Да теглим ли жилищен кредит?Тема 2

• 71 047
  • 599
  •   1
Отговори
# 120
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b146070543624770 … k=28jnjv&f1=1
Toзи? Във вашия квартал е. За тотален ремонт, но поне е по ново ЕПК.

гледахме го, но аз категорично отказах  Simple Smile всички сме ги ледали, лошото е, че има 2-3 стр само апартаменти
Не знам...ние много харесахме този в Надежда 2, който сега ще отидем да гледаме, отделно се свързахме с позната, чиято съседка продава също двустаен в нейният блок, семейството са военни и апартамента бил хубав, и там ще питам, с познати също е вариант
Ако този ни хареса на огледа, мисля, че ще го вземем, но все още не смея да се надявам много, че все ми се струва, че може да има нещо не като хората и без да сме видели няма смисъл от много приказки  Simple Smile

# 121
  • България-Швейцария
Не си споменала колко време ви отнема пътят до работа в момента, но може да разширите търсенето и по критерий поне на единия от вас да му е близо. Не подценявайте този момент, особено важно е когато бъдещото ви дете тръгне на ясла/ градина/ училище.

Иначе съм в лек шок, хора, хем може да се каже, че любимият е в бранша.
На някои от сериозните строителни инвеститори в момента имотите започват да се изкупуват още на етап проектиране Rolling Eyes, преди малко преслушах 1-2 сайта.

# 122
Лъки, този вторият също го гледахме, много е добре, много ни хареса, обаче ме притеснява 15-я етаж, трудно ще свикна, макар, че и сега сме на високетаж-11.Този е доста голям на квадрати и много си заслужава, новичко е, и е добре.
Сега пътя дометро ми е малко повече от 5 минути, да кажем около 8-10, отделно, пътувам половин час до работа Simple Smile

# 123
Тоя, първият дето е показала Лъки е много добър. Колкото и да е ремонта, трудно ще стигне младостките висини. Пък и ЕПК.

# 124
# 125
Лъки, този вторият също го гледахме, много е добре, много ни хареса, обаче ме притеснява 15-я етаж, трудно ще свикна, макар, че и сега сме на високетаж-11.Този е доста голям на квадрати и много си заслужава, новичко е, и е добре.

Идеални имоти няма. Винаги ще има нещо което може да е по добре.
Разрових се сега, има варианти за вас и под 45, за да останат пари за ремонт.
Има и един нов проект, тухличка.
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b146357778972157 … k=28jnjv&f1=1

# 126
новият проект го гледахме, води се 62 кв и като се махне застроена площ остават макс 50  Simple Smile
така, е Лъки, все с нещо ще трябва да се направи компромис, но този е доста добър, пък макар и на 15-я етаж

# 127
Разбирам ви.

Не знам защо линковете не работят.

Това е къщата за 28 000 евро в Надежда:
Къща, град София, Надежда 1

Скрит текст:

Цена: 28 000 EUR
700 EUR / кв.м
 EUR     USD     Лева   
Квадратура:   40 m2
Етаж:   1-ви
Телефон:   ДА

Особености:   Тухла, Обзаведен, Саниран
Допълнителна информация:
Страхотно предложение! Чудесна къща с топ локация! След основен ремонт, изцяло реновирана! Нови покрив, дограма, подова настилка и интерьорни врати! Не е живяно в нея! Нова ВиК и Електроинсталация! До метростанция! Дворът е перфектен! ИД 55980 За директни клиенти! За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звънете на посочените телефони или изпратете лично съобщение от сайта

# 128
  • София
Ех, хванахте се за младоските цени  Grinning При оня ап-т, който пуснах, хората си бяха включили в цената тотален ремонт примерно за около 20000 Е, с мебели, уреди т.н.
Аз понеже разглеждам усилено и предпочитам да е за ремонт, за да си го направя по мой вкус. Та последно попаднах на оферта 65 кв.м. за 51000 Е. Не казвам, че пак е малко, но истината е, че квартала не е лош, транспорта е уреден, у-ще и детска градина са ми на 2-5 минути, метрото и то на 5 мин. Детските площадки са нови навсякъде около нас, парка ми е на 6-7 минути, какво повече мога да искам Simple Smile

# 129
  • България-Швейцария
В случая с 15-тия етаж единственото важно е да има непрекъсната и добра поддръжка на асансьора, съответно на входа.
Също така, както някой посъветва (не знам дали тук или в някоя от другите теми за покупка/ наем) - ако е с ТЕЦ да се провери какъв % от живеещите в сградата ползват, колкото е по-малък, толкова по-високи са сметките на останалите, а има вероятност и някой от отказалите се да краде. Има ли разбирателство в етажната собственост относно ремонти, плащания на консумативи, евентуално саниране и т.н. Обикновено това са проблемните точки в такива 'вертикални села'.

# 130
Контеса уби коня с лопатата. Къща, но е само 40 м2. Rolling Eyes

# 131
Контеса уби коня с лопатата. Къща, но е само 40 м2. Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing
Да не говорим, че момичето 10000 пъти каза, че не иска къща. Peace

# 132
новият проект го гледахме, води се 62 кв и като се махне застроена площ остават макс 50  Simple Smile
така, е Лъки, все с нещо ще трябва да се направи компромис, но този е доста добър, пък макар и на 15-я етаж
Този е 36 000е двустаен, няма ли 3 стайни? Колко повече струват?
Не ти ли харесва поне, че чисто ново.

# 133
Може ли да я видим?

# 134
Къщата с размер на боксониера, и аз чакам. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт