Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
Добфе дошла, Мила! Лека и безпроблемна бременност до края.
За болките в таза, нищо не може да направите, за съжаление, не искам да бъда черногледа, но май ще трябва в последния триместър таза се натоварва най-много, поради тази причина, ще започнат по-чести болки и неразположения. Казват, че йогата помагала, но аз не съм пробвала, защото ми е противопоказно.

# 601
Здравейте момичета имам един въпрос. В 23г.с съм и понякога когато съм легнала или седнала не усещам бебка. Малко се плаша че не е доста активна в тея седмица нормално ли е. Първа бременност ми е

# 602
  • Бургас
Здравейте момичета имам един въпрос. В 23г.с съм и понякога когато съм легнала или седнала не усещам бебка. Малко се плаша че не е доста активна в тея седмица нормално ли е. Първа бременност ми е
Преди няколко дни и при мен беше така.При положение,че е мн активна моята.Ходих на преглед и се оказа,че се е обърнала с гръб и така си стои и почти не се усеща.Не се притеснявай!Хапни нещо сладичко и ще се разшава-поне при мен действа Simple Smile

# 603
Благодаря за отговора  bouquet Hug

# 604
При мен пък започна да шава много ниско долу бебо от снощи, досега беше по-високо. Вече ставам параноична и всичко ме притеснява май  Simple Smile

# 605
Споко, Ninka! При мен в рамките на един ден шава ту високо, почти до пъпа, ту ниско вляво под бельото. Е, толкова ли място има в корема ми още? Май да Simple Smile

# 606
При мен също е ниско долу но доктора ми каза че ще се измести

# 607
Добро утро ноемврийски мамита Simple Smile с интерес си следя тази страничка, но не съм много активна. И аз живот и здраве ще ставам мама през Ноември Simple Smile Исках да попитам нещо за което се притеснявам от вчера, гледам и някои от вас са писали за подобно нещо. Та от вчера чувствам бебока си някак ниско долу и не толкова активен. Други дни го виждам даже как цялата ми кожа на корема се мърда, но от вчера не Sad чувствам как се едно рита от вътре и много ниско долу (с извинение направо се едно ме рита в дупето от вътре) За първи път ще ставам мама и се притеснявам за всичко. В 28г.с  и понякога се притеснявам като не усещам бебчо  Rolling Eyes Не знам дали има някакъв определен брой ритничета които трябва да се броят през деня, знам че всяка бременност е различна както и всяко бебенце, но исках да попитам и вас Simple Smile  Hug

# 608
Sunshine, скоро четох, че бебетата са най-активни между 24-28 седмица, защото после им ставало по-тясно вътре. Та може би твоето става малко по-мързеливичко! Ако е и голямко и няма много място...  Peace

# 609
И при мен беше така до към 24г.с. Къде я усещах, къде не. Обаче от 24г.с. насам такива лупинги , шутове и въртележки си прави...Днес чак имах усещането, че сякаш ме щипе от вътрешна страна. Аз така си въобразявам, но беше едно усукващо..Или с пъпната връв си играе...не знам. Понякога дори леко ме заболява. А вече съм в 28+3 дни.

# 610
Sunshine, скоро четох, че бебетата са най-активни между 24-28 седмица, защото после им ставало по-тясно вътре. Та може би твоето става малко по-мързеливичко! Ако е и голямко и няма много място...  Peace

Ми то моето да ти кажа и тогава не беше много много активно Sad хахаах сигурно е по-мързеливичко, то аз няма как да преценя колко е активно като ми е за първи път.  newsm78

# 611
  • Бургас
И при мен беше така до към 24г.с. Къде я усещах, къде не. Обаче от 24г.с. насам такива лупинги , шутове и въртележки си прави...Днес чак имах усещането, че сякаш ме щипе от вътрешна страна. Аз така си въобразявам, но беше едно усукващо..Или с пъпната връв си играе...не знам. Понякога дори леко ме заболява. А вече съм в 28+3 дни.

Все забравям да попитам АГ като каже така плюс няколко дни.Шакира,какво ще реше това?Аз съм 28+4  Simple Smile

# 612
Че си в 28гестационна седмица плюс 4-ри дни. Демек караш 29гест.седм. но не си я навършила. Ще я навършиш като станат 28+7.

# 613
  • Бургас
За г.с. е ясно.Т.е съм в 29 ,а не 28?

# 614
В 29та си, да.

Общи условия

Активация на акаунт