Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, извинявам се че не съм много активна, но постоянно ви следя. Минах ФМ - всичко е на ред, ще си имаме момченце (моля за сини гащички). Ще се радвам ако ме добавите и във фейсбук групата  - anastasija_236@yahoo.com. Благодаря и хубав ден!

# 496
Здравейте,
Термина ми е 28.11 вчера разбрахме пола ще си имаме момче Simple Smile .Щастливи сме имаме си едно прекраасно момиче. Може да ме добавите и fb ikulvacheva@abv.bg.

# 497
Мамчета, от няколко дни усещам бебка  Peace И я виждам как ми издува корема като съм по гръб. Влязох в 20 седмица. Но пък сестра ми ми каза, с този корем без сланинки, че по-натам ще ми е дори некомфортно и ще се вижда почти ясно краченце или главичка ме е издула  newsm78 Но сега се радвам и си чакам ФМ Praynig

# 498
Мамчета, от няколко дни усещам бебка  Peace И я виждам как ми издува корема като съм по гръб. Влязох в 20 седмица. Но пък сестра ми ми каза, с този корем без сланинки, че по-натам ще ми е дори некомфортно и ще се вижда почти ясно краченце или главичка ме е издула  newsm78 Но сега се радвам и си чакам ФМ Praynig
Е , защо трябва това , че ще виждаш по-отчетливо движения и прочие, ще те кара да се чувстваш некомфортно? Не схващам логиката, но не е важно какво ти казват, а как се чувстваш. Според мен ще се радваш да знаеш къде е бебчо, как е разположен и какво прави.

# 499
Хм, защото при тънка коремна стена се усещало доста силно обтягане  Thinking  ще видим, дай Боже  Praynig

# 500
Здравейте,
как сте момичета? Лара, какво стана с изследванията?

Е , защо трябва това , че ще виждаш по-отчетливо движения и прочие, ще те кара да се чувстваш некомфортно? Не схващам логиката, но не е важно какво ти казват, а как се чувстваш. Според мен ще се радваш да знаеш къде е бебчо, как е разположен и какво прави.
И аз бих се радвала да виждам кое къде е. Според мен, ще ти бъде дискомфортно, само ако ти си мислиш така, до нагласа е...Ама аз нали си имам сланинка в повече, та затова. Иначе шаваме усилено, ритаме си, особено нощем  Grinning
За фейсбук, аз съм : https://www.facebook.com/profile.php?id=100001280038458
Това е от нас за сега, пожелавам ви прекрасен уикенд  Simple Smile

# 501
Здравейте Simple Smile Вчера бях на преглед и се потвърди - 100% Момиченце Heart !!!
През цялото време се прозяваше и дори си сложи ръката на устата  Joy
Също така Докторката каза че е седалищно, та сега проверявам какво значи и до колкото разбирам в някои случаи се обръщат и сами?

# 502
Здравейте Simple Smile Вчера бях на преглед и се потвърди - 100% Момиченце Heart !!!
През цялото време се прозяваше и дори си сложи ръката на устата  Joy
Също така Докторката каза че е седалищно, та сега проверявам какво значи и до колкото разбирам в някои случаи се обръщат и сами?
Честитооооо 😘
Спомням си, че към 8-мия, началото на 9-тия месец ме караше доктора да пълзя за да се обърне бебето, така че имаш време, спокойно  Simple Smile И ефект имаше де.  И двамата нормално съм ги раждала, само Рали беше с носа на горе 😁

# 503
Моля за съдействие само от тези които имат и формация , без предположения...Преди 1 седмица дойдох в Бг ..Та отидох в сряда на плаж в гърция , веднъж влезнах в морето без да плувам, и после бях под сянката..В 16 ч отидох до тоалетната и видях , че ми е паднала тапата..доста.като след това ми излизаше още на 3 пъти  .Веднага тръгнахме за българия първия град които беше Кърджали..Отидох в бърза помощ и от там  отделението..Приеха ме. Преглед  бебето е добре, дължината на шииката е 34 мм. Имам контракции неболезнени, и биха ми нощ па. И ме сложиха на система магнезий..Но на половината банка аз вече бях зле..Направих алергичен шок тежък..извикаха екипи кардиолози и анестизиолози..аз си умирах и извиках майка ми да И кажа да се грижи за децата ми и къде да ме погребат..Докторите бяха в паника...Така..Добре че има господ..Разбраха какво става и ме изчистиха от магнезия..Държаха  без да ми правят нищо..Говорих с моя лекар и италия забранява ми да пътувам докато не се стабилизира положението..Не мога да ида ни до софия ,ни до Пловдив..Говорих с позната лекарка в София ,..Проблема е ме имемам 2 см разкритие..Каза на легло, ставане само до тоалетна..Антибиотик аугоментин 1000 на 12ч. Защото според нея е паднала тапата от някаква и инфекция ,в болницата не са ми взимали секрет..папаверин 3х 2..и утрогестран  3 х 2..и чака след няколко дена да пътувам до софия и от там със самолета ...притеснява ме антибиотика..в 22 седмица съм..има ли опасност за бебето

# 504
Здравейте момичета!

Редактирах списъка. Дано не съм пропуснала някоя. Ако е така, пишете ми на лични за по-сигурно.

За изследванията, другата седмица ще получа резултатите. Иначе съм малко по-добре, но кашлицата както всеки път е доста упорита и сигурно ще ме мъчи доста дълго. Вече нямам търпение да идва 27-ми и да отидем да си починем малко, а и морския въздух може да ми се отрази положително. Трябваше да ваксинираме малката против варицела, но го отложих за след почивката. Дано и там всичко да е наред.

Понапазарувах си някои дрехи за бременни или по-точно освен дънките които са за бременни (от H&M ) горните които купих са по-скоро широки и не са за бременни. Днес пак ще ходим да пазаруваме, но предполагам, че от намаленията вече нищо не е останало, но няма как, с едно отиване няма как да обиколим всички магазини (ходим в един от най-големите "молове" на Мадрид). Аз много се измарям. Вляза в два магазина и вече съм каталясала.   Tired

Предния път като бяхме, купих на бебето едно комплектче боди, пижамка и лигавник. Не че имаше нужда. Тези дни реших да преброя дрешките които имаме с размер 0-3 мeсеца. Имаме близо 15 бодита и 30 пижамки  #Crazy, но нека има и нещо новичко и за бебето.

За имената май ще се спрем на Вероника. ММ го избра, аз пасувам и свиквам с него.

Само като се замисля, че останаха само 2 седмици за да вляза в седмия месец. Кога мина това време? Надявам се всичко да е наред до края.

mammapak
сега прочетох какво ти се е случило. В шок съм как с едно влизане в морето, може да се случи това. Не знам какво друго да напиша , освен че стискам палци, нещата да се развият по най-добрия начин, но все пак е важно да си при най-добрите специалисти при това положение. Защо ще чакате няколко дена?

# 505
Сега четох по темата, загубата на тапата, не е чак такъв проблем, но сега трябва да се пазиш повечко. Най-важното е да няма кръв и контракции, както и изтичане на води. Пази се и дано овладеете положението!  Hug fingerscrossed

# 506
  • София
Мамапак  Hug кураж и късмет.  Съжалявам за шока и стреса  Hug 
Аз също мисля, че инфекция е виновна за падането на тапата, а не влизането в морето. Просто съвпадение е било това. Не е ли уместно да те транспортират до София с линейка при внимателно и леко шофиране. Можеш да си изкараш бременността и до края с 2 см разкритие. Просто спокойствие и почивка ще ти трябва.
Много прегръдки и съпричастност от всички момичетата  bouquet bouquet bouquet

# 507

дръж се, миличка! доколкото разбирам, не е опасен аугментин в този късен месец. много по-важно е да се овладее инфекцията! а с паднала тапа може да се изкара доста дълго.. Бог да ти помага! Praynig

# 508
mammapak, лошо се е случило! За този антибиотик не се притеснявай. И аз го пих, доки каза, че е безвреден за бебето, после в аптеката потвърдиха. Дръж се, ще си износиш бебчето! Късмет! Hug

# 509
Мамапак, и на мен ми го изписаха този антибиотик за възпаление на пикочния мехур и ми казаха ,че може да се пие от бремени да не се притеснявам. Тогава бях в третия месец а доколкото знам в началото е по- лошо да се пие антониотик.

Общи условия

Активация на акаунт