Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 480
  • по пътя
Лара, много неприятно, дано скоро се оправят нещата при теб.Енджой, стискам палци.
Планираме да отидем на море в края на август сигурно, уж не съм се къпала в басейни, в море, а пкъ урината пак пълна с бактерии Confused, явно ми пада имунитета по време на бременност.На мен края на ноември ми се вижда мнооооого далеч, не знам вие как сте. Търся си бански удобне за бременни, не искам цял, а половинките са кът, ще отскоча до мола да видим дали ще харесам нещо.

# 481
Лара, да оздравяваш бързо и окончателно и никакви болести вече.

# 482
Привет 😀
Лара бързо да се оправяш, стискам палци да не е анемия и повече никакви болести 😘
И аз се възхищавам на Enjoy,  аз самата се побъркам че съм вкъщи, а 2 бременности на легло ??? -герой и много ти се радвам на оптимизма 😍
И ние планираме да ходим в Обзор  от 23-ти Юли. Дано всичко да е ок, че с нашия късмет винаги в последния ден преди да тръгнем  става нещо  Sick    Lunno momi4e намери ли си бански? Много  ми е странно това с банските за бременни,хем е само за едно лято, хем 50-100 лв. Нелогично ми е  #2gunfire
Аз започнах да си намирам работа, че много взех да се отпускам. Рали няма да ходи на градина, тук в Дряново правят сборни групи лятото, та не иска другите госпожи и сега сме две момичета вкъщи. Освен това една секция ми боде очите и ще се опитам полека лека да я облепя с фолио.
Пожелавам Ви прекрасно седмица изпълнена само с хубави емоции и мнооого усмивки  Simple Smile

# 483
  • по пътя
намерих едни сравнително евтин и става за ползване и след това, защото е половинки, а горната част е тип потниче, но-широко на корема.Ще видим дали ще го нося догодина Simple Smile

# 484
  • Някъде в Матрицата
Днес ми е хубав ден! Бях на ФМ и всичко с бебето е наред. Поне на този етап, няма от какво да се притеснявам. Полът е:
Цитат
100% момиче
така че моля Lara8 да ми добави един розов щъркел.  Party Party Дамата е с идеални мерки за "възрастта" си и по формула тежи 422 грама.
Слава богу, светът се отърва от тройно свекървище. Сега ще съм повече свекърва и малко тъща.  Joy Joy Joy Таткото е супер щастлив. Ще го видим след години, колко ще е щастлив, когато момченцата започнат да дърпат плитките на дъщеря му.  hahaha Понеже, когато близнаците бяха малки и той им обясняваше, че ако харесат някое момиченце, трябвало да я дръпнат за плитката.  Joy Joy

# 485
Здравейте мами Simple Smile Да се включа и аз - термина е на 27 Ноември.
Съвсем скоро почнах да го усещам, а на последния видеозон се беше засрамило и не искаше да покаже пола.
За имена съм мислила и измислих лесно женско, но мъжко не мога - не мога Grinning
Искам да е нещо старо и българско..величествено, но пък и рядко, а не като нашумелите Крум, Аспарух и тн Simple Smile
Ако някоя има идеи да пуска насам...знам си че нещо ми убягва все още Grinning

# 486
  • Казанлък
Днес ми е хубав ден! Бях на ФМ и всичко с бебето е наред. Поне на този етап, няма от какво да се притеснявам. Полът е:
Цитат
100% момиче
така че моля Lara8 да ми добави един розов щъркел.  Party Party Дамата е с идеални мерки за "възрастта" си и по формула тежи 422 грама.
Слава богу, светът се отърва от тройно свекървище. Сега ще съм повече свекърва и малко тъща.  Joy Joy Joy Таткото е супер щастлив. Ще го видим след години, колко ще е щастлив, когато момченцата започнат да дърпат плитките на дъщеря му.  hahaha Понеже, когато близнаците бяха малки и той им обясняваше, че ако харесат някое момиченце, трябвало да я дръпнат за плитката.  Joy Joy

Честито!!!!!!!!!!!!!

# 487
  • Горна Оряховица
Ларче оправяй се бързо и стига с тая кашлица. Когато имаш време закичи ме и мен с един розов щъркел  Laughing
NEX Добре дошла  bouquet

# 488
Цитат
100% момиче
Честитооооо, много е хубаво да си имаш момиченце  Simple Smile Не, че момченце не е де, но по момичешки си е...  Grinning
Нашия таткоо заради тези плитки иска момче сега, голям зор вижда горкия сутрин с прическите  😉
След обяд съм на преглед, може и не мен да ми потвърдят на 100 %

# 489
Момичета, скоро не съм писала във форума.
Извинявам се, ако някой ми е писал на лични да го добавя във ФБ, а още не съм.
На всички отговорих днес.
Пратете ми, моля,линкове към профила си, че с тия е-мейли не винаги можеш да откриеш човека и да му пратиш покана.
Пожелавам усмихнат ден на всички!

# 490
  • Някъде в Матрицата
Turanga Leela, аз те отмених за две дами-мами.  Sunglasses Надявам се, че нямаш нищо против.  Hug

# 491
Turanga Leela, аз те отмених за две дами-мами.  Sunglasses Надявам се, че нямаш нищо против.  Hug
Много добре си направила! Аз от месец не съм влизала.

# 492
Здравейте,
Ще имаме момичееее. Потвърдено със сигурност вече 😀
Лара когато се оправиш може и нас да добавиш, термина ми е 23.11.16г. трето бебе .

# 493
Днес бях и аз на ФМ, вече потвърдено ще си имаме момче  Laughing ходих при доц. Томова и съм изключително доволна и определено я препоръчвам  Peace

# 494
Здравейте мамчета  Hug
Аз съм с термин 13 ноември, ще се радвам ако ме добавите и във фейсбук защото там съм по активна
desislava.kazalieva@abv.bg
Пожелавам  едно леко бременеене на всички ни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт