Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 826
  • 691
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами!  Hug

Аз тези дни нещо се изгубих, но е от спане да знаете.  Simple Smile Почвам да си създавам навик да спя през деня. За сега успявам, но като излезе малката във ваканция на 21 юни, сигурно няма да имам тази възможност , но поне няма да ставам толкова рано.

Чета , че за памперси си пишете. С малката още от самото начало ползвам на Памперс, само че тук се наричат Dodot. Не съм имала никакви проблеми. Голям разxод са, все още ползваме по време на нощното спане, а вече сме на 4г и половина.  ooooh!
За еднократните пелени ми се струва сложно.  Thinking  Освен това, ако започнете с такива има опaстност да изнежите дупето и после ако минете на обикновените, бебето да се подсича от химиите в тях. Това понякога се случва и със смяната на марките. В другата ми отчетна имаше доста случаи, затова е хубаво да се спрете само на една марка и нея да си използвате от самото начало. Разбира се, има и бебета с много чувствителна кожа, които не търпят обикновени пелени. Екологичните също са вариант, но както и с другите, ако започнете с такива трябва да внимавате ако минете на обикновени. Това са моите наблюдения, но не е задължително да важат за всички случаи.

За хапването,  с тази бременност не ям толкова сладко както с първата. Но и пола го очакваме различен.  Flutter

Добре дошли на новите мами! Лека бременност ви пожелавам!  bouquet

# 91
Момичетата, които знаете пола, да ви питам. От моя приятелка с две деца знам, че когато на бременната й се яде повече сладко, значи носи момиче, ако й се яде солено и кисело - значи е момче.
Та при вас как беше? Аз съм от солено-ядящите  Laughing но не знам доколко е вярно, на приятелката ми е съвпаднало с двете деца. Ние не знаем пола още, а аз тайничко се надявам да е момиче.  Heart Eyes
Е сега вече ще стиснем ръцете.
От самото начало имам такава непоносимост към сладко и такова силно влечение към кисело, че или ще е 100% момче или ще е 100% момиче и този тест за пол грам няма да познава.  Joy

# 92
Момичетата, които знаете пола, да ви питам. От моя приятелка с две деца знам, че когато на бременната й се яде повече сладко, значи носи момиче, ако й се яде солено и кисело - значи е момче.
Та при вас как беше? Аз съм от солено-ядящите  Laughing но не знам доколко е вярно, на приятелката ми е съвпаднало с двете деца. Ние не знаем пола още, а аз тайничко се надявам да е момиче.  Heart Eyes
Хапвам предимно солено и кисело, а в началните седмици ядях люто като не видяла Grinning Казаха ни, че ще е мъж  stork-boy
Лара, и аз си поспивам на обяд, мнооого ми е хубаво  Party Кога станахме 106 мами!Браво! Hug

# 93

Хапвам предимно солено и кисело, а в началните седмици ядях люто като не видяла Grinning Казаха ни, че ще е мъж  stork-boy
Лара, и аз си поспивам на обяд, мнооого ми е хубаво  Party Кога станахме 106 мами!Браво! Hug

И аз в началото хапвах много люто, но нали уж сега вече бебето усеща вкусовете и май е хубаво да се въздържам. Тази вечер ще готвя боб  Whistling и не знам как няма да се изкуша да хапна едно чушленце.  Whistling Хм, ще видим.  Crossing Arms  Simple Smile

# 94
  • София
Здравейте , надявам се да нямате против да съм 107 та мама  baby_neutral
с трета бременност съм ,но за второ детенце ,имам син на 4ри годинки
интересното при мен е че разбрах че съм бременна в 3тия месец неочаквано ... Joy
иначе предпочитам да хапвам сладко и кисело

# 95
  • по пътя
Аз ненавиджам сладко с тази бременност, още не знам пола, яде ми се солено и кисело, от сладко ми се повдига.Сега обаче нещо не ми е наред стомахът, явно вирус нещо и нищо не мога да ям, освен солети Confused

# 96
  • София
леле много съм зле, тази разсеяност този път ще ме погуби Naughty
забравих да ви напиша термин 18.11  hahaha
миналия път не погледнах сладко всичките 9месеца и имам момче, сега все сладко ми се хапва и силно се надявам на момиченце, но ще разбера след 2 седмици Rolling Eyes

# 97
Мацки, добър вечер!

Някой попита за допълнителни прегледи - наистина веднъж на месец ми се струва мнооого рядко и понеже следващият ми преглед е чак на 9.06, а ми предстои пътуване до Гърция, си насрочих извънреден час за утре. Сърце не трае! Да го видя диването дали е добре, че какви ли неща не прочетох.. а изкарах една настинка с разстройство и така се притеснявах дали е добре..
Да ви питам, днес влизам в 15-та седмица. От няколко дни имам нещо като алергия - абе какво е това? Очи сърбят, кашлица, нос.. ходих на лекар - дробовете са чисти, но нещо ме дразни. А вкъщи постоянно се чисти, няма прах грам! Хмммм, всяка седмица нещо различно значи!

