Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 826
  • 691
  •   1
Отговори
# 60
Страхотна тема. Поздравления!
Напоследък нямах много време да се включвам, но успявах да ви изчета.
И аз не се виждам в термините- моят е на 20 ноември, трета бременност,32 години съм от Пловдив също.  Засега всичко е наред, изключвайки малкото ръждиво зацапване от няколко дни насам. Все още не знаем пола, но с ММ решихме, че по- важното е да е живо и здраво, а не какво ще е. Все пак си имаме и момиченце и момченце. Те- децата искат да знаят предварително, но не са изразили претенции, какво да бъде- и по добре!
Страхотна тема, още веднъж!

# 61
Здравейте и добре дошли на новите момичета, лека и безпроблемна до термин!
Някой беше попитал за многократните пелени, ползвах ги с каката и съм доволна Simple Smile

# 62
  • Sofia, Bulgaria
Дафнита, не е ли голяма хамалогия това с многократните пелени - почистваш ги, после ги переш (в пералня може ли или само на ръка), гладиш вероятно? И на мен ми е интересно.

# 63
Здравейте
Отнеми доста време да прочета всички теми дотук и накрая реших да се включа
От София съм на 40години (не се стряскайте повече от мен Wink) и очаквам момче на 23.11.2016
до сега бях пациент на клиника Малинов, а сега е крайно време да намеря проследяващ ме лекар
Здравно осигурена съм и моля, да споделите при кой лекар работещ по здравна каса следите бременността си?
Пожелдвам на всички спокойна бремонност.

# 64
Здравейте
Отнеми доста време да прочета всички теми дотук и накрая реших да се включа
От София съм на 40години (не се стряскайте повече от мен Wink) и очаквам момче на 23.11.2016
до сега бях пациент на клиника Малинов, а сега е крайно време да намеря проследяващ ме лекар
Здравно осигурена съм и моля, да споделите при кой лекар работещ по здравна каса следите бременността си?
Пожелдвам на всички спокойна бремонност.

Здравей и добре дошла Simple Smile следя се по каса в Майчин дом в София при д-р Бранимир Петров. Иии не го препоръчвам. Върши ми работа, но е далеч от представата ми за следящ лекар.... Твърде отегчен и апатичен ми е... Като добавим и 1-часовото(минимум) закъснения въпреки записаните часове.... #2gunfire Но пък и не ми се занимава да търся нов и си кротувам Simple Smile засега нямам кой знае какви оплаквания, та може и затова да не търся друг лекар  Mr. Green
Та така Simple Smile ако можеш при познат или познат на твой познат Simple Smile дано съм помогнала  Peace

П.с. Аз съм на 27 г. И на 26 чакам моето чудо Simple Smile въпреки, че ми казаха девойка, аз си го усещам като юнак Simple Smile успех

# 65
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, мами!  Hug На пук на лошият сън, който имах тази нощ, днес ми е щастлив ден. Пристигна ми сватбената рокля (не ми е много по мярка, но ще я оправим) и реших да направя няколко покупки за бебчо. Още не знаем пола и взех всичко в бяло. Една мама беше писала, за първите покупки за бебето и аз реших да ги "спазя" за себе си.
Шапчица - за да се роди с главата напред, чорапки - да е здраво и сапунче - да се роди леко. Взех и едно боди да станат комплект. Много им се радвам и си ги гледам от одеве.  Heart Eyes

# 66
Привет, мами!  Hug На пук на лошият сън, който имах тази нощ, днес ми е щастлив ден. Пристигна ми сватбената рокля (не ми е много по мярка, но ще я оправим) и реших да направя няколко покупки за бебчо. Още не знаем пола и взех всичко в бяло. Една мама беше писала, за първите покупки за бебето и аз реших да ги "спазя" за себе си.
Шапчица - за да се роди с главата напред, чорапки - да е здраво и сапунче - да се роди леко. Взех и едно боди да станат комплект. Много им се радвам и си ги гледам от одеве.  Heart Eyes
Наси, честити ти придобивки! bouquet Ще оправите роклята, и аз взех шаферската си рокля доста по-голяма, защото имаше месец до сватбата и не знам колко ще кача до тогава. Ще преправям в последния момент.
И мен ме гонят някакви кошмари, но май доста майчета се оплакват. Обяснявам си го, че сме превъзбудени и все се притесняваме .

