Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 826
  • 691
  •   1
Отговори
# 105
Здраввйте бобаджиики  Grinning
Последно време много ме мързи и не пиша тук само ви чета Simple Smile а й във фейсбук в много по удобно да влизам от телефона че лаптопа нещо ми тежи на баджурите и тумбака... Мързела и апетита са ми големи незнам при вас как е а не мога да спя ... Будя се да пишкам и към 8:30-9 съм будна а сърцето ми спи... Whistling
Ани, аз съм примъкнала на леглото една възглавница и слагам компютъра на нея. Комфорт си е Grinning

# 106

Слушай сега, ако и ти като  Ред ми говориш за боб ще трябва да с готвиш в по-голямо количество и да пращаш  Mr. Green Не мога да разбера защо ми се яде така боб. Направо да не повярваш, а последния месец почти не съм се свършила у дома и само си мечтая за мусака и боб с пушени гърди.  Мислех тази събота да ми сготви мъжлето - той е много добър в боба, ама пак ще пътуваме. Вече искам малко готвено.  Напоследък карам само на риба, агнешко и салати. И вече ми омръзнаха.

Ще пращам, само, че боба е испански с чорисо (chorizo).   Grinning
Мислех, че ви е втръснал боба, че едно време беше на мода, ама явно продължава да е заразен.  Mr. Green

И сега малко по-сериозно, пазете коремчетата от електромагнитни облъчвания. Ако използвате лаптопа с WI-FI , никога не го дрЪжте върху корема, както и мобилните телефони. Всички тези неща трябва да са далеч от нас. Аз се обадих в моята компания да ми изключат централно WI-FI-то и сега съм с кабел към лаптопа. Мобилния гледам да не го държа наблизо, освен когато съм навън. Когато спя го слагам на airplane mode, а също и като го дам на детето да си играе. Четох, че и домашните безжични са доста вредни.... Ако можех да изключа WI-FI-то и на съседите, щеше да е супер.  Laughing

# 107
Ей Ред Господ здраве да ти дава родих се с тая възглавница  Hug
Мило дете ако не се лъжа май ти беше сънувала че ще имаш момче ? И аз така сънувах и после доктора каза че е момче дано е истина,но най-вече да е живо и здраво  Hug

# 108
Голям съм мазохист. Цял час гледах как Кайл Маклаклън отива в Напа да дегустира хубави вина и храна.   ooooh!  Confused

Последно време много ме мързи да готвя, а постоянно ми се прияждат разни неща, но от мързел не ги правя.  ooooh! Наблягам най-вече на тестеното и вече се чувствам доста подпухнала. Детето като излезе във ваканция мисля малко да ги намаля и да си разнообразявам менюто. Надявам се музата ми за готвене да се върне, не че съм голяма кулинарка.  Mr. Green Веднъж ви разказвах, как ММ ме учи да готвя.  Simple Smile

# 109
Аз сънувах, че съм родила момиченце, но още не знаем пола. Ако се съди по това че ям сладко може и да е мома. Гледам , че мамите с момчетата залитат по солено и кисело. Скоро на прегледа ще стане ясно

# 110
Annnnni ако на 3ти се види пол ще пиша дали съня ми се е сбъднал Grinning

# 111
  • Горна Оряховица
Мен това със сънуването на пола нещо ме плаши. Досега 4 пъти го сънувах като се редуваха момче, момиче, момче и пак момиче. Предният път сънувах един път момче, даже и името - Емил, после обаче не ми хареса и го кръстихме Кристиян. За момиче исках Цветелина и  сега още си го харесвам, но не съм сигурна. Иначе на 17,06 ми е следващата консултация и ще видим. Ако не, на ФМ на 06,07 ще разберем със сигурност. В крайна сметка да дойде живо и здраво пък другото е без значение. Е, всички в родата и на двама ни се надяват на мома де - малко да ошарим внучетата, че засега са двама младежи  Joy

# 112
  • София
Герито 001 , хха и аз съм на 6ти на ФМ  Laughing
За сънуването бях чувала че се сънувало обратното на реалния пол, за хапването силно се надявам да има нещо вярно за сладкото ,но една мама беше споделила че и двете бременности и минали съвсем различно,а има две момчета #Crazy
Искам да ви попитам има ли някоя с моя проблем или да се притеснявам, а именно че ми излязоха много гнойни пъпки по тялото и лицето ,а никога през живота си не съм страдала от такива... ooooh! В нета пише че за бременността било нормално при някои жени да се случи ,но аз съм озадачена Thinking да не е нещо с кръвта на бебето или друг проблем??
Моля ви обяснете ми как се цитираше и поста или само името,към което искам да се обърна...забравила съм от преди 4 години, когато писах ,бременна с малкия Blush

# 113
Kiara,относно пъпките не се тревожи и аз съм така.Вчера бях на лекар и ми казаха,че това е  от хормоните и като родим всичко ще се оправи..

# 114
kiara_23

За цитирането, на всеки пост най-отгоре в дясно има "цитирай". Кликваш отгоре и готово.  Simple Smile

# 115
  • Горна Оряховица
Герито 001 , хха и аз съм на 6ти на ФМ  Laughing
За сънуването бях чувала че се сънувало обратното на реалния пол, за хапването силно се надявам да има нещо вярно за сладкото ,но една мама беше споделила че и двете бременности и минали съвсем различно,а има две момчета #Crazy
Искам да ви попитам има ли някоя с моя проблем или да се притеснявам, а именно че ми излязоха много гнойни пъпки по тялото и лицето ,а никога през живота си не съм страдала от такива... ooooh! В нета пише че за бременността било нормално при някои жени да се случи ,но аз съм озадачена Thinking да не е нещо с кръвта на бебето или друг проблем??
Моля ви обяснете ми как се цитираше и поста или само името,към което искам да се обърна...забравила съм от преди 4 години, когато писах ,бременна с малкия Blush

На всеки пост отдолу има бутон цитирай и харесва ми. Натискаш цитирай, слизаш най - долу, аз пропускам 2-3 реда свободни и пишеш.
Единствено не можеш да слагаш емотиконките. Освен ако незнаеш как се изписват.
За пъпките и аз ги имам. Повече от нормалното. Аз пък съм чувала, че е  на мома и обяснението е увеличеното количество женски хормони.

# 116
Герито 001 , хха и аз съм на 6ти на ФМ  Laughing

На всеки пост отдолу има бутон цитирай и харесва ми. Натискаш цитирай, слизаш най - долу, аз пропускам 2-3 реда свободни и пишеш.
Единствено не можеш да слагаш емотиконките. Освен ако незнаеш как се изписват.
За пъпките и аз ги имам. Повече от нормалното. Аз пък съм чувала, че е  на мома и обяснението е увеличеното количество женски хормони.

Гери,на мен цялото ми лице е в пъпки и засега 3-ма лекари ми каза,че ще е момиче

# 117
И аз много пъпчасах момичета. Положението е плачевно.
Явно ще ми се разминат сините гащи...
Ако е мома е ясно, иска да вземе на майка си красотата хахах Simple Smile

# 118
Аз съм с мома, и нямам нито една пъпка! Позната е с момък, и е като циклична тинейджърка опъпчена по цялото тяло. Как им се връзвате още на тея бабини митове за женско/мъжко не знам. Аз нямам пъпки, ям солено и кисело като невидяла, корема ми е остър, разкрасила съм се много, всички сънували мъжко, абе отговарям на всички простотии за мъжко... Е стопроцентова мома щъка из тумбака! Докторите знаят най - добре!

# 119
Лесна е вашата..
Принципно не ми излизат пъпки никога, дори преди цикъл, както са някои жени.

От както съм бременна са ми излизали 2-3 пъпки, но не едновременно и съвсем за кратко. Това сега за опъпчване ли да го броя спрямо историята на лицето, или три броя не влизат в класацията?

Пък за бабините девитини за погрозняването, когато носиш мома и разхубавяването при момче, има обяснение защо не винаги е така. Мама като е много много хубава, бебе-мома колкото и хубост да взима от мама то пак остава много хубост. Пък ако погрознява, но пък чака момче. Е.. сега трябва и хубави синове да си раждаме, и те дърпат хубост.  Mr. Green

Пък за сънищата - сънуваме или каквото ще стане или каквото ни се иска да стане или каквото вече е станало. На сутринта обаче трудно можем да сме сигурни от кой от трите вида е съня.
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт