Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 450
Аз имах имена за момиче и момче още с първата си бременност. Оказа се, че тогава чакаме момиче и си използвахме името. Сега чакаме момченце и ще си ползваме името измислено още преди години  bouquet

# 451
  • Някъде в Матрицата
Ами ние сме си намислили имена, както женски, така и мъжки. Мисля, че този път името на детето ще започва с буквата С. Имаме една баба и един дядо с този инициал. Другите инициали на баба и дядо са подновени.  Laughing
За момиченце съм си харесала Славяна. За момченце Светослав. Имам и други варианти в главата - не са всичките със С, така че ще видим като се появи на бял свят на какво име ще ми заприлича.  Joy Joy

# 452
  • София
Здравейте и от мен.
Вие мислили ли сте за имена? В голяма чуденка съм. С предишните двама ги знаех ще от самото начало на сега не мога да се реша.
Живот и здраве ще го кръстя на баща ми -Дамян, ако е момче ще е Даниел, мо ако е момиче???
Сестра ми се казва Даяна и и викаме Дидка, така че трябва да е друго, преди все за Дария мислех, сега пък имам чувството, че не е името..., ужас...

Точно тези две имена съм харесала и аз. Моя бебок е мъжле и най-вероятно живот и здраве ще е Даниел.

# 453
Бях готова с две мъжки имена, когато преди месец ни казаха категорично 2 дами ще имаме... От тогава до сега, гледам, чудя се, ровя във форуми, пуснах дори тема с допитване и НИЩО, ама грам нищо не ме грабва и не ми влиза под кожата.  Чак ми стана тъпо, колко трудно се оказа това начинание, освен това с ММ тотално не харесваме имената, които другия предлага, разминаваме се много във усещането за хубаво име.

# 454
Бях готова с две мъжки имена, когато преди месец ни казаха категорично 2 дами ще имаме... От тогава до сега, гледам, чудя се, ровя във форуми, пуснах дори тема с допитване и НИЩО, ама грам нищо не ме грабва и не ми влиза под кожата.  Чак ми стана тъпо, колко трудно се оказа това начинание, освен това с ММ тотално не харесваме имената, които другия предлага, разминаваме се много във усещането за хубаво име.
Коментирах в темата която си пуснала, не ви познавам още, съжалявам.
И ние с моя при тази бременност не можем за нищо да се разберем, но това е защото..и аз не знам, в предишните избори не ми се е месил, сега за всичко е против, сякаш той има хормони  Rolling Eyes
А вие не искате ли да ги кръстите на някого?

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 17:35 от Лидия_87

# 455
  • София
Днес и аз бях на ФМ -бебончо е наред ,330г и беше много кротичък за разлика от миналия път,когато не спря да шава и чак ядоса лекарката. Потвърдиха момче на 100 процента. Плацентата ми се е вдигнала и не е превия, въпреки че е предна, което ме успокои , но за сърцето по-обстойно ни изпратиха да го огледат(по наше желание) другата седмица на кардиолог. Каза ни да не се тревожим изобщо за единичната пъпна артерия и че всички бебенца с този проблем досега се раждали с нормални размери при нея ,стига да няма и друго нещо по-сериозно.  Naughty
Бях и на ендокринолог -високият ми инсулин от преди няколко месеца се е нормализирал напълно и кръвната захар е ниска -някой е излекувал мама напълно  Hug Бебенце-мечта !!! Crazy
Но хемоглобина е малко нисичък ...ще го оправим и него -не е притеснително.
Ритниците станаха мноого силни,чак се учудвам на силата на бебо и страшно  му се радвам Heart Eyes
А за корема и моя беше толкова голям в деветия месец миналата бременност ooooh!
Миналата седмица се върнахме от морето -прекарах страхотно и всичко там ми олекна някак .
После ме зарадваха с новината че брат ми чака също първото си детенце ,но е мълчал 3месеца Joy
и сега май и неговото е момче- мноого се зарадвах на съвпадението, сега той да го кръщава на баща ми- аз както искам ще си го кръстя второто  Crossing Arms

# 456
Това с името е голяма сложнотия. Ние си имаме от няколко години едно име за момче и 2за момичета. Май вече клоним към едното от женските, но все си мисля, че може и да си променим мнението. А докато стигнем до име, лелеее Simple Smile Аз отхвърлих категорично няколко негови любими, както и той няколко мои. А на роднини не кръщаваме, и без това почти не се напасваме с име Simple Smile Ако ММ се беше съгласил на майка ми да е: Елеонора, супер, но той отказа. Предложих Виолета, на ММ, той каза, че не бил такъв егоист да иска да е на него  bowuu

# 457
  • Горна Оряховица
Днес и аз бях на ФМ -бебончо е наред ,330г и беше много кротичък за разлика от миналия път,когато не спря да шава и чак ядоса лекарката. Потвърдиха момче на 100 процента. Плацентата ми се е вдигнала и не е превия, въпреки че е предна, което ме успокои , но за сърцето по-обстойно ни изпратиха да го огледат(по наше желание) другата седмица на кардиолог. Каза ни да не се тревожим изобщо за единичната пъпна артерия и че всички бебенца с този проблем досега се раждали с нормални размери при нея ,стига да няма и друго нещо по-сериозно.  Naughty
Бях и на ендокринолог -високият ми инсулин от преди няколко месеца се е нормализирал напълно и кръвната захар е ниска -някой е излекувал мама напълно  Hug Бебенце-мечта !!! Crazy
Ритниците станаха мноого силни,чак се учудвам на силата на бебо и страшно  му се радвам Heart Eyes
Миналата седмица се върнахме от морето -прекарах страхотно и всичко там ми олекна някак .
После ме зарадваха с новината че брат ми чака също първото си детенце ,но е мълчал 3месеца Joy
и сега май и неговото е момче- мноого се зарадвах на съвпадението, сега той да го кръщава на баща ми- аз както искам ще си го кръстя второто  Crossing Arms

Киара на теб в коя седмица ти казаха Плацента Превия и сега в коя си, че се вдигнала? Мен много ме притеснява тая плацента Sad

# 458
Здравейте,бъдещи мами   Blush присъединявам се и аз към вас. Чакам си първото бебче ноември  Blush чета ви от доста време и се престраших да пиша и аз при вас. Леко бременеени на всички ни  Peace

# 459
  • Някъде в Матрицата
Здравей, Ninka_3, добре си ни дошла!  bouquet

Резултатите от ПКК излязоха и там се вижда, че хемоглобина и хематокрита са на долната граница. Това не е необичайно за моята същност, защото аз си знам, че там ми е едното слабо място - желязото. Другото ми слабо място са зъбите, но да речем че за тях взех мерки да не изпопадат.  Joy Joy Joy
Така че ще се вземат мерки за покачването на тези показатели.
Захарта ме притесняваше, да не би да се е вдигнала, защото пак се ошишках ей така - без особена причина. Но тя си е в норма, по-близо до долната граница.
Доволна съм!  bowuu

# 460
  • Берлин
Момичета, аз проучвам видео бейбифон....Някоя ползвала ли е преди и какво да избера  newsm78 Има толкова марки и модели.....

# 461
момичета, които се отчитате, браво на бебунчовците как напредват  Heart Eyes нямам търпение аз до 16.07 да видя само корем ли расте

мерси, че ме успокоихте за корема!  Hug

за имената: никакво единодушие у дома, иначе аз си имам любими много за момче - Стефан, Константин, Андрей, Филип, Тома, Кирил, Борис, Сава, Климент, Григор, Дамян, Делян, Йоан, Калоян, Теодосий..

# 462
Момичета, аз проучвам видео бейбифон....Някоя ползвала ли е преди и какво да избера  newsm78 Има толкова марки и модели.....

Аз си поръчах IP камера с микрофон и имам едно мини лаптопче, което ще ползвам за денонощен монитор. А отделно има и програма за телефона, на която да гледам беба където и да съм през интернет. Когато я пробвам ще пиша как е.

# 463

И аз искам с видео да е и съм си харесала един в е маг,но не знам как ще е. Ако някой е ползвал да каже и за мен ще е полезно Simple Smile Simple Smile

# 464
  • София

Днес и аз бях на ФМ -бебончо е наред ,330г и беше много кротичък за разлика от миналия път,когато не спря да шава и чак ядоса лекарката. Потвърдиха момче на 100 процента. Плацентата ми се е вдигнала и не е превия, въпреки че е предна, което ме успокои , но за сърцето по-обстойно ни изпратиха да го огледат(по наше желание) другата седмица на кардиолог. Каза ни да не се тревожим изобщо за единичната пъпна артерия и че всички бебенца с този проблем досега се раждали с нормални размери при нея ,стига да няма и друго нещо по-сериозно.  Naughty
Бях и на ендокринолог -високият ми инсулин от преди няколко месеца се е нормализирал напълно и кръвната захар е ниска -някой е излекувал мама напълно  Hug Бебенце-мечта !!! Crazy
Ритниците станаха мноого силни,чак се учудвам на силата на бебо и страшно  му се радвам Heart Eyes
и сега май и неговото е момче- мноого се зарадвах на съвпадението, сега той да го кръщава на баща ми- аз както искам ще си го кръстя второто  Crossing Arms

Киара на теб в коя седмица ти казаха Плацента Превия и сега в коя си, че се вдигнала? Мен много ме притеснява тая плацента Sad

Гери, на миналата ми ФМ не бяха ми казали нищо освен,че е предна плацентата , затова моя доктор се ядоса и се скара,че не са писали каква е  newsm78 - превия или не, висока или ниска. Затова се бях и притеснила относно факта как ще раждам, понеже аз искам нормално и с превия не може. Но моя док. ми каза че и с предна като цяло се крият много рискове дори и при секцио - имало опасност да се изгуби много кръв и въобще даже и амниоцентезата е невъзможна ,понеже се минавало и в двата случая през плацентата  #Crazy
 Но аз си бях притеснена и защото все някакви болежки и неразположения имах и тежест долу отпред ,което с предната бременност не ми се беше случвало ooooh!И за това в главата ми постоянно се въртяха страхове ,касаещо отлепване ,прокървяване,нараняване на плацентата ooooh! Но пък за сметка на това бебо си го усетих още рано в 14 седмица и сега вече мнооого силно си ме ритка и се движи, нищо че заради плацентата докторите не ми вярват - да си гледат работата  Naughty На мен радостта ми стига Grinning
 Сега взех да мисля положително само и да си повтарям че плацентата пази и защитава бебончо повече така Peace Така че и ти не се тревожи без причина Hug

Общи условия

Активация на акаунт