Да теглим ли жилищен кредит?Тема 2

• 70 878
  • 599
  •   1
Отговори
# 105
Изобщо Люлин и Надежда не могат да се сравняват,живяла съм и в двата,в Дружба също та не говоря наизуст.Но не искам и няма  да споря.

# 106
Да, ама в Люлин има всичко, а онзи комплекс, където могат да вземат, до Нови хан, е на полето и цялата инфраструктура е изграждана само за него, а това води до определени последици - така че ако е евтино, то има защо.

А те че не искат в Люлин, е въпрос само на предпочитания, защото Надежда е аналогичен квартал.
Значи тя обобщи, влизат с 10 000евро самоучастие и теглят 35 000 евро. Ще стигнат за двустаен нова тухла, или за панел 2 стаи и кухня. Rolling Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:
Обобщавам,каква ни е идеята.Имаме 10 хил.,нашите ще помогнат с още десет,и ще изтеглим 60-65 примерно,в краен случай 70хл.лева.
Ще подпишем за 30 год.Имаме човек в банка,който ще ни даде най-изгодната оферта.Имаме е брокер,който ще ни вземе 2%.Говори ли сме и с още един брокер,кокто ако решим може изцяло да ни поеме нещата,да събере оферти от всички банки и ще изберем.
На мъжа ми са му казали,че на база само на неговите доходи,без дори да се има предвид моите ще му отпуснат 70 хил без проблем.
Ще финансират 80 до 85 от имота.
Ще изберем дългият срок за да не ни тежи вноската,пък ако има начин ще погасяваме.Както казах имаме земи,някой ден може да се продаде,може да имаме късмет,нищо не се знае,да увеличим доходи и да намалим годините.Ако нещо стане имаме вариант-семмейната къща,а и веднга ще дадем под наем,не вярвам в този случай да имаме проблем.Все пак хубавто е,че има къде да отидем,че то и нашироко,а пътуване ще се оправим и ще го измислим някак.Това ако жилището е прилично.
Щото аз няма да взема дупка,на първия етаж за основен ремонт точно никога.По-скоро ще се откажа.
Та,общо взето това е.

Нещо харесали ли сте вече, освен онзи който показа? Там ходихте ли вече?

# 107
Изобщо Люлин и Надежда не могат да се сравняват,живяла съм и в двата,в Дружба също та не говоря наизуст.Но не искам и няма  да споря.
Че то между Люлин 3 и Люлин 10 (примерно) няма нищо общо, с кое да се сравняват? Аз съм обитавала преди няколко години 8, 9 и 10 близо до метрото, а в 10-та част бях и на 5 мин от Западния парк. Няколко пъти ми се е налагало да ходя до Люлин 1-2-3, ами, дойде ми леко културен шок. Частите с по-големите номера са чудесно устроени и комуникативни, имат си всичко, но и цените са по-високи от Надежда, така че не ви е вариант. Peace

# 108
Изобщо Люлин и Надежда не могат да се сравняват,живяла съм и в двата,в Дружба също та не говоря наизуст.Но не искам и няма  да споря.

Аз не ги сравнявам, защото никога не съм живяла в нито един от тях, сравнявам само цените в тях - в Надежда са аналогични на Люлин, това имах предвид.  Peace Тоест, за 45 к евро  и на двете места евентуално с време и нерви може да вземете добър панелен с отделна кухня. А вие си търсете в Надежда, това не го коментирам.  

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 15:43 от Анонимен

# 109
Този ще го видим след празниците.
Разбрали сме с жената.Гледаме и други,но първо искаме да видим този,едно по едно.
За София-пак казвам не съм и никога няма да бъда на 100% сигурна,че искам и си представям цял живот да съм там.Имам си своите колебания и притеснения и за евентуално отглеждане на дете там и за много неща.Но същите колебания имам и за малкото село-градче.Мисля обаче че голяма част от нежеланието и неаигурнистта ми се дължи на това че нямаме наше си жилище и не се чувствм на мястото си.

# 110
Двустаен панел в младост за 70к евро ли има  Shocked ? Полудяха тея хора  Grinning

Аз харесах тези /максимална цена сложих 58 хил. EUR, търсенето е без панели/, но с цените в момента не съм наясно
http://www.imoti.info/pcgi/info.cgi?act=3&adv=1b144956219679130 - Двустаен, Славия, 64 m2, 54 700 EUR
http://www.imoti.info/pcgi/info.cgi?act=3&adv=1a146236872786014 - Едностаен, Слатина, 52 m2, 46 500 EUR, затв. комплекс с голям басейн Grinning
http://www.imoti.info/pcgi/info.cgi?act=3&adv=1b143990513915709 - Двустаен, Полигона, 72 m2, 51 800 EUR