# 98
Здрасти kiara_23 и аз съм така със сладкото  Crazy

Monica_Geller това ми прилича на сенна хрема... чувала съм за активиране на някои видове алергии по време на бременност, дано да не ти се е паднало това

На мен пък глезените все така ми се подуват, вече ми е досадно. И докато съм на темата с краката  Laughing предлагам заглавие на следващата тема:
"До НОЕМВРИ мама ще те носи, а после ще целува краченца боси".
И нещо не толкова поетично:
"Времето ще е прекрасно, но слънцето изгрява през НОЕМВРИ"
 Heart Eyes

# 99
Хах, сега погледнах, че Октомврийки са ни изпреварили със заглавието за ритниците http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=922040  Grinning
Друго заглавие трябва да е, после ще кажат , че сме ги окрали. Joy Ние пък ги бием в писането.Те са на 4та тема, ние сме с две напред  bowuu
Иначе и аз съм съгласна другия път да сложим в анкетата и опция да няма римувано заглавие. Peace

# 100
  • София

Хапвам предимно солено и кисело, а в началните седмици ядях люто като не видяла Grinning Казаха ни, че ще е мъж  stork-boy
Лара, и аз си поспивам на обяд, мнооого ми е хубаво  Party Кога станахме 106 мами!Браво! Hug

И аз в началото хапвах много люто, но нали уж сега вече бебето усеща вкусовете и май е хубаво да се въздържам. Тази вечер ще готвя боб  Whistling и не знам как няма да се изкуша да хапна едно чушленце.  Whistling Хм, ще видим.  Crossing Arms  Simple Smile

Слушай сега, ако и ти като  Ред ми говориш за боб ще трябва да с готвиш в по-голямо количество и да пращаш  Mr. Green Не мога да разбера защо ми се яде така боб. Направо да не повярваш, а последния месец почти не съм се свършила у дома и само си мечтая за мусака и боб с пушени гърди.  Мислех тази събота да ми сготви мъжлето - той е много добър в боба, ама пак ще пътуваме. Вече искам малко готвено.  Напоследък карам само на риба, агнешко и салати. И вече ми омръзнаха.

# 101
Не се спряхте с боба, а знаете че е заразен.Simple Smile
Аз ям основно сладко да се надявам на мома.
А днес съм 15с0д ура

# 102
Здраввйте бобаджиики  Grinning
Последно време много ме мързи и не пиша тук само ви чета Simple Smile а й във фейсбук в много по удобно да влизам от телефона че лаптопа нещо ми тежи на баджурите и тумбака... Мързела и апетита са ми големи незнам при вас как е а не мога да спя ... Будя се да пишкам и към 8:30-9 съм будна а сърцето ми спи... Whistling

# 103
  • Горна Оряховица
леле много съм зле, тази разсеяност този път ще ме погуби Naughty
забравих да ви напиша термин 18.11  hahaha
миналия път не погледнах сладко всичките 9месеца и имам момче, сега все сладко ми се хапва и силно се надявам на момиченце, но ще разбера след 2 седмици Rolling Eyes

Все едно мен описваш. С предната бременност един течен шоколад стоеше до мен на компа , а аз така и не го бутах ( а аз обожавам течен шоколад ) и имам младеж.Сега без нещо шоколадово не си лягам Grinning А и  сме и с един и същи термин Simple Smile

# 104
Мамчета сънувах, че съм на преглед и видяхме буба Grinning страшно много се зарадвах, защото си мисля, че е момче и тъкмо ми олекна, че е момче и още в съня осъзнах, че е сън Cry Сега ще се разбере на 3ти дали ще видим пола или не Grinning

Пък вашия боб хич не ме изкушава и шоколада ви също! Не готвя боб и ми е забранено от години да го ям...е ако има си опитвам малко Grinning Аз съм по тестеното и май ще стана мама праска Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт