Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 826
  • 691
  •   1
Отговори
# 150
Ами аз затова гледам да не се панирам предварително, чак като проверя нещата и не намеря логично обяснение, почвам малко да се притеснявам.
А тоя филм ако е ужаси, не съм го гледала сигурно. Не гледам вече такива филми.
Психо трилър май се водеше. Насочен е към скептиците с цел да ги намалява  Laughing
В повечето случаи има логично обяснение, просто не е задължително да го намерим и почва филма.
Струва ми се, че ти трябва някакъв релакс на теб. Йога ли, Кариби ли.. не знам къде ти е слабата точка, за отпускане.  Flutter

За Кариби и аз съм навита  Joy

# 151
За Кариби не знам, ама виж Канари по-може.  Laughing

Точката ми на разсейване сте вие. Затова и съм тук.  Simple Smile Искам в главата ми само бебоци да има и в по-голямата част от времето е така.  Simple Smile

Да сменя малко темата. Днес моето мишле не спира да рита. Не знам на какво се дължи. Днес хапнах малко повече сладко, може и от това да е.  newsm78

# 152

Точката ми на разсейване сте вие. Затова и съм тук.  Simple Smile Искам в главата ми само бебоци да има и в по-голямата част от времето е така.  Simple Smile

Да сменя малко темата. Днес моето мишле не спира да рита. Не знам на какво се дължи. Днес хапнах малко повече сладко, може и от това да е.  newsm78

Аз още не го усещам. На 27ми май ме "ритна", защото го "закачах", но не знам след като го усетиш първия път, и какво всеки ден ли го усещаш вече  newsm78 newsm78 newsm78

# 153
Привет, момичета, моя нет на тела отваря само бгмамма  Laughing Тааа реших да пиша тук вместо във фейса  Laughing Иии имам чуденка - как сте с високите токчета, всичките ми любини обувки и сандали са на по 8-10 см.... И днес като бях със сандалите ми се чувствах виновна цял ден  Cry Да не направя нещо на бебе с тия токчета... Вие какво мислите?

# 154
Привет, момичета, моя нет на тела отваря само бгмамма  Laughing Тааа реших да пиша тук вместо във фейса  Laughing Иии имам чуденка - как сте с високите токчета, всичките ми любини обувки и сандали са на по 8-10 см.... И днес като бях със сандалите ми се чувствах виновна цял ден  Cry Да не направя нещо на бебе с тия токчета... Вие какво мислите?
Мисля, че може да му направиш нещо само ако паднеш Grinning

# 155
Чак страх ме хваща като ви чета !!!  ooooh!
Вярвам че не сме сами и че смъртта не е края ,но нямам логично обяснение на нещата ! Страшна съм бъзла и се надявам да не ми се случват такива странни неща !

# 156
Привет, момичета, моя нет на тела отваря само бгмамма  Laughing Тааа реших да пиша тук вместо във фейса  Laughing Иии имам чуденка - как сте с високите токчета, всичките ми любини обувки и сандали са на по 8-10 см.... И днес като бях със сандалите ми се чувствах виновна цял ден  Cry Да не направя нещо на бебе с тия токчета... Вие какво мислите?

На бебчо му е все тая на какъв ток си, вреда за него няма ( освен, както Ред е споменала, ако не паднеш, не се удариш и такива работи, но да не дава Господ), но на теб си вредиш, кръвообращението се забавя, затруднява се оросяването на крайниците и се повишава риска от крампи, свода може да падне, да получиш разширени вени, набити пети, а на по-късен етап, когато порасне коремчето и се измести центъра на тежестта може да те наболява кръста и гръбнакът. Ходи си максимално удобно и тук таме се разхубавявай с такива 8-10 см красоти.

# 157

Аз още не го усещам. На 27ми май ме "ритна", защото го "закачах", но не знам след като го усетиш първия път, и какво всеки ден ли го усещаш вече  newsm78 newsm78 newsm78
В началото не се усеща ежедневно. С растежа става все по-често и по силно

# 158
Мен ме зарадваха, че съм с предна плацента и сигурно по-късно ще го усетя. Някоя вече раждала мама, която е била с предна плацента, може ли да сподели кога го е усетила?

# 159
  • София
Аз го усещам от 15та седмица.. първо се обръщаше вечер като легна,а в края на 16та започна и да ме ритка.. Отидох на преглед в началото на 16 гестационна седмица и като и казах че го усещам да се върти, а ми е първа бременност ми каза че било рано и не ми повярва много.. в края на прегледа ми каза.. сега разбрах защо го усещаш имаш много нервно бебе  Grinning Така че всичко е до бебо и е индивидуално. Лека бременност на всички бъдещи мами  preggo

# 160
Lara моята баба винаги ми е казвала, да не се страхувам от мъртвите, а от живите и вярвай ми, много е права е жената. Гарантирам ти, че каквато и сила да има около теб не може да те нарани, ако ти сама не се "разцентроваш" покрай нея  Hug

На въпроса с токчетата, аз ежедневно съм на 15см ток и за сега се чувствам добре, разбира се кръста ме наболява, но той и преди това си ме болеше, защото това са вредно високи и неудобни обувки, но всеки си има порок.

Бебето го усещам от 15г.с. седмица почти, въпреки, че ми е първа бременност. Вчера на 4Д през цялото време се мяташе като пощръкляла и пак си я усещах, показвам на доктора къде е и той ми отговаря, да точно тук е.

# 161
Кога е добре да се иде на 4Д? Аз съм 15 + 4,а никой нищо не ми е споменавал на тоя етап.  newsm78

# 162
Кога е добре да се иде на 4Д? Аз съм 15 + 4,а никой нищо не ми е споменавал на тоя етап.  newsm78

Ако е част от феталната морфология има три етапа, в които се прави:

между 11 и 14 г.с.
между 18 и 23 г.с.
между 28 и 32 г.с.

Принципно, много доктори пропускат първата и правят втора и после късна ФМ. Аз отидох и си платих само за 4Д 60лв, ащото исках да видя бебето преди да замина на море  Hug

# 163
Значи ще направя 4Д в 18та + 2/3 дни.
Мерси за инфото.

# 164
Леле момичета изчезнах за седмица а вече има и нова тема .. Едвам ви изчетох хаха
Аз се включвам и тук да се похваля , че чакаме второ момче!
Много съм доволна от прегледа във Фемина.Нещата които ми обясниха , през първата бременност не бях и чувала за тях (сега сякаш ми е за първи път хаха) Вече имам и термин 22,11
Тайничко се надявах на момиче но гащите са сини.Първата и втората ми бременност нямат нищо общо и се бях настроила за момиче , да ви кажа бабините девитини нямат и капка истина за втори път се убеждавам.
Горката докторка се уплаши като ми видя старите стрии които още не са избелели ..
За капак гадните гъбички се върнаха с пълна сила , цялата съм зачервена подута и едвам си намирам място а трябва да стоя още две седмици така  Sad Sad
Започна голямото местене и събиране на багаж , гледам да не се натоварвам много но той и малкия не ме оставя.Имам две седмици да се спрява а после ни чака и по-тежкото като ремонт , нареждане , чистене и т.н.
На мм му е влезнала мухата да се хващаме с бизнес а аз искам и да се развия като фотограф и в България . Честно да ви кажа не знам от къде ще намеря сили за всичко.
Имам идея като се установим живот и здраве да организираме една сбирка на мамите от София хем да се видим , хем да ви нащракам бременните коремчета.Като му дойде времето ще пиша пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт