Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета, може ли и аз да се включа във вашата тема и в групата ви във фейсбук. Пощата ми е vio@abv.bg. Бременна съм за втори път, по мои изчисления от датата на последната менструация - 10.02.2016 г. съм в 19 седмица. Първата бременност изкарах неусетно, защото работех до 8 месец, но сега съм още в майчинство и се вълнувам и ви чета често.

# 301
Относно охлаждането на колата има опции. Алармата на колата ми позволява да се стартира колата дистанционно и да си остане заключена. Зимата докато всички размразяват стъкла аз я паля с дистанционното и след 4мин влизам в затоплена кола, а лятото в охладена.

# 302
Дори и всяка бъдеща мама да имаше модел с дистанционно включване като теб,  пък се появява проблема с рязката смяна на температурата. Моята кола е мощна, климатика охлажда бързо, а седалките са с охлаждане, та бързо се климатизира. Но когато сляза от охладената ми на 20 градуса кола и ме напече 40 градусовото слънце и почувствам готиното вряло излъчване на градския ни асфалт, е все тая колко модерна ни е колата.
Като цяло жегата и претоплянето са много опасни по време на бременност. Ама луди всякакви - вчера, в глямата жега, се втрещих като видях в един плажен комплекс сума ти бременни момичета с огромни кореми да се припичат като гущери на силното слънце в 2 часа наобяд, докато аз като нинджа забулена, омазана с фактор 10000,притичвах до охладения им ресторант.

# 303
  Аз дори не мисля изобщо да ходя на плажове. Кръвното ми е много ниско 50 на 90 .. и ако ме напече и слънцето сигурно ще припадна някъде. Не знам бременните как не се притесняват от това да ходят на плаж. Когато си взимах крема против стрии, аптекарката ми каза, много да внимавам със слънцето, че може да ми се появят петна от него. От тогава не излизам от нас не намазана поне с фактор 30. 

Днес много мислих и реших, че ходя още 1-2 седмици на работа и после си пускам отпуската, че имам още 12 дена и ми се полагат още 2 дена, че ще има и сватба. Като се замисля, бебето е най-важно и все някак ще преживея лежането у нас : ) Може пък и да ми хареса, знае ли се ..

# 304
Не смятам да ходя на плаж нищо ,че живея на морето. Тук винаги е ветровито. След 2,5 месечно лежане с кеф ходя на работа от8-10ч цели 2ч.Simple Smile следобед лежа. А заради плацентата 28седмица като стана пак ще трябва са лежа, за това сега използвам намалението Simple Smile Относно алармата модела е ,"том хоук" и е голямо удобство, а е едва 100ина долара

# 305
Здравейте и от мен😊 Аз съм Моника от Бургас 30г.-първа бременност.С удоволствие ще се включа във facebook групата- el_girl@abv.bg Monika Manolova😃

# 306
Каква е тази група в фейса , може ли и аз да се присъединя tasheva_v@abv.bg.

# 307
  • София
Относно плажа. Не възнамерявам да се лишава от море и плаж.  Живот и здраве в четвъртък заминаваме с мъжа ми за 2 седмици за Гърция. Взели сме един апартамент на брега на морето и просто ще се преместят да живея там за известно време. Ще ходя на плаж, ще седя под чадър на сянка и на бийч бара, а ако настане голяма жега се при.имам да си почивам.  На мен морето ми действа положително на психиката, но слънцезащита, шапка и чадър задължително. Печене само сутрин и след 6. От мен ако зависи бих изкараха цялото лятото там и без това намалих максимално работата с тенденция напълно да я спра. Просто към силното слънце трябва да се отнасяме с внимание. Според мен в града е много по-голяма жега, отколкото на морето. Да не говорим, че и морския въздух е полезен.

# 308
Аз още се чудя какво да правя с работата. Първоначалните ми планове бяха да ходя до 45 дена преди раждането. На последния преглед ( на 17ти )  доктора каза, че матката е "неспокойна" и вече не е препоръчително да работя. Нямам проблем с отичането на краката и самата работа понеже работя в офис на компютър и не с клиенти. Това обаче, което каза доктора ме притесни .. и сега се чудя от кога да си пусна болничния. Не знам какво ще правя по цял ден сама .. всичките ми приятелки работят, мъжа ми и той си има ангажименти и си мисля, че ще се побъркам цял ден на лаптопа, телефона и телевизора. Но ако се налага .. Вие работите ли още?

Аз излязох болничен още края на втория месец, тъй като съм с една несполучлива бременност и сега голямо треперене падна в началото. Слава богу за сега всичко е наред, макар, че си имам леки контракции. Та мисълта ми беше за стоенето вкъщи Simple Smile Аз много се радвам, че си останах вкъщи и не съжалявам и за миг. Изобщо не ми е скучно, наспивам се, чета книги, готвя, оправена ми е къщата, пиша си или се чувам с приятелки, разхождам се. Аз лично телевизия почти не гледам, но има толкова много сериалчета, които можеш да си изтеглиш. В моята работа е голям екшън и много стрес, пък това се отразява на бебето. А и кога пак ще ви се отдаде възможност да си постоите вкъщи толкова време на спокойствие Simple Smile

# 309
Момичета, моля да ме добавите и мен във фейс групата:
liliana_onischtenko@hotmail.com Simple Smile В случай, че не ме намирате по мейл: Лиляна Онищенко Генова Simple Smile Ще чакам Simple Smile

# 310
  • Варна
Не се сетих и аз да си напиша името в случай, че не ме намерите по имейл във фейса
Joanna Vasileva
korina_vas@abv.bg

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 14:06 от AnMary

# 311
  • Берлин
Момичета, може ли да ми кажете за колко време след амниоцинтезата излизат резултатите?  Много благодаря

# 312
Момичета, може ли да ми кажете за колко време след амниоцинтезата излизат резултатите?  Много благодаря
За 2 седмици

# 313
Здравейте и от мен мами Simple Smile Как сте Simple Smile Гледам че списъка с ноемврийски пупи нараства Simple Smile
Да ви се оплача моята племенница е със скарлатина а доста време бяхме заедно преди да се разбере Sad и сега не знам какво да правя. Дали да пусна един гърлен секрет за всеки случай. Обаче не знам кой трябва да ми го назначи този секрет дали личната или АГ-то което ми води бременността. Някой ако знае моля да сподели Sad Иначе за сега бебо е добре Simple Smile

# 314
За 2 седмици

bouquet
   зависи какво изследване си правила ДНК за 5 дни, цитогенетичен анализ за 20-31 дни

Общи условия

Активация на акаунт