Да се похваля,че не спи по цял ден
Вече има повече будни моменти.Закача се,усмихва се...А нощтта си е за спане,както обикновено.Заспива кьм 22:00ч.и се сьбужда в 6-7ч.Само ведньж миналата седмица се сьбужда в 3:00ч.и яде.Сигурно,за да пробва дали ще се зачудя,какво се случва,хихи.Обмислям да купя кенгуро или нещо практично за носене на бебе.Моля ви,пратете линк,и ми дайте препорьки!Много ви благодаря!
Да се похваля,че не спи по цял ден
Вече има повече будни моменти.Закача се,усмихва се...А нощтта си е за спане,както обикновено.Заспива кьм 22:00ч.и се сьбужда в 6-7ч.Само ведньж миналата седмица се сьбужда в 3:00ч.и яде.Сигурно,за да пробва дали ще се зачудя,какво се случва,хихи.Обмислям да купя кенгуро или нещо практично за носене на бебе.Моля ви,пратете линк,и ми дайте препорьки!Много ви благодаря! 
Сноуче,слинга става ли за дебели мами?Всьщност май е най-добре да отида да го пробвам в някой магазин.Аз имам кенгуро,което сьм запазила от каката,но не мисля,че е добро за бебето.Все пак е от преди 18 год.От тогава до сега медицината е отрекла доста неща,и се препорьчват нови.Желая ви хубав ден!

Как ли се прави тази процедура по премахването ако бебчето се буди, дава му се чай...вода... или да си чакам сама да се откаже Thinking. Също така ще трябва да изцеждам гърдите, но предполагам се изцежда малко колкото да се облекчат а не до изпразване 
) за бебешки дрешки с доставка до БГ, не помня кой беше, но имаше разкошни дрешки, някой ако си спомня да свирка.
) за бебешки дрешки с доставка до БГ, не помня кой беше, но имаше разкошни дрешки, някой ако си спомня да свирка.
Препоръчани теми