Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 826
  • 691
  •   1
Отговори
# 165
Мен ме зарадваха, че съм с предна плацента и сигурно по-късно ще го усетя. Някоя вече раждала мама, която е била с предна плацента, може ли да сподели кога го е усетила?
Края на 19 г.с усетих отчетливо бебето, не пеперуди, а потупване/ръчкане. Преди това само пеперуди и някакви други гадинки ми се мотака в корема.

# 166
И аз да се отчета, направиха ми днес амниоцентеза и сега лежа и скучая. Приеха ме вчера и имах цяло денонощие да ми влезнат в главата всякакви черни мисли. Мисля,че всичко е наред но все пак ми стискайте палци.

# 167
И аз да се отчета, направиха ми днес амниоцентеза и сега лежа и скучая. Приеха ме вчера и имах цяло денонощие да ми влезнат в главата всякакви черни мисли. Мисля,че всичко е наред но все пак ми стискайте палци.

Стискам палци всичко да е наред! Дано скоро те зарадват с добри новини!

# 168
babahil , стискаме палци!  Hug Чакаме после да се похвалиш, че бебко е добре Heart Eyes
AMAEBG, засега и пеперуди неусещам, а ей го на- вече почти в 16г.с. Ще си чакам търпеливо Whistling

# 169
Мацита за разширени вени повдигана ли е темата? Ако сте ме извинете!
Мажете ли краката си с нещо за облекчаване на вените, което ви помага? Сигурно и за тези мазила трябва да се консултирам с доки?
Моята баба има варикозни разширени вени с тромбове и са доста зле. Мой познат съдов хирург ми каза, че разширените вени се наследява от баба на внучка. Аз имам от 17 годишна...

# 170
Леле момичета изчезнах за седмица а вече има и нова тема .. Едвам ви изчетох хаха
Аз се включвам и тук да се похваля , че чакаме второ момче!
Много съм доволна от прегледа във Фемина.Нещата които ми обясниха , през първата бременност не бях и чувала за тях (сега сякаш ми е за първи път хаха) Вече имам и термин 22,11
Тайничко се надявах на момиче но гащите са сини.Първата и втората ми бременност нямат нищо общо и се бях настроила за момиче , да ви кажа бабините девитини нямат и капка истина за втори път се убеждавам.
Горката докторка се уплаши като ми видя старите стрии които още не са избелели ..
За капак гадните гъбички се върнаха с пълна сила , цялата съм зачервена подута и едвам си намирам място а трябва да стоя още две седмици така  Sad Sad
Започна голямото местене и събиране на багаж , гледам да не се натоварвам много но той и малкия не ме оставя.Имам две седмици да се спрява а после ни чака и по-тежкото като ремонт , нареждане , чистене и т.н.
На мм му е влезнала мухата да се хващаме с бизнес а аз искам и да се развия като фотограф и в България . Честно да ви кажа не знам от къде ще намеря сили за всичко.
Имам идея като се установим живот и здраве да организираме една сбирка на мамите от София хем да се видим , хем да ви нащракам бременните коремчета.Като му дойде времето ще пиша пак  Hug

О колежка " снимкачка" .
Преди години снимах малко момченце което ми каза" като порасна голямА ще стана снимкачка като теб" Simple Smile

# 171
babahil стискам силно палци, всичко да е наред!

Аз днес се доразболях. Преди две седмици цяла седмица ме мъчи главоболие, а последната хрема, днес чак ми сълзят очите. Вече се виждам в чудо!  #2gunfire  #Cussing out  Толкова дълго не съм боледувала никога, като изключа когато съм била съвсем малка. И времето е едно смотано, нe можеш да разбереш топло ли е, студено ли е.  #Cussing out
За утре викам на ММ да излезем заради детето, а то тук 1 юни въобще не го празнуват и ще е пълна скука навсякъде.   smile3507

