Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 826
  • 691
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм се насочила към многократните пелени. Цената им варира от 7-8 до 45лв. избор има за всеки джоб. За момиченца определено са по-добре, не толкова заради подсичнето, по-скоро заради бактериите и изкуствените гелове в еднократните пелени, от кото не виждам как бих се отказала от нощен памперс. Лично аз ще комбинирам двата вида.

# 76
Здравейте, момичета Simple Smile миналият път много се бях замислила по въпроса с пелените, но след като проучих как стои въпросът с пране, съхнене, хигиена и миризма на бебето бързо бързо се отказах от многократните. Нито са по Еко, нито по- хигиенични.
Против комарите и аз се чудя както да предприема.
Сега зарекох, че ме няма на началната страница. 26.11.- втора бременност, на 30 години от София.  

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 17:10 от ethereala

# 77
Тук съм и аззз, малко нямам време да чета, подготовката за сватбата таче иии натам са ми ангажирани мислите, но не съм ви забравила

# 78
Добро утро, маймунки Simple Smile
Линка го пуснах само, за да покажа пелените, а не че точно тези са евтини. Има и по 5-6 лева бройката, които по нищо не отстъпват на тези от 45 лева. Плащаш фирма, фаренийка, десен Simple Smile
Моите бяха 22 броя с около 40-50 подложки Simple Smile През нощта също е била с многократна пелена, но с два броя подложки и на сутринта си се събужда суха Simple Smile
Не е чак такава хамалогия... но си е ангажимент де Simple Smile

# 79
Аз се отправя един въпрос. Консултациите вече са веднъж месечно. Посещавате ли допълнително АГ , за да видите бебо?

# 80
Аз се отправя един въпрос. Консултациите вече са веднъж месечно. Посещавате ли допълнително АГ , за да видите бебо?
Аз ходя веднъж месечно и само глупости си мисля.Според мен е малко,но явно е практика.Искам да ходя и на частно,но все си мисля,че щом съм добре да не дърпам дявола  Hug

# 81
Здравейте, мамчета! Приемате ли нови попълнения?
Това ми е първа бременност, в 15 г.с. съм, с 16 сантиметрово момиченце и термин на 18.11.
Следя ви от доста време, но чак след днешния преглед се престраших да се присъединя към вас, че в началото малко измъчено тръгнаха нещата.

# 82
  • София
Шошии  Hug добре дошла. Тук е много приятно и свежо настроението.

По отношение на дертовете за пелените.
От многократните няма да вземам. От известно време приучвам еко пелените за еднократна употреба. Преди време бях чела реклама за такива пелени и дамски превръзки. Тогава към превръзките се насочвах и ми беше важно да са много качествени и с чисти съставки. Тогава видях, че има и пелени за бебчета, без вреден гел, напълно естествени и биоразградими. Трябва да ги потърся, но за сега намерих ето тези, които също са екологични и без вредни съставки

http://kenguru.bg/wiona+%D0%91%D0%98%D0%9E+%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0 … 9SbIpWzYhePgNe7Id

# 83
Шошии  Grinning Добре дошла!   Hug
Радвам се да видя момичетата от едни други теми и тук в темите с тумбаци  Flutter Heart Eyes

# 84
и аз съм за по-малко лигавите  заглавия. Може, обаче да са хумористични, каквото  предложения имаше преди. Може да са и възхваляващи нашите красота и ум  Mr. Green Например: "Красиви ноемврийки 2016" трябва да се различаваме от другите мами през годината,  нали? А ние сме най-красивите и най-умните, то е ясно  Heart Eyes

Значи следващата тема, чакаме да има предложение за по-малко лигаво заглавие, да може ние "по-скучните" да гласуваме Wink

Шошии, добре дошла и леко бременеене!

# 85
Здравейте, момичета,

днес бях на първата ФМ и мина много добре. Устремили сме се към розовото щъркелче. Радвам се, защото и без това всички за това сме се настроили.  Grinning

Аз три месеца си изкарах без никакви симптоми и оплаквания и последните 4 дни зацапване.  Close Надявам се да мине, докато ми излязат резултатите от БХС, и да се присъединя спокойно към вас във фейсбук.

# 86
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичетата, които знаете пола, да ви питам. От моя приятелка с две деца знам, че когато на бременната й се яде повече сладко, значи носи момиче, ако й се яде солено и кисело - значи е момче.
Та при вас как беше? Аз съм от солено-ядящите  Laughing но не знам доколко е вярно, на приятелката ми е съвпаднало с двете деца. Ние не знаем пола още, а аз тайничко се надявам да е момиче.  Heart Eyes

# 87
Аз винаги и по всяко време обожавам да ям солено и най-вече кисело. С първата си бременност ядях само кисели краставички и зеле, пък си имам розови гащи.

# 88
Аз и с двете предишни бременности налитах и на сладко и на солено и кисело, е имам си една прекрасна госпожица и един прекрасен господин. Сега не съм забелязала да имам влечение към нещо определено, обаче  нещо се скарах с месото. 
А по темата с пелените- многократни или еднократни и с двамата ползвах еднократни, с госпожицата нямах проблеми с подсичане, но с малкия дупето беше ад за по 2-3 месеца през 4-5 месеца, нищо не помагаше даже махах всички дрехи и пелени от дупето и го оставях да диша, пращаха ми разни мазила от чужбина роднините, но и това не помагаше. Дупето му беше червено от пъпчици с бели ситни връхчета, това нещо минаваше когато му избиеха зъбките, които трябваше да избиват в този период, обикновено по 4- 6 наведнъж. Така че всичко си е до организъм.

# 89
Момичетата, които знаете пола, да ви питам. От моя приятелка с две деца знам, че когато на бременната й се яде повече сладко, значи носи момиче, ако й се яде солено и кисело - значи е момче.
Та при вас как беше? Аз съм от солено-ядящите  Laughing но не знам доколко е вярно, на приятелката ми е съвпаднало с двете деца. Ние не знаем пола още, а аз тайничко се надявам да е момиче.  Heart Eyes
И аз не съм сигурна за пола още и си ям от всичко.Само ми прави впечатление,че ям много повече плодове от преди-ама мноого  chef

Общи условия

Активация на акаунт