# 67
Дафнита, не е ли голяма хамалогия това с многократните пелени - почистваш ги, после ги переш (в пералня може ли или само на ръка), гладиш вероятно? И на мен ми е интересно.
Манди, извини ме за закъснелия отговор, но чак сега сядам на лаптопа.
Хубавото е, че определено е много по-евтино с тях и бебчо не се подсича.
Лошото е, че се пере през ден, а понякога и всеки / само пелените /, което означава и много бройки, за да имаш за смяна, докато праните съхнат. Моите бяха тип джоб и е хамалогия ваденето и поставянето на подложките, зимата съхнат по-бавно. Аз имах всякакви - бамбукови, памучни и микрофибърни. Многократните пелени не се гладят Simple Smile Моите са прани само и единствено в пералня на ниски градуси Simple Smile
Преди години обрахме точките с тези пелени, тъй като не бяха наложени на пазара, но сега си предпочитам обикновени памперси, за да нямам ангажимент с пелените. Разбира се, ако имам проблем с подсичане, отново бих заложила на тях.  

# 68
Здравейте момичета! Честита ни нова темчка! И аз се замислям по въпроса за многократните пелени, но ме притеснява съхненето. Има още доста време да претеглям плюсове и минуси 😃 За кърлежи и комари си купих Аутан спрей, като смятам да го пръскам по дрехите, а не на кожата. Ще докладвам дали действа, че ние с баткото и куч сме всеки ден в гората на разходка, а там е пълно с такива твари. Бочкото го пробвах миналата година и не ми помогна особено, гризаха   си ме доволно  Simple Smile

# 69
Мислех, че ползването на многократни пелени е отживелица от миналия век. Явно съм в грешка. Подскажете малко за плюсовете и минусите, както на тези пелени, така и на памперсите.

# 70
Казват се многократни пелени, но не са старите пелени от едно време. Пак си е като памперс, но от текстил... Simple Smile
http://www.peleni.bg/index.php?route=product/category&path=124_95

# 71
 ooooh! боса по асфалта .. вървя си.
За първи път чувам за тях. С какво са по-добри от памперсите?

# 72
Dafnita би ли споделила, колко броя памперса за многократна употреба са достатъчно 15-20?

GreenSoul щади бебешката кожа и няма химия, по-евтино било виж Dafnita е дала линк Simple Smile

# 73
ooooh! боса по асфалта .. вървя си.
За първи път чувам за тях. С какво са по-добри от памперсите?
Грийн, не си сама. Изобщо не знаех, че все още има многократни пелени. Една пелена е 30-40лв? Това на мен не ми се вижда много изгодно.

# 74
  • София
Човек да не скочи до Гърция и вие изписахте старата и напреднахте  с новата. Mr. Green
Аз си починах  чудесно, сдобих се с лек тен,  имаше страхотно слънце неделя, понеделник и вторник, и се пекох леко и спокойно. Бях притеснена доколко мога да си пека коремчето, защото се нагряваше  от слънцето.  Мамите,  които сте с второ или трето детенце как сте процедирали с печенето през бременността?

При мен има внезапно огладняване,  което е много смущаващо.  Не се чувствам въобще гладна и огладнявам само за миг и то нетърпимо - трябва да ям веднага или става страшно  Joy

Иначе и аз съм за по-малко лигавите  заглавия. Може, обаче да са хумористични, каквото  предложения имаше преди. Може да са и възхваляващи нашите красота и ум  Mr. Green Например: "Красиви ноемврийки 2016" трябва да се различаваме от другите мами през годината,  нали? А ние сме най-красивите и най-умните, то е ясно  Heart Eyes

Тези многократни пелени ми се струват голяма хамалогия. Четох за тях преди време. Повечето мами, които ги ползват са еко насочени и затова ги ползват. Не знам доколко предпазват от подсичане.  Преди като всички бебета са били с пелени за многократна употреба пак са се подсичали.

Общи условия

Активация на акаунт