# 172
Мен ме хвана скуката и реших да опитам с едни семена, които си купих миналата година. Дано покълнат за да изглеждат ето така "

smile3502

# 173
Дано успееш, за месоядното знам,че е много капризни.

# 174
Ако станат ще ви кажа от къде съм ги купила  newsm10

# 175
  • Варна
Здравейте момичета, аз бях бременна миналата година и родих момченце. Предварително се извинявам на модератора, ако реши че нещо спамя, нека да изтрие мнението ми. Реших, че мога да бъда полезна на някоя бременна жена от Варна. Имам нови нощници с копчета отпред за кърмене (за болницата и след това) - обличала съм ги 5 дни, само докато бях там. Имам и панталон за бременни, и дънки за бременни (размер М или 38-40), както и много неща за кърмене които са ми останали например кръгчета подложки, да не ти изтича кърмата, силиконови зърна, шишета за бебето, и какво ли още не. Панталоните и нощниците ги продавам по 10лв, всички други неща ги подарявам. Ако някой се интересува моля да ми пише на лични, не ми се изхвърлят нещата. Мога да пратя и снимки...
 Hug

# 176
Отговарям на мамите те си знаят кои са. При мен показатели за амниоцентеза нямаше, но аз не съм правила БХС. Направих я защото страхът от мъката която бих причинила на мен и моето семейство ако имам детенце с увреждания беше по-голям от страхът от 1% вероятност за аборт. Имаше лекари които ме подкрепиха и такива които ме укориха. Процедурата направих в МД без избор на екип, падна ми се доктор Велева. За тези които искат избор знам,че доц.Димитрова била най-добрата. Аз съвет не мога да дам. Всяка майка сама си преценява какво може да носи на плещите си(дали да рискува да гледа детенце с увреждания или да рискува да загуби бебче при инвазивна процедура),. Успех на всички.

# 177
Да се отчета и тук в групата в Фейсбук  го направих Simple Smile бях на ФМ нашето бебоче е добре и е момиченце Simple Smile Lara като имаш  възможност може да ми сложиш  розовия щъркел  bouquet да оздравяваш днес как си по добре ли си ?

# 178
Да се отчета и тук в групата в Фейсбук  го направих Simple Smile бях на ФМ нашето бебоче е добре и е момиченце Simple Smile Lara като имаш  възможност може да ми сложиш  розовия щъркел  bouquet да оздравяваш днес как си по добре ли си ?

Честити розови гащи! Все хубави новини да се чуват!  Hug

Днес съм точно като вчера. Може и да не мине скоро. Мм беше така цели 2 седмици. Днес се разбрахме де излезем като се прибере, нали е празник. Въобще не ми се ходи никъде, но както и да е.
Говорих с майка ми. Пак ми каза, че е сънувала, че имам момченце.  Heart Eyes Беличко като дъщеря ми с крЪгло лице и светло кестенява коса. Така хубаво ми стана. Тя по принцип има доста пророчески сънища и беше много хубаво да чуя всичко това. На пръв поглед е било здраво, а с дъщеря ми беше сънувала, че нещо не е наред и позна (но не ми го каза докато аз не й казах, че е болна).

За амниото, всеки трябва да го направи така както го чувства. Аз в началото исках, но и мислех, че с амниото ще разбера дали имам здраво детете. Но после разбрах, че тя не е гаранция, че детето ще бъде здраво. Има много неща които за съжаление нито на ФМ, нито на амнио се виждат. Надявам се, че всичко ще е наред.  Hug

За ритничетата исках да пиша и за малко да забравя, добре, че малчо се разрита.  Laughing Преди дни беше много активен, на следващия ден почти не риташе, а може и да е бил изморен от предния ден.  Laughing  На периоди е. Все повече ще ритат когато сме в покой и по-малко когато сме в движение (това е заради вибрациите, които се получават в амниoтичната течност при движението ни, били като масаж за тях). Предната бременност ако исках да се раздвижи, лягах по гръб, само че в малко по-напреднала бременност.  Simple Smile

# 179
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, страшно глупава съм  ooooh! напънах се да затворя един дървен прозорец, че ставаше течение и секунди след това усетих нещо като твърда топка в корема ми, мисля че беше контракция, досега не съм усещала такова нещо. Пих 2 но-шпа и от одеве лежа, мисля че ми поотмина малко. Направо не знам кой ме накара да се напъвам...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт