Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 093
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Фели, води ги по-често, моите също много обичат водата, но първоначално от морето се уплашиха, аз също ги вкарвах така като теб, с Велинград стана подобно нещо тази година, единия всъщност веднага като жабка даже правеше правилните движения при плуване, другия след малко като се отпусна и той нямаше излизане, то не беше дрънкане във водата, то не беше кеф Simple Smile ние също мислим утре да отскочим за кратко да навестим морето Simple Smile да видим, днес с тази храна ми се разката фамилията, от едни готови супи от сигурно място какво ли не стана, то не беше разстройство при единия, то не бяха газове при двамата, баси и зора, да не говоря колко се борих да ги тъпча Rolling Eyes тия от Вълшебника ми иде не знам кво да ги направя #Cussing out
ех, че много нови попълнения, много свежо стана, само да не ви объркам докато ви науча Simple Smile Laughing
Кити, бял шум казват на този от сешоарте, пералните и тем подобни, обикновено се действа със сешоар, уж успокоява бебетата, аз си спомням само, че изгорих 2-3 сешоара от постоянно пускане, да не говорим по това време каква жега ставаше в стаята от тях, че и моите са родени в края на май.

# 631
  • София
В youtube има сешоари и подобни, аз тях ползвах.
Лошото е че действат до време, после други варианти.
Ние бяхме на хотел с басейн, момчето подгизна, ама само се мокри, нещо го е страх да влезе целия, топи крака, ръце и толкова.

# 632
Къде бяхте?

# 633
  • София
Хотел перфект, село ямна.

# 634
В youtube има сешоари и подобни, аз тях ползвах.

В момента опитвам и това.  Mr. Green

# 635
  • София
Търпение най-вече трябва  Mr. Green

# 636
Ако заспи юнака до 15 мин, ви пращам линка.  Mr. Green

ПП (след 15 мин): Ама той наистина заспа.... Crazy

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 23:00 от KittyCatty

# 637
  • Пловдив
и на мен като никога ми се ходи на някакво село, ама баш балкан, искам да ги пусна да тичат децата, искам релакс, даже на море тази година сякаш не ми се ходи толкова, това не е било Rolling Eyes

# 638
  • Варна
С тези колики ме върнахте в най-ужасния период от раждането на момчето. Истински сешоари ли не пусках, с шумове от youtube ли не пробвах, лампичка на Fisher Price с океански шум ли не взех, играчка на Sterntaler против колики ли не слагах, де що бях чула за илачи, всичко му бях дала. Ревеше, та се късаше. Съседите как ни издържаха, не знам.

На старите пушки във форума бая им понадух главите с моя ревльо. На новите ще кажа - стискайте зъби и не отказвайте помощ, пък била тя и от свекървата Simple Smile

Младежът всеки ден е на плажа, но му дай да обикаля и да цапа във водата от душовете /сиреч в най-голямата мизерия/, а не в морето. За 5 мин. не се спира да си поиграе с неговата кофичка и лопатка. Хич не се заиграва. Дай му да клюкари - къде какво става, кой какво яде и да ревне за това, да придърпа някоя чужда лопатка...Пък майка му не е клюкарка Simple Smile

# 639
  • София
При нас младежа от снощи много плаче, нито гушкане , нито биберони абе нищо не признава реве като обезумял, свива крачета, целия почервенява, пръцка и рев до дупка.

# 640
При нас младежа от снощи много плаче, нито гушкане , нито биберони абе нищо не признава реве като обезумял, свива крачета, целия почервенява, пръцка и рев до дупка.

И ние сме така. Чудя се дали при момченцата са по-силни коликите по принцип. Явно трябва да изчакаме търпеливо този момент да отмине.  Thinking

# 641
За бебетата с колики- потърсете  физиотерапевт, който прави Боуен терапия. При Бобчо беше много ефективно, след второто ходене забравих що са колики. За София мога да препоръчам в района на Гоце Делчев. Peace

# 642
  • UK
Добре дошла на новата мама  bouquet и аз май, може да ви бъркам, докато вляза в час Wink
Простете ми моля, 'старост- нерадост'  Joy
Гуги, тази седмица дават облаци, гръмотевици и дъжд по морето  Peace
Бамба, това на коя планина е?
ФЕли, звучи супер. Този уикенд, ако времето позволява и ние, ще сефтосаме плажа Wink)

# 643
Сигме, да първо им е  Mr. Green

За коликите мога да кажа, че е до организъм. Големия само се зачервяваше, напъваше и пръцкаше, малкия обаче му удряше 40 минутен съдиращ рев. Само сешоара помагаше ooooh!

# 644
  • Пловдив
и у нас единия се гърчеше горкия жестоко, късаше ми се сърцето като го гледах, другия нон стоп се дереше без други видими признаци Rolling Eyes
Кокона, квото-такова, ще си направим разходка Wink

Общи условия

Активация на акаунт