# 111
Двустаен панел в младост за 70к евро ли има  Shocked ? Полудяха тея хора  Grinning

Аз харесах тези /максимална цена сложих 58 хил. EUR, търсенето е без панели/, но с цените в момента не съм наясно
http://www.imoti.info/pcgi/info.cgi?act=3&adv=1b144956219679130 - Двустаен, Славия, 64 m2, 54 700 EUR
http://www.imoti.info/pcgi/info.cgi?act=3&adv=1a146236872786014 - Едностаен, Слатина, 52 m2, 46 500 EUR, затв. комплекс с голям басейн Grinning
http://www.imoti.info/pcgi/info.cgi?act=3&adv=1b143990513915709 - Двустаен, Полигона, 72 m2, 51 800 EUR
Търсенето е до 45 000е, подходящ за семейство с дете/ Peace

Това в Полигона ме разсмя. Какво тапети, какви чудеса, и коридора червен...мили Боже. Shocked

# 112
Двустаен панел в младост за 70к евро ли има  Shocked ? Полудяха тея хора  Grinning

Miss_Bingley, този в Слатина никак не е лош, но е 52кв.м.

Не се шашкай толкова, щом имате подкрепа на родители и на мъжа ти, без проблем, само с неговия доход ще ви отпуснат заем - действайте, хич не се чудете. Дано да намерите своя дом. След като имате и ниви, може своевременно да пуснете някоя за продажба.
А що се отнася до жилище и живот в София - една добра инвестиция е това. След време (на старини  Simple Smile) се местите на село.

# 113
  • In the shadows of my mind
За около 45 хил. евро според мен може да се намери хубав двустаен тухлен апартамент, както в Надежда, така и на други места. При по-голям късмет квадратурата и разпределението може да стават и в последствие за преустройство (варианти много).
Лятото мой приятел продаде двустаен панел в Надежда (спалня, самостоятелен хол, отделна кухня), точно до парка, изцяло ремонтиран основно с висококачествени материали, на 30м от метростанция Бели Дунав, за 50 хил. евро.

# 114
До 45 хил.евро максимум търсим  Simple Smile
Този в Слатина не е лош, даже съм била на този басейн и знам къде е, доста добре изглежда, обаче една стая-не.
Josellyn, ако се намери нещо до парка ще съм много доволна.

# 115
  • София
От посочените в линковете, на критериите на авторката долу-горе отговаря само този ап-т в Полигона. Поне е широко и просторно.

Новото строителство и на мен ми харесва повече, но за едни и същи пари получаваш 1 стая по-малко. Не ме устройва и това е.

Била съм по работа в район Връбница, не знам авторката какво й е мнението за там, но ми се стори хубаво.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 18:17 от nimfi4ka

# 116
От посочените в линковете, на критериите на авторката долу-горе отговаря само този ап-т в Полигона. Поне е широко и просторно.

Новото строителство и на мен ми харесва повече, но за едни и същи пари получаваш 1 стая по-малко. Не ме устройва и това е.

Била съм по работа в район Връбница, не знам авторката какво й е мнението за там, но ми се стори хубаво.

ние сме точно във Връбница 2 в момента и много ни харесва, всъщност то преди си се е водело Наджеда 6 част, така че все едно. Ние затова само там гледаме.
В доста квартали съм била, еми не ми харесват.Света троица е хубаво, там са кумовете ни.Но там са дебели цените. И пак не ми харесва толкова.
Новото строителство цака в квадратурата. Не ме устройва и мен.
Полигона-това дори не знам къде е. Mr. Green
И 58 хил евро изобщо не ми отговаря на критериите, казах че над 50 не гледаме изобщо, до 45 хил евро, просто това е, няма как повече пари да отделим, при усливе, че и тези трудно ще ги съберем. Simple Smile

# 117
  • София
Ясно защо ти харесва Надежда в такъв случай. Понеже мъжа ми все повтаря, че в Надежда не става, но той има предвид 1-3 част Simple Smile Аз съм ходила само във Връбница и ми се видя уредено  Laughing

Всъщност да се спреш на даден квартал при търсенето не е никак малко.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 18:29 от nimfi4ka

# 118
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b146070543624770 … k=28jnjv&f1=1
Toзи? Във вашия квартал е. За тотален ремонт, но поне е по ново ЕПК.

Или този:
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b145344981111778 … k=28jnjv&f1=1

# 119
  • In the shadows of my mind
Полигона най-елементарно казано е района около The mall на Цариградско Simple Smile По принцип е доста приятен район, но доколкото разбирам си харесваш районите на Надежда и в това няма нищо лошо. При положение, че цените са доста надути в по-"лъскавите" квартали (Лозенец, Хладилника, южните като цяло, Младостите), спокойно може да се оглеждащ само в твоите предпочитани и за този бюджет да намериш. Пиши как се развива търсенето ти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт