Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 826
  • 691
  •   1
Отговори
# 180
Nassie*  лягай и почивай и съм сигурна, че всичко ще е наред.  Hug Трябва да се внимава доста. За такъв тип усилие не знам, но знам че не трябва да се вдигат или свалят от високо тежки неща. Максималното тегло, което трябва да се вдига от бременните е 10kg, но предполагам става въпрос за вдигане а не за носене, че ми се струва доста.  Thinking

При мен пак мъка, децата юни са един час по-малко на детска и няма да имам време като преди да спя. Моята обядва само два дни в детската и това ще са единствените дни които ще мога да спя.

Снощи с ММ пак обсъждахме темите свързани с бебо. Примерно как ще e като се роди. Както ви бях писала, на нас никой няма да ни помага. Малката ще трябва да ходи на детска, а аз едва ли ще тръгна с новородено посред зимата. тук ни дават опцията сутрин да закусват в детската от 7:30 (иначе са от 9). После до 16 часа обядват и след това имаме варианта да вземат детето от детска и да го заведат на нещо като клубче. Гледам, че едно 10 деца от групата ходят там. Мисля, че е до 18:30. ММ ще се ангажира да я води и взима. Не знам колко време ще сме така, но поне в началото със сигурност за нас това е единствената опция.
Говорехме и за имената. Нещо не можем да се разберем. Той не искал Виктор. Сега ще ви кажа защо не иска. Значи има едно момче което работи за него. Още като бях бременна с дъщеря ми и неговата жена беше бременна. Още тогава мислехме, ако е момче да е Виктор и той взел, че казал на това момче на кои имена сме се спрели. Само, че аз нали родих момиче и те взеха името Виктор за техния син. И сега ММ не иска това име щото на оня детето му се казвало така.  Close  Не знам как ще се разберем. И ми вика да сме го кръстили Хорхе  Laughing, нали било испанския вариант на Георги. После да било Габриел, т.е. пак да носи буквата Г. А една моя приятелка така си кръсти детето. И сега той щял да избира името, защото първия път аз съм го била избрала. Ще ме побърка.  #Crazy

# 181
Лара и ние сме така с имената  Simple Smile
Малкия трябваше да се казва Даниел , но в последния момент буквално докато раждах моя изръси , че иска да се казва Дарио  Laughing Аз естествено възрасих и след дълъг спор се спряхме на името Дейвид.
Сега се бях настроила за момиче и се бях спряла на доста имена , но пак чакаме момче.Нищо не ми идва на акъла а моя само мрънка да се казвал Кубрат , Калоян ... Е да ама едното Дейвид другото Кубрат нещо не ми се вързва.Имам още време да мисля имена , но русата ми глава нищо не измисля за сега  Laughing Laughing

# 182
Grinning това с имената е ужасно, ние си пазим 4 имена от предния път - Емил, Йоан, Преслав и Давид.
Когато раждах се карахме по пътя, как ще се казва малкия - аз исках Давид, а ММ не, като родих и го погледнах...ами приличаше с на Адриан - от глава до пети, нищо от представата ми за Давид нямаше в него. Сега ще видим, на какво ще ми заприличат бебетата, така сме решили да процедираме отново.

# 183
  • София
И ние не стигаме до консенсус за името и този път, както беше и предния. Тогава аз бях твърдо решила да е Антоан , но- не ! ММ се заинати и при записването на името в болницата ,при което жената която записваше побесня и се развика малко време ли сме имали да го решим  #Crazy
А ние и двамата бяхме инати , обаче аз бях много преуморена и отстъпих, нямаше как накрая ,че и срам ме стана като всички в коридора ни погледнаха и така остана неговото име - Лъчезар. Сега съм толкова свикнала с това име , че не съжалявам ,обаче едва ли ще му простя и този път няма да се дам #2gunfire
Сега съм решила на майка ми да си го кръстя, но нека първо да видим какво ще е  Heart Eyes А тя се казва Жулиета.

# 184
Kiara 23, замислих се ама не мога да се сетя, какъв ще ти е варианта на мъжко име на Жулиета?

# 185
Е как!? Ромео!

# 186
Явно повечето имаме разногласия с половинките за имената. При нас всички интернационaлни имена са заети от някой, а и няма такова име, което много да ми харесва. И предния път и сега съм разглеждала най-различни сайтове за имена и нищо не ми харесва, не знам защо.

За Жулиета, аз познавам един Жулиян. Simple Smile

# 187
Жулиян... Жулиен... Пилешки Жулиен... Накратко Жульо/Жули...  Shocked

# 188
Аз съм се заредила с поне 3-4 мъжки имена и като засегна темата,ММ все казва че има време. За момента прогнозите са на 80% мъж, но явно ММ чака да се разбере на 100% ,за да почнем да обсъждаме темата Grinning Пак е щастливец,че има право на избор,защото за женско име твърдо съм се спряла на Виктория.

# 189
Жулиян... Жулиен... Пилешки Жулиен... Накратко Жульо/Жули...  Shocked
  Joy  Не е за смях, ама......

# 190
Абе не е, ама някои родители така си кръщават децата, че все едно ги наказват  Joy
Или пък модйерните имена: Памела Каракочева, Джейсън Говедаров, Стивън Спиридонов... Все едно някой на запад ще си кръсти отрочето Спаска Джейкъб, Димитричка Рейнълдс или Къньо Лоурънс  Joy Криворазбрана модернизация.

# 191
Ако живееш извън Бг по-може, но и на мен ми е странно в Бг да си кръщават така децата.... На мен ми е малко болна тема. Вече съм ви разказвала, как никой тук не може да ми произнесе името, пък камо ли да го запомни.  ooooh! Затова искам някое интернационално име. Може детето ми някой ден да иска да живее в Бг или пък в някоя друга държава. Искам навсякъде да се чувства добре, пък ако ще да е някое изтъркано име.

# 192
Ако живееш извън Бг по-може, но и на мен ми е странно в Бг да си кръщават така децата.... На мен ми е малко болна тема. Вече съм ви разказвала, как никой тук не може да ми произнесе името, пък камо ли да го запомни.  ooooh! Затова искам някое интернационално име. Може детето ми някой ден да иска да живее в Бг или пък в някоя друга държава. Искам навсякъде да се чувства добре, пък ако ще да е някое изтъркано име.

Няма гаранция... Аз съм Глория и най-забавното, е че в чужбина им е трудно да ми произнесат името пък какво да кажем за Жульо Grinning

# 193
Здравейте,включвам се в темичката- термин 15.11.16, пол-неизяснен. Ще съм благодарна да ме включите във фейса. peonia_rs@yahoo.com

# 194
Здравейте,включвам се в темичката- термин 15.11.16, пол-неизяснен. Ще съм благодарна да ме включите във фейса. peonia_rs@yahoo.com

Добре дошла!
Имаш покана във фейсбук!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт