Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 540
Оказа се,че имам запушени канали.Някой с такъв проблем по време на бременност?
По време на бременност не, но след раждане мнг си патих. Дано се оправиш бързо. Казаха ли терапия за възстановяване на каналите?

# 541
Аз преди да забременея имах проблеми с бъбреците,много ми помагаше уринал акут и червена боровинка...

# 542
Аз преди да забременея имах проблеми с бъбреците,много ми помагаше уринал акут и червена боровинка...

Значи стандарти неща, с бавно действие. Дани бързо се оправиш.

# 543
Здравейте, момичета! Днес бях на преглед - потвърдено е, ще си имаме момиченце. Лара, може ли едно розово щъркелче? Малкото човече е 520 грама и си отговаря на размерите за начало на 23-та седмица. Хубав ден от мен! Simple Smile

# 544
От вчера съм с остри болки в ляво на корема долу и кръстта, днес се оказа, че имам песъчинки в бъбреците. Изписаха ми но шпа 3×1+ много вода и ако не мине досряда антибиотик. Съвети как да ги изкарам тези песъчинки, иска ми се да се размина с антибиотик  Confused

Явно си била на уролог-това е задължително.
В това състояние не е добра идея "да ги разбутваш." Пий по 2 литра вода на ден, изворна, не минерална.
Ако пак се повтори кризата, спешно в болница. Дано е било еднократно, успех!

# 545
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, много ми е притеснено, в неделя ни е сватбата и ще трябва да седя права най-малко 30 мин в църквата. Казахме на свещеника да действа по-бързичко, пак ще му напомним в деня, но с моето ниско кръвно и в самата църква е едно задушно, много се притеснявам да не ми прилошее и да припадна посред ритуала.
Не помня дали съм споделила с вас, но преди 3 седмици като бях на пробна прическа, фризьорката ме издуха със сешоара и ме накара да стана и не знам какво ми стана, причерня ми и припаднах.
Казах на док, той ми пусна изследвания, желязото и хемоглобина били ниски и ми изписа железен препарат, който пия вече 15 дни, но понякога като обиколя няколко магазина и пак ми става така.. не знам какво да правя, дано всичко мине добре, в крайна сметка ако се усетя, че ми става зле, ще прекъсна свещеника и ще поискам да седна.  Embarassed

# 546

Скоро беше и моята сватба и ме предупредиха за това, но гледай да пиеш повече вода през деня и да си си хапнала. Притесняваше ме и с тамяна дали няма да ми стане лошо, но всичко мина наред. Така,че не го мисли толкова.А относно прилошаването при фризьора, може да си станала рязко и от това да ти е причерняло и да си припаднала, случвало ми се е преди години,но вкъщи.

# 547
Изпии преди да влезеш в църквата един айран със сол ... малко странна гледка ще е, как булката се налива с айран преи да влезе, ама се изискват жертви. Както и другите са казали пии повечко вода и на наблизо до теб да има някой под ръка судена вода. В случай, че ти стане зле. Стискаме палци, да мине всичко,  като по вода!

# 548
  • Бургас
И на мен ми предстои подписване,което ще е кратко.Притеснява ме факта с документите след това.Някой наясно ли е?Да не стане проблем с болничните?Издава ли се някаква декларация за съответствие на имената,ако се налага?

# 549
Аз ходих днес да си подавам за нова л.к. и паспорт. Миналата седмица влизам в НАП да си проверявам здравният статус и там фигурирам вече с новата фамилия, така че предполагам имат обединена система за тези неща. Като ходих при докторката, на рецепция си смених името, и амбулаторният лист,който ми издаде докторката беше с новите имена.

# 550
Болничния се издава на база ЕГН не на име и фамилия. Не се притеснявай, няма да има проблем. Поне не с НОИ. Виж как стои въпросът с банки ( където ти превеждат сумите) не съм сигурна ... Хубаво е да проучиш и да имаш инфо предварително.

# 551

mammapak Как си ? От два дена те мисля  Praynig Дано всичко е наред и вече си в сигурни ръце ! Пиши когато можеш  Hug

# 552
От вчера съм с остри болки в ляво на корема долу и кръстта, днес се оказа, че имам песъчинки в бъбреците. Изписаха ми но шпа 3×1+ много вода и ако не мине досряда антибиотик. Съвети как да ги изкарам тези песъчинки, иска ми се да се размина с антибиотик  Confused
И аз от началото съм с такива проблеми. Първо със сериозно възпаление на пикочния мехур а сега и с песъчинки и в двата бъбрека. Аз пия феминела и неоренал ср и миналия месец изследванията на урината бяха добри спрях хапчетата и след няколо дни пак започна да боли. Сега пак започнах да ги пия май така ще си карам до края, което ще е по добрия вариант да се избегне антибиотик ако е възможно.

# 553
Здравейте,
Приемате ли нови попълнения? Казвам се Веси, досега не съм писала тук.
Термин 24 ноември, момченце Simple Smile
Живея в София, сравнително близо до Южния парк, и ако някой организира среща, ще се радвам да дойда да се запозная на живо с вас.
Успех със сватбите и документите, аз ще наваксам с 6-те теми.

# 554
  • Бургас
Здравей,Веси! Добре дошла!

Да ви се оплача и аз.От 10 дни се чувствам тромава и ми тежи,когато вървя.Нямам енергия за нищо.В движение ми е стегнат корема.Получих и контракции.Доки и ми каза,че бебка е по-надолу,но трябвало да се качи.В 26 г.с. съм.Ако купя покупки от магазина ми натежава корема от носенето на торбичката и спрях с покупките.Доки ми увеличи хапчетата и пълен покой.Някой да се сблъсквал с тава ситуация?

Общи условия

Активация на акаунт