метод.

# 98
Да похваля Бобчо,от няколко дни си спи в леглото. Слагам му бибата между пет и един милион пъти в зависимост от настроението и когато си прецени той,че ми е дошло времето да спя спя зявърта очите както каза Меги-като обладан. За нощен сън заспива различно-между 21.30 и 23часа,понякога и съвсем сам,понякога като му пусна музикалната овца,понякога,както каьах-с помощта на бибката

# 99
О, задължително заспала! Иначе не й харесва да е пристегната като кренвирш  Laughing И трябва да е дълбоко заспала. Да ти кажа при нас стана постепенно. Първо я държахме на ръце (4 часа) и само така спеше. После почнахме да я държим около два часа и после да я повиване. За две-три седмици, но с търпение и упорство, сега заспива и почти веднага я слагам в леглото й. Но самото заспиване се води по детето. Ако на твоето му се доспива чак в един - просто няма какво да направиш  Tired

# 100
Аууу,горките. 4 часа са много време. Аз съм носила баткото на ръце ,за да заспи,но мисля ,че около час ми е максимумът,само че той беше голям вече-на около 8-9 месеца. Като малко бебе няма спомен да е имал проблемни заспивания

# 101
Zina и ние сме така.ние я къпем късно и я храня,и тя като реши че не и се спи,и няма,и няма.... CryОТ 3 дни не е ходила до тоалетна за пръв път се случва.В събота вечер имаше температура и беше отпаднала...ходихме до спешния кабинет.Там доктора я прегледа изписа лекарства и заяви,че нищо,и няма само леко зачервено гърло.ОТделно на следващата сутрин пак имаше,но нищо не и дадох сама я свали.(37.9)
ОТделно носа и се запушва(отдавна е така) за него пускахме носен секрет,излезе отрицателен резултат няма бактерия...кашлица също се появи,мислехме,че е от лигите,но май не е.Според педито сме и лепнали някакъв вирус. #CrazyКАза ни да не илизаме,никакви гости.Запека според нея се дължал на това,че защото и е лошо не хапвала достатъчно и губила течности.Сега се цедя отново,поне имам опит в това.Дано се размине и не е нищо сериозно.Няма нищо по-лошо от това детето ти да е болно. Cry

# 102
Рали,как така да не излизате??? Че то на това слънце ако не сте навън,кога? Бобо е болен ,но и вчера,и днес сме навън. Слънцето и свежият въздух са най-големият лек. Да не би да не ака,защото не се храни достатъчно? Спокойна ли е,нервна ли е?

# 103
Аууу,горките. 4 часа са много време. Аз съм носила баткото на ръце ,за да заспи,но мисля ,че около час ми е максимумът,само че той беше голям вече-на около 8-9 месеца. Като малко бебе няма спомен да е имал проблемни заспивания

Е 4 часа, ама не носене, а просто гушкане. То това беше съвсем в началото и тя спеше на гърдите на тати, за да може майка й да поспи. То може и по-рано да е можело да я сложим в кошарката, ама страх лозе пази - сакън да не я събудим  Laughing

Рали, пробвала ли си по-рано да я къпеш? София, ако много се преумори заспива трудно

# 104
  • Сандански
Аз приспивам бебчо в креватчето му, което е долепено до спалнята като слагам ръка под дупето му и леко го люшкам, това действа и да го успокоя, ако го боли коремчето.

Нас вчера земетресението яко ни разтресе и малкият като че ли усети, че се уплаших, та и той стана неспокоен.

Общи условия

Активация на акаунт